jk3377 07.02.14, 22:05 co chciałybyście mieć w rozmiarze XXL? ja włosy, rzęsy i tyłek cycki już mam dosyc, dosyc, wiec chyba tylko te. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniuta75 Re: odwrotnie- XXL 07.02.14, 22:10 Włosy!! Na głowie ofkoz . No i brwi mogłabym mieć gęściejsze, bo jakieś takie wyliniałe mam . Odpowiedz Link
dziewczyna_bosmana Re: odwrotnie- XXL 08.02.14, 07:59 Rzęsy i cycki, cała resztę mam XXXXXL Odpowiedz Link
moonshana Re: odwrotnie- XXL 08.02.14, 11:44 włosy. rzęsy mam xxxl a reszta ujdzie w tłoku. tylko włosy marne. Odpowiedz Link
dlania Re: odwrotnie- XXL 08.02.14, 13:30 Chciałabym mieć wielka inteligencję, empatię oraz intuicję. Zwłaszcza tej ostatniej nie mam za grosz i przeszkadza mi to w zyciu, bo musze wszystko rozkminiać, zamiast od razu wiedzieć, że np. ten gość mi nie pasuje, a tamta sprawa śmierdzi. Ciało mam raczej małe, więc powiększenie jakiejkolwiej jego części wyglądałoby groteskowo. Nawet rzęs Przy małych oczach wyglądałabym, jakbym miała stonogi na twarzy Odpowiedz Link
agaioliwka Re: odwrotnie- XXL 08.02.14, 13:51 Rzęsy,włosy i konto w banku.Zwłaszcza to ostatnie bo wtedy resztę można zrobić Odpowiedz Link