cudko1 13.01.14, 12:50 rozliczenia pita nie mogę zrobić pierwszy raz w życiu, każą wpisywać jakąś kwotę doliczeń czy inny wuj a ja nie wiem o co kaman weźcie jakoś pomóźcie co ??? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nie_wiem_nie Re: kkuurrrwwwaaaaaaa 13.01.14, 14:48 nie pomogę, mogę jedynie potrzymać Cię na duchu, wszystkie pity to dla mnie masakra, a umysł ścisły jestem. Wypij se na poprawę humoru Odpowiedz Link
cudko1 Re: kkuurrrwwwaaaaaaa 13.01.14, 14:59 zaćmienie umysłowe minęło mam nadzieje ze dobrze rozliczyłam Odpowiedz Link
grave_digger Re: kkuurrrwwwaaaaaaa 13.01.14, 17:46 szybkaś. ja to mój pit 11 dostanę jak zwykle ostatniego możliwego dnia. Odpowiedz Link
cudko1 Re: kkuurrrwwwaaaaaaa 14.01.14, 10:27 taki jest plus pracowania w małej firemce, obsługiwanej przez zewn. księgowego, zabierał papiery za grudzień do rozliczenia kosztów itp. i od razu przyniósł pita ale ale pomyśl, że ja już o swojej uldze pamiętac nie będę, a Ty będziesz jeszcze wydawać Odpowiedz Link
gazeta_mi_placi Re: kkuurrrwwwaaaaaaa 14.01.14, 11:33 Jak można tak wulgaryzować? Jesteś tak prymitywna, że tylko wulgaryzmami próbujesz zwrócić uwagę na dany temat? Żałosna jesteś. Odpowiedz Link