Dodaj do ulubionych

co mam zrobić żeby

08.01.14, 17:30
nie dostawać na pocztę gazetową powiadomień o każdym, każdziusieńkim kuźwa nowym wpisie do każdego wątku?? Mam zajebana całą pocztę powiadomieniami o nowych wpisach, kilka tysięcy debilnych bezwartościowych maili, jak ja mam w tym znaleźć coś ważnego, na przykład list miłosny od Doral? wink
Obserwuj wątek
    • nagako Re: co mam zrobić żeby 08.01.14, 17:37
      Jak się wpisujesz to pod okienkiem jest: "powiadamiaj mnie mailem..." chyba wystarczy to oznaczyć wink
      • schiraz Re: co mam zrobić żeby 08.01.14, 17:38
        Na górze forum masz "powiadamiaj o nowych wpisach", odznacz to i spokój. Nad napisem Wolny Magiel, albo pod smile ale niedaleko niego smile
        • mathiola Re: co mam zrobić żeby 08.01.14, 17:46
          nu ale jak to próbowałam odznaczyć, to mi się dopiero zaznaczyło, żeby mnie powiadamiać. Czyli - na logikę - miałam wyłączone. Czyli o co chodzi.
          Ja pierdzielę co za szit, kto to wymyślił?
          • wilma1970 Re: co mam zrobić żeby 08.01.14, 17:50
            Mnie pyta tylko o to, czy powiadamiać raz dziennie czy po napisaniu odpowiedzi...
            Na jedno wychodzi. Mam 1685 nieodebranych powiadomień w poczcie. Na szczęście wyłączyłam jakoś powiadomienia na telefon, bo miałam kołowrót pipczeń na komórce.
            • mathiola Re: co mam zrobić żeby 08.01.14, 17:56
              haha, no jakby mi to gówno jeszcze na telefon przychodziło, to bym musiała popełnić wirtualne samobójstwo
          • kk345 Re: co mam zrobić żeby 08.01.14, 20:54
            mathiola napisała:

> nu ale jak to próbowałam odznaczyć, to mi się dopiero zaznaczyło, żeby mnie pow
            > iadamiać. Czyli - na logikę - miałam wyłączone. Czyli o co chodzi.
            > Ja pierdzielę co za szit, kto to wymyślił?

Jak klikniesz kilka razy, to w którymś momencie przemknie niebieski napis- wyłączono powiadamianie.
      • wilma1970 Re: co mam zrobić żeby 08.01.14, 17:38
        E-e bo wtedy przestają przychodzić powiadomienia na ten konkretny wątek. To jest ok.
        Ale dalej nawalają w innym temacie.
        I to jest wkurzajace.
        • nagako Re: co mam zrobić żeby 08.01.14, 17:41
          Aahhaa wink
    • wilma1970 Re: co mam zrobić żeby 08.01.14, 17:37
      2§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§21§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§
      A dobra! zostawię to, już mnie palec boli od kasowania - kot to zrobił.
      Jezu, tzn Math, właśnie wczoraj próbowałam to rozkminić. Nie można tego cholerstwa cofnąć w ustawieniach. Bo jeśli Ty nie możesz, to znaczy, że nie jestem taka gupia. wink
      Próbowałam sama i nawet przez przypadek nauczyłam się wstawiać zdjęcia z ajpada. Pisofkejk.
      I wstawiłam i nikt teraz nie podziwia mojej nierogacizny. sad bo wątek już dawno przebrzmiał.
    • grave_digger Re: co mam zrobić żeby 08.01.14, 17:38
      nie pomogę, bo ja nie dostaję takich powiadomień. suspicious
      • totorotot Re: co mam zrobić żeby 08.01.14, 18:56
        To może chociaż Doral do Ciebie napisała? Bo do mnie nie sad((
    • wrzos2013 Re: co mam zrobić żeby 08.01.14, 18:02
      Poczta gazetowa (jak i chyba wszystkie inne) ma możliwość filtrowania wiadomości. Na przykład do kosza.
      Tutaj konkretnie: otwórz jakieś powiadomienie
      kliknij na guzioł więcej
      utwórz filtr
      a dalej to już chyba samozrozumiałe jest smile
      • wilma1970 Re: co mam zrobić żeby 08.01.14, 18:16
        Powiadamianie zostało wyłączone...ale chyba tylko do tego jednego wątku.
        Tak przynajmniej to rozumiem.
        Bo dalej będą przychodzić na każde następne, w których będę się udzielała...
        Chyba zmienię nicka...sad
        • olinka20 Re: co mam zrobić żeby 08.01.14, 18:18
          W ustawieniach wchodzisz i masz taka ikonke- na ktory mail wysyłac powiadomienia.
          Wpisujesz fikcyjne konto np ola@ola.pl i leci w kosmos ( albo do jakiejs oli wink ).
      • cura_domestica Re: co mam zrobić żeby 08.01.14, 18:16
        To się ustawia w ustawieniach forum , tzn. jak się zalogujesz to obok nicka masz ustawienia , klikasz i masz : MOJE FORUM , a poniżej : dyskusje / twoje fora / ustawienia/ znajomi / POWIADOMIENIA
        klikasz w powiadomienia i tam już jest jasno ( chyba tongue_out ) odznaczasz i już
        • cura_domestica Re: co mam zrobić żeby 08.01.14, 18:17
          tzn, teraz jak czytasz to obk masz to okienko , nie na poczcie tylko na forum tongue_out
          • wilma1970 Re: co mam zrobić żeby 08.01.14, 18:34
            He he Cura, gdyby to było takie łatwe...nie pytają o to, czy powiadamiać, tylko z jaką częstotliwością. Ot i cała zagadka. Jak wprowadzić polecenie: Nie, kurwa, nie chcę żadnych waszych kurewskich powiadomień!!!!
            Jak sobie zmienię konto, to przestaną też przychodzć do mnie wątki miłosne Doral. Nie żeby przychodziły do tej pory, ale muszę żyć nadzieją, że zaczną.
            • wrzos2013 Re: co mam zrobić żeby 08.01.14, 18:40
              Dlatego lepiej włączyć filtrowanie w poczcie już.
            • cura_domestica Re: co mam zrobić żeby 08.01.14, 19:06
              wilma, ja mam wszystkie kółeczka w powiadomieniach odhaczone , tylko jeden adres zaznaczony i żadne powiadomienia mi nie przychodzą. Nawet te od doral https://th.interia.pl/50,bca0938c01419654/beksa.gif
        • mathiola Re: co mam zrobić żeby 08.01.14, 18:30
          no. i tam moge sobie wybrac czy chce powiadomienia czesto czy troche rzadziej. A żeby w ogóle?
          • tedesca1 Re: co mam zrobić żeby 08.01.14, 20:55
            Mam to samo: w ustawieniach są tylko 2 opcje:

Częstotliwość powiadamiania

- od razu po aktywności
            - raz dziennie.

ale teraz weszłam w mailu na to powiadomienie i na dole jest takim piciuśkim drukiem, że w każdej chwili mogę zrezygnować z powiadomień, kliknęłam to, wyskoczyło, że powiadomienie wyłączone, ale czy to zadziała...
    • fajnyrobal Re: co mam zrobić żeby 08.01.14, 18:35
      Pod okienkiem wisywanego posta masz taki kwadracik i obok niego "powiadamiaj mnie mailem o odpowiedziach w wątku" . Kwadracik powinien być pusty! Jeżeli nie kliknij w kwadracik jeżeli masz odchaczony i po sprawie. Czasami wystarczy 1 raz czasami trzeba jeszcze kilka razy sprawdzić ale maile przestają przychodzić.
      • mathiola Re: co mam zrobić żeby 08.01.14, 21:41
        robal no ale weź, każdy wątek mam odhaczać, mi się nie chce, a poza tym jakim prawem każą mi się tak wysilać???

Zrobiłam filtry, zobaczę jutro
        • fajnyrobal Re: co mam zrobić żeby 08.01.14, 23:01
          Nie, wystarczy raz. Czasmi tylko trzeba sprawdzić jak siemudzielasz na innym forumie albo włazisz w stary wontek i tele. Ja jezdem typowy użytkownik kompa co to wie jak sie go włancza i wyłancza i żadnych filtrów nie zakładałam- bo nie umim- i sie gufna pozbyłam z poczty. O.
    • capa_negra Jakie to proste 08.01.14, 20:57
      Założyłam filtr w ustawieniach i jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki znikło 2000 maili
    • dlania Re: co mam zrobić żeby 09.01.14, 08:12
      Ja wybrałam opcje z przychodzeniem informacji na lewy adreswink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka