ayta Warszawa drEwa Juchnicka 29.11.13, 18:02 Polecam,sprawdza wszystkie badania nie tylko TSH. JAKO JEDYNA POWIEDZIAŁA,ŻE MAŁA TARCZYCA TO NIE JEST "TAKA URODA" STWIERDZIŁA poporodowe zapalenie tarczycy,które zjadło mi ja az do 4ml. bardzo ludzkie podejście do tematu i do leków. Odpowiedz Link
glory77 Endokrynolog dziecięcy Wrocław, Poznań 29.04.14, 22:12 Witajcie, czy ktoś z Was leczy swoje dziecko u prof. A. Noczyńskiej z Wrocławia? Możecie podzielić się opiniami? A może znacie innego dobrego endokrynologa dziecięcego z Wrocławia lub Poznania? Odpowiedz Link
zamostkowa Re: Warszawa drEwa Juchnicka 21.08.14, 17:54 Pani dr Ewa Juchnicka, rzeczywiście cudowny lekarz ginekolog-endokrynolog. Polecam zwłaszcza przyszłym mamom z kłopotami tarczycowymi Odpowiedz Link
yass1 Re: polecam endokrynologa... Warszawa 15.05.14, 16:14 Tę panią doktor mogę polecić: ranking.abczdrowie.pl/d/26573,magdalena-kochman Odpowiedz Link
3lilianna Re: polecam endokrynologa... (baza lekarzy) 14.01.15, 12:31 Szukam dobrego endokrynologa, okolice Koszalin/Lębork. Ktoś coś? Odpowiedz Link
andzelika77pl Re: polecam endokrynologa... (baza lekarzy) 11.04.15, 08:39 Witam. To co tu piszecie to dla mnie jest teraz chore. Leczyłam sie u tego lekarza na niedoczynnosć 15 lat . Chciał mi tarczyca skasowac i dawać leki te same do końca życia. Trafiłam do kliniki medycyny chinskiej w Jaworzu. Ten lekarz wyleczył mnie z tarczycy ziołami i dietą w 9 miesięcy od roku nie biore żadnych leków a brałam eutyrox 100. Klajnowicz to człowiek z medycyną konwencjonalną która nie zna rozwiązania na tą chorobe. Chinczyk leczy ludzi z raka i innych schorzeń i ludzie płąca tylko za leki. Dla mnie Klajnowicz jest oszustem który wie że jest szansa na wyleczenie tarczycy ale nie wysle nikogo do medycyny naturalnej. Prosze wpisac w wyszukiwarke Klinika nedycyny chinskiej Jaworzno. Pozdrawiam Odpowiedz Link
neuro21 Re: polecam endokrynologa... (baza lekarzy) 05.02.15, 19:24 Polecam doktor Jurkian z Legnicy. Pani doktor bardzo dobra w swym fachy, skupia się na całości, doradza inne drogi w diagnozie. Współpracuje z pacjentkami w określeniu ilości przyjmowanych hormonów, słucha i radzi. Odpowiedz Link
ajlajna Re: polecam endokrynologa... (baza lekarzy) 03.03.15, 04:09 Ja z moim dzieckiem byłam u dr Alicja Lidia Korpysz. Doktor Przyjmuje w Mediparku. www.medipark.pl/Endokrynolog.html Pani doktor bardzo miła, rzeczowa. Widać było, że ma podejście do dzieci stwarzała bardzo miłą atmosferę. Po kilku wizytach i paru badaniach, u syna w końcu unormował się poziom hormonów. Pani doktor w trakcie leczenia wszystko nam dokładnie tłumaczyła. My jesteśmy bardzo zadowoleni. Odpowiedz Link
andzelika77pl Re: polecam endokrynologa... (baza lekarzy) 11.04.15, 08:41 Witam. To co tu piszecie to dla mnie jest teraz chore.Kobieto uciekaj od tego lekarza morzesz wyleczyć tarczyce a nie ustawiać chormony i brać leki. Leczyłam sie u tego lekarza na niedoczynnosć 15 lat . Chciał mi tarczyca skasowac i dawać leki te same do końca życia. Trafiłam do kliniki medycyny chinskiej w Jaworzu. Ten lekarz wyleczył mnie z tarczycy ziołami i dietą w 9 miesięcy od roku nie biore żadnych leków a brałam eutyroc 100. Klajnowicz to człowiek z medycyną konwencjonalną która nie zna rozwiązania na tą chorobe. Chinczyk leczy ludzi z raka i innych schorzeń i ludzie płąca tylko za leki. Dla mnie Klajnowicz jest oszustem który wie że jest szansa na wyleczenie tarczycy ale nie wysle nikogo do medycyny naturalnej. Prosze wpisac w wyszukiwarke Klinika nedycyny chinskiej Jaworzno. Pozdrawiam Odpowiedz Link
muktprega1 Re: polecam endokrynologa...Elbląg 16.02.16, 15:27 > Polecam dr Barbarę Płoszczyńską - wspaniała - przyjmuje w WSZ w > Elblągu i prywatnie pozdrawiam to chyba jakaś pomyłka - zdecydowanie nie polecam, wiedza endokrynologiczna na b.niskim poziomie Odpowiedz Link
natka_01 Re: polecam endokrynologa... (baza lekarzy) 27.10.17, 11:40 Endokrynolog, którego mogę polecić to dr Anna Jodkowska. Przyjmuje w szpitalu orthos w Komorowicach pod Wrocławiem Odpowiedz Link
tati.34 Re: polecam endokrynologa... (baza lekarzy) 24.11.17, 16:07 a endokrynolog Małgorzata Kumoroicz-Czoch przyjmuje w Legnicy jakies opinie Odpowiedz Link
holka_90 Re: polecam endokrynologa... (baza lekarzy) 28.05.18, 21:13 Na takie konsultacje warto sie zdecydowac. Wiele osob nie ma swiadomosci, ze cierpi na chorobe tarczycy, ktora naprawde utrudnia im zycie. Moga to wykazac dopiero badania hormonow (z krwii). Sama choruje na hashimoto wiec wiem o czym mowie. Dopiero zdrowe odzywianie i zdrowy tryb zycia oraz odpowiednie stosowanie lekow pomogly wrocic mojemu organizmowi do normalnego funkcjonowania. Teraz mam duzo wieksza swiadomosc na temat tej choroby, duzo czytam - szczegolnie na hashimotoplan.com/ - gdzie dodatkowoo znajduje rady i informacje Odpowiedz Link
wiktorx09 Re: polecam endokrynologa... (baza lekarzy) 01.03.19, 16:05 Warszawa ul. Długa - endokrykonog w Verita Med veritamed.com/specjalizacje/22?nazwa=endokrynolog- Odpowiedz Link
roznermarcin Re: polecam endokrynologa... (baza lekarzy) 20.03.19, 18:57 Osobiście uważam, że nie da się wszystkich lekarzy wrzucić do jednego worka. Nie można tak, jak czynią to różne media wskazywać jednoznacznie, że każdy lekarz to leń i konował. Są Lekarze i lekarze, w zależności od tego jak nam się uda trafić. Miałem kontakt z niejednym endokrynologiem, odwiedziłem w sumie na Śląsku kilkanaście gabinetów endokrynologicznych ale prawdziwego fachowca i konkretnego człowieka znalazłem dopiero w Rybniku. Szymon Janyga - polecam wszystkim tym, którzy mają problemy z tarczycą. Na jego stronie internetowej znajdziecie wszystkie dane kontaktowe endokrynolog - rybnik, polecam bez względu na płeć i przynależność polityczną Odpowiedz Link
lampasufitowa Re: polecam endokrynologa... (baza lekarzy) 18.04.22, 20:40 Endokrynolog Wrocław? Odpowiedz Link
kewin113 Re: polecam endokrynologa... (baza lekarzy) 03.06.23, 11:41 LINK -->nplink.net/km43pnic Thyrolin to innowacyjny suplement diety wspierający zdrowie tarczycy. Bogata formuła produktu obejmująca aż 13 naturalnych składników zaowocowała postaniem unikatowego środka wspomagającego produkcję hormonów tarczycy. Thyrolin przyspiesza tempo przemiany materii oraz poprawia trawienie. Ponadto zwiększa uczucie sytości, dzięki czemu przyczynia się do redukcji masy ciała. Produkt pomaga także utrzymać prawidłowy poziom cukru i cholesterolu we krwi. Thyrolin to środek działający wielopłaszczyznowo, co sprawia, że doceniają go osoby z niedoczynnością tarczycy, jak również osoby chcące zadbać o zdrowie tego ważnego gruczołu. Odpowiedz Link