Dodaj do ulubionych

Nie moja wina

23.04.16, 08:03
Bralem wine na siebie ale to nie moja wina ze dziecko rzadzi w domu i stoi miedzy nami a zone ustawia po kontach.Dopuki ona nie zrozumie gdzie sie konczy milosc do dziecka do puty bedzie zle.
Obserwuj wątek
    • uwierz_w_to Re: Nie moja wina 23.04.16, 08:37
      Nie bede pisal bo jak bym sie rozpidal a prwnie zona czytac bedzie.Powiem tyle jej potrzebny psycholog a przez Moja Corke bedzie plakala dla mnie tam miejsca nie ma.
    • uwierz_w_to Re: Nie moja wina 23.04.16, 08:41
      Corka sie wstydzi wlasnej matki nie chce swojego chlopaka nawet zaprosic.
      • ditta12 Re: Nie moja wina 23.04.16, 09:58
        Nie musi go zapraszać bo możliwe że to nie jej chłopak tylko kolega.
        Po co się mieszać w sprawy córki?Za mąż chcecie ją wydać w wieku nastu lat?
        Moze to byłoby i lepiej dla wszystkich jak tak......
      • ditta12 Re: Nie moja wina 23.04.16, 09:58
        Nie musi go zapraszać bo możliwe że to nie jej chłopak tylko kolega.
        Po co się mieszać w sprawy córki?Za mąż chcecie ją wydać w wieku nastu lat?
        Moze to byłoby i lepiej dla wszystkich jak tak......niedobra.
    • uwierz_w_to Re: Nie moja wina 23.04.16, 10:00
      Mam wyrzuty sumienia i szkoda mi jej ale tak sie nie da zyc zeby dzicko do mnie mowilo spadaj albo krzyczalo na mnie a ja nic nie moge.Jeszcze dojdzie do tego ze na jej slubie nie bede.Moi rodzice juz sie odsuneli od mojej corki a ona ich znac nie chce w dupe ładowali a jak byla u nich i matka dzwonila byl odzew coreczki co znowu ten daun chce wyobrazacie sobie.Mam wyrzuty sumienia bo mam taki charakter ale musze sam cos z soba zrobic bo to jest brniecie i motanie sie w odchodach doslownie.Pewnie bede mial telefon i smsa ze zona sobie nie zyczy zebym takie rzeczy opisywal na forum.Corce chce pokazac jak nalowac szafe a corka krzyczy i do mnie mowi wypad z tad.Miejcie obraz nie myslcie ze ze mna cos nie tak bo zly nie jestem pomimo mojego roznego pisania na forum.
      • ditta12 Re: Nie moja wina 23.04.16, 16:13
        Wychowaliście sobie małego potworka(ja miałam proces w Sądzie jak wiesz).
        No cóż.......Nie wiem co napisać w temacie.Też głupia jestem.Ale.....sama sobie winnam.U mnie chodziło o to że ktoś mnie wykorzystał,okradł.........ech sad

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka