08.12.16, 17:01
A ja jestem wolny i czuje sie swietnie.Pisze na telwfonie jestem jeszcze w szpitalu ze dwa rygodnie maks na clopiksolu 200 i bede go bral w sumie nie przeszkadza mi.przed szpitalem szpitalem przegialem pale trzy wywrotki na pelnej predkosci na mototlrze w zakretach raz z niego sie wyciagalem spod spodu raz na rondzie i raz na zakrecie, motir w proszku a ja lekki siniak i kurtka motorowa podarta. Ale do trzech razy sztuka.Po tym moim ostatnim teraz szpitalu jestem inna osoba w koncu Bog dopiol swego.Brakuje mi polowki serca mojej ale to nie zona z zona rozwod i relacje bardzo dobre zostaly miedzy nami.Corka przyjedzie i odwiedzi mnie w sobote a tak poza tym to konpletna nuda codziennie kilometry pi korytarzu i na fejsie troche siedze.Posuwalem numwry toksycznych kolegow i jest super.Renta na 3 lata i duoa ogranicza mnie troche ale nie mam pojecia gdzie pojde do pracy moze na busy eu. No ale 3 tygodnie w trasie i tydzien wlnego w w arunkach. Polowych smierdzacy to masakra.
Obserwuj wątek
    • dragon2016 Re: wolny 09.12.16, 07:01
      Wstalem kawe wypilem i kolejny nudny dzien przedemna. W poniedzialek prwnue depot.
      Na przepustke raczej nie bede wychodzil nie ma sensu.
    • dragon2016 Re: wolny 09.12.16, 07:03
      Schudlem sporo i waga utrzymuje sie na tym samamy poziomie, wlasciwie narkoryki mi pomogly z zrzuceniem wagi alkochol zucilem pol roku temu ale czerwone winko lampki nie odmowie.
      • dragon2016 Re: wolny 09.12.16, 12:47
        Z narkotykami i alkoholem skonczylem dozyeotnio oprucz piwa do towarzystwa od czasu do czasu i lampki wina w pszyszlym tygodniu to zaczne ru tanczyc.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka