28.12.15, 05:11
Kawa z rana i pamiętam ostatnie skrawki snu czy może dialogu, który trwa kilka miesięcy,budzę się i przez pierwsze sekundy rozumiem i pamiętam a także czasem ma świadomość w tym dialogu się budzi.Czym to jest nie mam zielonego pojęcia w każdym bądź razie nigdy tego nie miałem, teraz od kilku miesięcy często bardzo.
Obserwuj wątek
    • uwierz_w_to Re: Dialog 28.12.15, 05:19
      Czuję to dziwnie nie odpowiadam myślami ani snami ale świadomością,chyba nawet sklamac nie mogę.Pamiętam zaraz po przebudzeniu skrawki po czym mniej więcej pamiętam jaki temat i nic poza tym.No i widzicie schizofrenik wariatsmile.
    • uwierz_w_to Re: Dialog 28.12.15, 05:21
      Zaczyna mnie to dosyć mocno zastanawiać,bo sny snami a to nie sen ale śpię dziwne to.
    • ditta12 Re: Dialog 28.12.15, 06:53
      U mnie w małym pokoju jest postać zakapturzona z czerwonymi oczami,płynęła przez pokuj-Olo.
      Inna była podobna tylko gruba w dużym pokoju.
      Ta druga była wysoka na 2metry.
      Niesamowite.
      Mój człowiek był w kuchni ale był człowiekiem a nie zakapturzoną postacią?Zobaczył śmierć.Tak powiedział.Bał się.
      • uwierz_w_to Re: Dialog 28.12.15, 07:24
        Za dużo chłop pije albo niech zacznie coś na haluny brać
    • mercury_staff Re: Dialog 29.12.15, 06:43
      Dziś to samo ale po przebudzeniu nagle się urywa i nie pamiętam szczegółów
      • ditta12 Re: Dialog 29.12.15, 07:39
        Powiedziałam żeby poszedł do psychiatry.Jest coś na alko-antikol czy relanium,coś co pozwoli wyjść z picia.
        Haluny,sny,u niego był sen bo mówił że gdy wyszedł do dużego pokoju ,ja spałam a kotka wskoczyła mu na kolana przerażona.
        Ja nie spałam,robiłam sweter na drutach,był dzień,on przysnął w małym pokoju i miał sen ale tak rzeczywisty że nie mogłam mu przetłumaczyć do rozumu że to tylko sen który zmieszał mu się z jawą,był tak silny,rzeczywisty.
        Inny kolega w psychiatryku,farmaceuta zresztą,alkoholik też opowiadał o zakapturzonych postaciach które schodziły w dół,po schodach w jego mieszkaniu i o karlicy której buciki stały obok jego,w przedpokoju.
        Dlaczego zakapturzone postacie w długich habitach?Nie wiem.Może byli na odwykach u braci zakonnych bo oni takie prowadzą w różnych miejscach w Polsce.
    • uwierz_w_to Re: Dialog 29.12.15, 08:07
      On ma nierówno pod deklem ten twój Olo
      • ditta12 Re: Dialog 29.12.15, 09:09
        On nie jest mój.Przyniósł mi srebrne kółko ale odszedł bo woli robić za parobka u "brata".

Sny alkoholowe.
        Pisał ktoś o tym na forum jakimś.
        Czop miał sny alko-widział wiele telewizorów i kolegów swoich w każdym z nich.
        Ja miałam po narkozie w szpitalu,jak jakiś film najlepszy na świecie i najbarwniejszy,jak rzeczywistość.

Jednym słowem Mefistofelesem jaki ukazał się Panu Twardowskiemu w karczmie Rzym gdy wypił za dużo alkoholu"siedzą,piją,lulki palą,tańce hulanki,swawola,ledwie karczmy nie rozwalą....."wg.Adama Mickiewicza.Pani Twardowska

Czy Olo jest głupi a Ty mądry Uwuerzu?
        Ty pijesz jak smok i on pije jak smok.
        Piwo się sączy a nie robi wlewkę a potem wylewkę (straszenie klozeta).
        • mercury_staff Re: Dialog 29.12.15, 12:48
          Ja piję jak smok?wypiję to fakt czasem częściej zależy ale obecnie nie piję bop nie mam ochoty.Ja alkoholikiem nie jestem.
          • ditta12 Re: Dialog 29.12.15, 16:12
            Kasy nie masz a nie ochotywink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka