07.10.16, 15:23
najgorsze jest to że żeby mieć seks trzeba sie wpierw całować , przytulać.
dać się dotykać głaskać itd.

Chziałbym poznać dziewczynę, która by nie wymagała tych wszsytkich pierdół i gier wstępnych.
Obserwuj wątek
    • cos_nie_w_smak Re: seks 08.10.16, 21:40
      Są takie i takie rangarv. Jedna potrzebuje czułości i namiętności inna chce być wydymana bez niczego.Ale w zasadzie wszystkie jednakowo chcą być dymane.Ale na to nie ma twardej regułysmile, Jak masz podejście i wyczucie do osiągnięcia sukcesu niewiele.Ciebie nie chciała nigdy żadna kobieta wydymać?.Niektórym kurwiki w oczach dosłownie świecą.
      • ragnarv Re: seks 08.10.16, 23:55
        zawsze każda chciała sie obmacywać całowac itd przed ruchaniem.
        nienawidze tego i nie lubie jak ktos chce mnie rozbierać bo umiem sam.
        moze się do tego po prostu nie nadaję.
    • cos_nie_w_smak Re: seks 10.10.16, 04:16
      Powinieneś być zadowolony że kobiety chcą ciebie rozbierać, podobnie jak w filmach próbują?
    • cos_nie_w_smak Re: seks 10.10.16, 10:23
      rangarvsmile nie sądzę żeby kobieta próbowała ciebie rozbieraćsmile, nie sądzę że doprowadził byś do takiej sytuacjismile
      • ragnarv Re: seks 10.10.16, 11:07
        a co to zmienia co ty o tym sądzisz? i kogo to obchodzi
        • cos_nie_w_smak Re: seks 10.10.16, 11:16
          To co sądzę to mnie obchodzi i to wystarczy nie piszę tego dla kogoś tylko dla ciebie a jak ciebie to nie obchodzi i to po co piszesz ,zastanów się albo jesteś osłem albo nie.
          • cos_nie_w_smak Re: seks 10.10.16, 11:41
            Naucz się na argumenty argumentem odpowiadać bo tragikomedia chłopie.
            Jak coś Cię denerwuje weź głęboki oddech przeczytaj kilka razy odczekaj i napisz, byłem świadkiem jak Beduin tłumaczył wielbłądowi gdzie jest jego Oaza i zgadnij co wielbłąd zrobił.......
            • cos_nie_w_smak Re: seks 10.10.16, 11:43
              Obsrał Beduina bo ni chuja nic nie rozumiał.
          • ragnarv Re: seks 10.10.16, 12:00
            ale po co piszesz do mnie ze nie sądzisz czegoś tam. może ci sie wydaje że mnie znasz?
            przecież nie znasz
            • cos_nie_w_smak Re: seks 10.10.16, 12:08
              Pewnie że nie znam ale sądzić mam prawo czy też nie?
              Przecież nie będę rozmawiał z tobą jak półgłówek, no stary nie przesadzaj.
    • cos_nie_w_smak Re: seks 10.10.16, 10:44
      Szlachcianka z głową w chmurach chłopa wydyma bo jesteśmy czasami obdarzeni natury zachciankami, ona zboczona myślami nie uniesiona a chłop prosty nie uniesie jej ponad mosty. Lecz czasami zmiany zachodzą między rolami i czasem rzadko bywa że ona chłopa rozbiera.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka