Dodaj do ulubionych

Dzień był piękny.

10.02.14, 16:28
Słońce zachodzi powoli za horyzont i za parę kwadransów obudzi się noc, powolutku pomalutku czas dnia się wydłuża i nim się obejrzymy z nowym dniem się obudzimy.
Obserwuj wątek
          • ditta12 Re: Dzień był piękny. 10.02.14, 18:04
            O!Jakiś nowy książe Jose-hose big_grin
            • jose_hose_fernandes Re: Dzień był piękny. 10.02.14, 18:14
              ja ja żech nowy książe hehehe
              • ditta12 Re: Dzień był piękny. 10.02.14, 18:21
                https://emotikona.pl/emotikony/pic/0blush2.gif

Ach żech rumień pokrył me lico z wrażenia.Czuję się jak królewna na Wieży.Zaraz spuszczę swój sztuczny warkocz co byś się mógł do mnie wdrapać.
                Naleśniki letko przypaliłam i pełno dymu ale Ty się nic a nic nie przejmuj smile
                • jose_hose_fernandes Re: Dzień był piękny. 10.02.14, 18:29
                  ja jestem jose hose i niczym się nie nerwujsa
                  • ditta12 Re: Dzień był piękny. 10.02.14, 19:58
                    Ty tu Jose hose panny z odzysku bałamucisz zamiast się za porządne robote zabrać big_grin
                    • jose_hose_fernandes Re: Dzień był piękny. 10.02.14, 20:13
                      ja sek chciał odbić uwierzowi ciebie bom miłości mam tyle że nogawkami się wylewa.
                      • francesca_federica_buongiorno Re: Dzień był piękny. 10.02.14, 20:28
                        obawiam siem, co uwierz ci na to
                        • jose_hose_fernandes Re: Dzień był piękny. 10.02.14, 20:31
                          uwiez pewnie rozdziawił tfas i patsy.
                          • francesca_federica_buongiorno Re: Dzień był piękny. 10.02.14, 20:38
                            w dodatku seplenisz? Urocze smile
                            • ditta12 Re: Dzień był piękny. 10.02.14, 20:49
                              <ja sek chciał odbić uwierzowi ciebie bom miłości mam tyle że nogawkami się wylewa. >

A to Uwierz we mnie też się zakochał?A to nowinabig_grin
                              On to we wszystkich dziołchach zakochany bo jak Eszmeralda nasza napisała tu kiedyś-on ma serducho niby stodoła
                              https://emotikona.pl/emotikony/pic/041.gif
                              • ditta12 Re: Dzień był piękny. 10.02.14, 20:51
                                O!Witaj Franczeskasmile
                                A Ty to też z Uwierzem tu przybyła prosto z......Andalizji na przykład??
                                • francesca_federica_buongiorno Re: Dzień był piękny. 10.02.14, 20:58
                                  Witaj Ditto - jeszcze nie umiem serduszek wklejać, ale bardzo Cię lubię smile
                                  Za Uwierzem to do piekła bym poszła, ale On chyba z inną z tej Andaluzji wrócił rozkochqany.
                                  • ditta12 Re: Dzień był piękny. 10.02.14, 21:04
                                    Ten Fernando to samotnik,on podążał drogą mniłości prosto ku mnie a Uwierz?
                                    Kto by tam za Uwierzem nadążył.Te co ze sobą przywiódł to za nim same lecą wabione jego wdziękiem osobistem smile
                                    Tak Ci powiem na ucho.
                                    • francesca_federica_buongiorno Re: Dzień był piękny. 10.02.14, 21:06
                                      he, he, szept Twoj usłyszałam. nikomu nie powtórzę, wierna jestem wink
                                      • jose_hose_fernandes Re: Dzień był piękny. 10.02.14, 21:10
                                        Uwierz to po uszy w eszmeraldzie zakochany zech pewnie motylki mu po bzuchu fruwajo.
                                        A ja w malutkiej ditce jestem zaduzony
                                        • ditta12 Re: Dzień był piękny. 10.02.14, 21:14
                                          No nareszcie mamy swych adoratorów z Eszmeraldą co w nas zakochane som na zabój.
                                          Zaraz wkleję jakieś serce z tego wszystkiego.oczywiście dla swego Joska Hoska.
                                          https://emotikona.pl/emotikony/pic/dziecko-w-luzeczku.gif
                                          • ditta12 Re: Dzień był piękny. 10.02.14, 21:15
                                            Oj,pomyliło mi się i wkleiłam dzieckowink
                                            Może i się Jisek Hosek ucieszysmile
                                            Ino by się nie przestraszył.
                                            • ditta12 Re: Dzień był piękny. 10.02.14, 21:17
                                              Chyba to dziecko Uwierza.Tak mu powiem temu mojemu Joskowi big_grin
                                        • francesca_federica_buongiorno Re: Dzień był piękny. 10.02.14, 21:18
                                          to ja zapłakana walentynki spędzać bedę te ?

Uwierzu, Uwierzu,
                                          kto wypłacze się na Twoim kołnierzu ?
                                          Komu łzy obetrzesz słone ?
                                          Jak diamenty po Twym kołnierzu spływają one.
                                          • uwierz_w_to Re: Dzień był piękny. 10.02.14, 21:20
                                            tobiesmilewink
                                            • jose_hose_fernandes Re: Dzień był piękny. 10.02.14, 21:21
                                              no prose chociaz skura nie ta,przebrane za vampira to uwiez zawse pozna tą co kocha.
                                              • ditta12 Re: Dzień był piękny. 10.02.14, 21:31
                                                O rany,jak se ta franceska piknie rymujom dla naszego Uwierzasmile
                                                To jest mniłość wielka.
                                                • jose_hose_fernandes Re: Dzień był piękny. 10.02.14, 21:37
                                                  uwiez siek nie odzywa chyba siek zawstydził albo motylki cuje w bzuchu moze albo myśli
                                                  • ditta12 Re: Dzień był piękny. 10.02.14, 21:39
                                                    Ja tak myślę że on,ten Uwierz oddał sie marzeniom albo tę poezję w nieskończoność czyta od Franczeski.
                                                  • jose_hose_fernandes Re: Dzień był piękny. 10.02.14, 21:42
                                                    myślę że uwierz wie co robi, facet trochę wyrasta ponad przeciętną i ma z tym problem
                                                  • ditta12 Re: Dzień był piękny. 10.02.14, 21:44
                                                    Tak,on często w kosmos ulata .
                                                  • jose_hose_fernandes Re: Dzień był piękny. 10.02.14, 21:49
                                                    lecz myśl ta czyja samo się wymyśli tak jak grzmi samo i samo się błyska punkt się rozprężył weń wymiarów przestrzeń i przestrzeń klapła jak przekłuty balon
                                          • uwierz_w_to Re: Dzień był piękny. 10.02.14, 21:58
                                            francesca_federica_buongiorno napisała:

> to ja zapłakana walentynki spędzać bedę te ?
                                            >
                                            > Uwierzu, Uwierzu,
                                            > kto wypłacze się na Twoim kołnierzu ?
                                            > Komu łzy obetrzesz słone ?
                                            > Jak diamenty po Twym kołnierzu spływają one.

nie miało być tobie tylko tobie obetrę łzysmilesmile ale gafabig_grin
                                            • jose_hose_fernandes Re: Dzień był piękny. 10.02.14, 22:00
                                              Tak tes zech sie zastanawiał co ten uwiez miał na myśli jak pisał wyzej ale się poprawił cymbał jeden taka plama oj uwiezu uwiezu.
                                              • jose_hose_fernandes Re: Dzień był piękny. 10.02.14, 22:02
                                                uwiez się zakręcił jak karuzela tyle tych postów się naprodukowało ze uwiez się bogubił, ale zech siek poprawił ten nicpoń,zech pacan nie umie cytac ze zrozumieniem chyba.
                                                • ditta12 Re: Dzień był piękny. 10.02.14, 22:29
                                                  kłęby ,kłęby , kłęby tytanów
                                                  i rogate , i rogate widma

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka