Dodaj do ulubionych

Odsprzedam TFX

04.12.12, 14:09
Witam

Mam do odsprzedania 10 ampułek tfx. Niestety do apteki mogłam oddać tylko do 3 dni, a lekarz który mi przepisał stwierdził żebym nie brała jak się okazało że mam grasicę przetrwałą.... wcześniej o tym nie wiedział... Odsprzedam za 2/3 ceny a nawet za 1/2 smile)

Mieszkam w Krakowie
Obserwuj wątek
    • strunagr Re: Odsprzedam TFX 08.02.13, 14:38
      Witam
      Czy to ogłoszenie jest jeszcze aktualne?
    • giguszizus Re: Odsprzedam TFX 19.04.15, 18:43
      oddam 18 ampulek TFX za darmo zeby sie tyko nie zmarnowal i pomogl komus

prosze o kontakt na maila

termin waznosci do konca maja 2015
      • aneczka1256 Re: Odsprzedam TFX 23.04.15, 12:18
        giguszizus napisała:

> oddam 18 ampulek TFX za darmo zeby sie tyko nie zmarnowal i pomogl komus
        >
        > prosze o kontakt na maila
        >
        > termin waznosci do konca maja 2015
        • dandul22 Re: Odsprzedam TFX 24.04.15, 08:40
          Witam, bardzo proszę o odpowiedź czy to jeszcze aktualne, pozdrawiam
          Danka
        • bambus78x Re: Odsprzedam TFX 20.05.15, 12:01
          Witam, czy to ogłoszenie jest jeszcze aktualne potrzebne 20 szt proszę o informacjęna info@wzorzyste.pl lub 601134078 Bardzo dziękuję za odpowiedz
      • dandul22 Re: Odsprzedam TFX 23.04.15, 14:37
        Witam, jestem zainteresowana TFX mój email: dandul1@wp.pl
        Pozdrawiam
        Danka
      • joan.mag Re: Odsprzedam TFX 30.05.15, 21:16
        Dobry wieczor. Pilnie poyrzebuje tego leku!!!! poszukiwalam juz wszedzie. Lekarz przepisal - "jelfa" wstrzymala produkcje. To jest dla mnie ostatnia deska ratunku po wielomiesiecznych, bezskutecznych kuracjach! Jezeli pozostaly Pani/Panu jeszcze jakiekolwiek ampulki - ODKUPIE !!
        Blagam o kontakt!
        Joanna joanmag@inwind.it tel.+48505698190
      • 50czytelnik Re: Odsprzedam TFX 08.06.15, 14:39
        Czy oferta jest nadal aktualna?
      • abi10 Re: Odsprzedam TFX 02.10.15, 14:16
        Dzień dobry,
        bardzo pilnie poszukuję leku TFX. Wiem, że termin ważności już minął, a producent dopiero wznowi produkcję wiosną 2016r. Po rozmowie z odpowiednią osobą wiem, że ewentualnie można jeszcze pół roku przedłużyć datę ważności. Bardzo proszę o odpowiedź, czy sprawa jest jeszcze aktualna? Niestety każdy dzień jest ważny.
        Z góry dziękuję za szybką odpowiedź. Pozdrawiam Anna Bień
        • danigosia Re: Odsprzedam TFX 05.04.16, 09:24
          Dzwonilam przed chwila do producenta TFX. Dowiedzialam się, ze preparat ten który miał pojawić się kwiecień/maj 2016 w aptekach (taka informacje otrzymałam w lutym) może nie być produkowany wcale ale w w/w sprawie mam dzwonic jeśli już to dopiero w czerwcu. Tak wiec nie ma szans na pojawienie się na rynku tego preparatu w najbliższych miesiącach jeśli wogole taki się pojawi. Może ktoś wie cos więcej ? Czy preparat ten jest dostępny gdzies zagranica ? Chodzi mi o zastrzyki a nie w formie doustnej.

• jan115a Re: Odsprzedam TFX 12.07.16, 00:09
      Witam. CZy ogłoszenie jest jeszcze aktualne? Jestem zainteresowany zakupem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka