30.12.15, 06:14
Czemu zapuszcza ktoś wirusy?

Czy firmy farmaceutyczne też zapuszczają wirusy(aerofagi),baterie na ludzi by leki sprzedawać?
Wszystko to busines.
Za kwity nawet zabijają.
Koncerny tytoniowe i alkoholowe uzależniają od używek,właściwie człowiek bardzo młody i głupi sam się uzależnia.
Czytałam powieść Eli Kazana o koncernie Philip Morris.King size.
Jaki tytuł?Właśnie.Układ.Taki tytuł.Przeczytałam dwa razy,dawno temu.warto by przypomnieć sobie.Może z pisania przerzucić się na czytanie?
Obserwuj wątek
    • ditta12 Re: Wirusy. 30.12.15, 06:16
      Rzygam tekstami na forum,wywalam wszystkie śmieci z mej głowy,to mi pomaga,umysł się oczyszcza bo jest jak komputer,za dużo na dysku,zabiera pamięć,gmatwa,pierdoli,złącza,neurony,kable plącze,wywołuje haluny bo zdarte przewody i kapilary się zwierają i spięcie.Trzask!Jak w głowie Uwierzabig_grin
      • ditta12 Re: Wirusy. 30.12.15, 06:27
        Antybiotyki na wirusy wywołują np.grzybicę pochwy bo wyjaławiają z dobrych bakterii co muszą być dla organizmu.I znów trza sie leczyć.Niekoniecznie jednak.A jak?Przetrwać chorobę,wziąć głodem,zwierzaki animalsy nie jedzą gdy chorują.Są mądre,nie to co ludzie.
        One nic nie mówią,coś tam po swojemu ale czy się wzajemnie rozumieją?Ciekawe.Kotka daje jakieś znaki łapką im.Gestykulacja i już jest porozumienie.
        Zwierzęta leczą:
        Pies liże rany
        Kocie mruczenie wzmacnia kość a drapanie też na coś działa
        Inne nie wiem ale też jakoś działąją>Na mnie dobrze,wychowałam się wśród zwierzaków,babcia miała kury,kaczki i chyba króliki w klatce.Koty,psy,myszy,muchy(dziadek codziennie chodził z packą z gazety(polowanie na muchy).Pająki,mrówki,żaby i.......ta martwa wiewiórka którą się bawiłam jak lalką dopóki mi babcia nie zabrałą przerażona ale nie wiem co ją tak przeraziło.Znalazłam ją gdzieś a że nie miałam lalki to......Dopiero potem tatuś kupił mi lalkę z włosami i ubraną,zapomniałam jak.Chyba nawet otwierała oczy.a u sąsiadów gdzie były dziewczynki było ogromne pudło zabawek.Ich mama pozwalała mi się nimi bawić gdy tam chodziłam z dziadkiem.

Ale masz do czytania Uwierzu.Co?Ty czytasz ale nic nie piszesz w moich watkach.Czemu?Nie wiem.
        A może wcale nie czytasz?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka