30.12.15, 09:33
Jeden wieśniak w pracy przyniósł mi krowie,wysuszone gówno jako haszysz,pierdolnięty chyba mocno w mózg.
Kokaina jest w koka coli bo podnosi ciśnienie-orzeszki koki.
Amfetamina to chyba citabax czyli gęsta coca cola.
A konopie indyjskie jak nazwa wskazuje rosną w Indiach.
Uspokajacze i podniecacze.
Ja piję kawę palę zioło legalne czyli tytoń albo mięte czasem a nawet herbatę w szpitalu jak Małgosia z Big Bruder.
Peyotl to nie wiem co,morfina wiadomo ale gdzie to rośnie to nie wiem a szałwia wieszcza to szałwia a Jan Baptysta to chyba pił zioła albo palił i wypisywał głupoty o stajence,o apokalipsie bo miał zwidy jak Mickiewicz.Haluny.Inni Ewangeliści nie napisali o stajence.
Czemu?Nie wiem.Może to nieistotne.U nich Jezus miał jakieś 12 lat i pomagał ojcu w ciesielce.A potem zobaczył dziwny budynek,może podobny do......jego pałacu Kriszny i powiedział że to dom jego taty a to był kościół jakiś żydowski czy meczet,chyba meczet bo kościół to był.....No właśnie.Najpierw był namiot do Arki przymierza,potem świątynia Dawida,potem Salomona i tak to leciało.Po drodze Baltazar,Nabuchodonozor,,,,ech
Obserwuj wątek
    • ditta12 Re: Niedopad 30.12.15, 09:34
      Coraz dłuższe posty tworze ale Mask napisał kiedyś że tak trza to tworzę.
    • ditta12 Re: Niedopad 30.12.15, 09:36
      W Apokalipsie to było wszystkiego po siedem jak seven o<clock.
      Coś znaki mi się pojebały,nie wiem gdzie ten górny przecinek do angielskiego.Nie chce mi się wpatrywać w klawiaturę.
      • ditta12 Re: Niedopad 30.12.15, 09:38
        Muszę pozmywać gary bo nagotowałam zupy dla Kaziora3.Kalafiorowa z dodatkiem kalarepki czyli kaka rzepki.Czarna rzepa ma dużo mocy,to taka rzodkiewka tylko nie czerwona a biała w środku i szczypiąca.
        • ditta12 Re: Niedopad 30.12.15, 09:39
          W tym cieście to nie są łupiny powrzucane przez Kaśkę tylko ryż tajski,sama go sypnęłam ale się nie zmiękczył,to nic,da się jeść.
          • ditta12 Re: Niedopad 30.12.15, 09:42
            www.youtube.com/watch?v=Kl1rRxG251s

Idę coś robić bo jak powiada dozorcynia
            Rób co bo ci wdupco
            wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka