Dodaj do ulubionych

dziewczyny...

08.01.14, 22:20
w zakładaniu wątków tempo macie mega sportowe ,ja nie nadążam czytać , o udziale czynnym nie wspomnę tongue_out
Obserwuj wątek
    • fajnyrobal Re: dziewczyny... 08.01.14, 22:53
      Na siłownię ić, poćwicz. Koniecznie. tongue_out
      • whiteczeremcha Re: dziewczyny... 09.01.14, 20:57
        na siłownię nie idę bo tam ponoć tłumy tongue_out
        • prigi Re: dziewczyny... 09.01.14, 21:01
          poczekaj chwilkę. Poświąteczne wyrzuty sumienia ucichną, to i tłum będzie mniejszy tongue_out
    • kai_30 Re: dziewczyny... 08.01.14, 23:01
      To wszystko te poświąteczne wyrzuty sumienia. Za jakiś miesiąc, góra dwa, wszystko się unormuje w zwyczajnej stagnacji wink
      • mamaoskarka18 Re: dziewczyny... 09.01.14, 09:57
        Ja również nie nadążam czytać, ale tylko dlatego że mam nadmiar tłuszczyku i szybko zadyszki dostaję a i mam na swoim grubym tyłku leginsy!!!
        • grave_digger Re: dziewczyny... 09.01.14, 17:44
          też nie nadążam tongue_out pójdę założyć legginsy tongue_out
    • esofik Re: dziewczyny... 09.01.14, 18:52
      ja też nie mogłam nadążyć ale kupiłam sobie sportowe krople do oczu i teraz moje gałki dużo szybciej biegają. Ale jeszcze trochę muszę potrenować, bo rano mam zakwasy i ciężko mi wstać o 6.30.
      Chociaż możliwe, że to nie są zakwasy ale wyrzuty sumienia poświąteczne. Miałam urlop i wstawałam ok 10-tej tongue_out
      • magjug Re: dziewczyny... 10.01.14, 09:54
        a co to za kroplebig_grin? tak serio pytam, bo od siedzenia przed kompem już mnie nawalają ślipka i zaczynam częściej mrugać.... zaś co do pobudek... mnie praca zmusza (bo samodzielnie to szans nie ma) do wstawania o 5.20, a o 6.30 to już jetem w drugim autobusie do pracysmile
        • monia_1981 Re: dziewczyny... 10.01.14, 10:09
          ja właśnie miałam napisać że macie laski tempo ja też nie nadążam czytać hehe,a kropli nie kupie nie potrzebne mi oczka zdrowe,dupsko mam duże ale mam szybkie ruchy w pracy z moją wielką szafą a w domku poruszam się wolniej a wstawanie hmm budzę się o 4.15 i idę do pracy na 6.00 w pracy nie jem w ogóle ze wzglegu mojego tyłka.
      • fajnyrobal Re: dziewczyny... 10.01.14, 10:29
        To jeszcze sportowy krem do rąk musisz kupić żeby paluszki ci szybciej po klawiaturze biegały bo bez tego ani rusz.
        • aqua48 Re: dziewczyny... 10.01.14, 14:39
          fajnyrobal napisała:

> To jeszcze sportowy krem do rąk musisz kupić żeby paluszki ci szybciej po klawi
          > aturze biegały bo bez tego ani rusz.

Nie, nie, jednej po sportowym kremie całe forum wyślizgło się z rąk..
          • fajnyrobal Re: dziewczyny... 10.01.14, 15:02
            a bo za sportowy krem miała. Tak sportowy, że linka do niego nie można było znaleźć. takie źle się wchłaniają i ręce po nich tłuste, to i się wyślizgło.
            Najlepsze kremy sportowe są z biedrony, po nich nic się nie wyslizga big_grin
            • esofik Re: dziewczyny... 10.01.14, 20:10
              taaa pewnie to był smar.. eee tzn sportowy krem do nart.. tj do rąk.. coś mi się język plącze.. i przez to taki poślizg miała tongue_out

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka