Dodaj do ulubionych

Tolerancja

03.04.19, 16:57
Mam jeszcze czasami z tym problem,ale podchodze z dystansem.Konczy sie na ostrych wymianach zdan no chyba ze ktos nie wytrzymal by to bym musial reagowac.
Czasem po prostu musze swoja zlosc wyladowac ,najlepiej poprzeklinac powyzywac nawet w formie pisemnej ,chociaz to prymitywne i satysfskcji nie przynosi a wrecz przeciwnie wzbudza agresje.Tlumaczenie lub nazucanie swoich pogladow komus tez nie ma sensu.
Obserwuj wątek
    • dragon2016 Re: Tolerancja 03.04.19, 17:08
      Mysle ze troche mi jeszcze zejdzie zanim pojde do pracy,prze demna szkolenia i kursy z dosyc trudnej spechalizacji programowania ,chyba ze zmienie decyzje ale nie sadze.
      • dragon2016 Re: Tolerancja 03.04.19, 17:19
        zreszta zobacze co sie urodzi, dlugo dochodze do siebie, te moje doly mnie meczyly ale czulem ze to kwestia czasu,chociaz teraz nie jest jeszcze super dobrze ale mozna powiedziec ze nawet dobrze juz ,a to w zasadzie tylko 3 miesiace minely.Na poczatku sie jeszcze motalem i gubilem ale ukladalem sie , bez ketrolu moj stan by byl oplakany, nie unisl bym psychicznie wszystkiego i nie poskladal do kupy,chociaz nie czuje tego leku dzialania ale pomogl mi ,byc moze za jakis czas nie bede juz musial brac lekow,ale jeszcze nie czas zeby odstawiac i sprawdzac czy bez nich dam rade, zreszta nie przeszkadzaja mi.Nie mam problemow z koncentracja i mysleniem.
        • dragon2016 Re: Tolerancja 03.04.19, 17:23
          musial bym popracowac nad organizem a dokladniej ograniczyc palenie papierosow , w obecnej chwili nie dam rady bo nawet nie mam do tego motywacji a to dlatego tez ze lubie palic.
          • dragon2016 Re: Tolerancja 03.04.19, 17:25
            dobrze ze pojechalem do warszawy do tego szpitala na bielanach, zupelnie inny standard niz w gdansku zreszta w gdansku nie ma rzadnego standardu od tego trzeba zaczac.
            • dragon2016 Re: Tolerancja 03.04.19, 17:29
              I tak dosyc szybko poskladalem sie do kupy, przez lata sie motalem jak choragiewka na wietrze, no ale dobrze ze sie w koncu odmotałem.
              • dragon2016 Re: Tolerancja 03.04.19, 18:32
                Jednym slowem nie mozna popadac w skrajnosci i miec pretensje do ludzi o ich poglady, kazdy ma swoje, wojna swiatow trwa na wielu poziomach , ale nie mozna sie izolowac jestesmy ludzmi i kazdy glosuje jak mu sumienie krze.Tez wkorzony jestem ze wszystko jest nie tak jak powinno byc, wojny nie ma nie siedzimy w okopach po przeciwnych stronach ,mijamy sie na ulicach i jakos kazdemu leci a politycy, media ,gazety robia swoje .Trzeba sie przyzwyczaic do tego ze ten swiat jest taki jaki jest i normalny obywatel nie ma na to wplywu,jest co jest, i nic na to nie poradzimy za kilka lat powinno byc lepiej przy obecnej polityce i jej kierunku,pozyjemy zobaczymy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka