Dodaj do ulubionych

czary potrzebne

17.02.14, 10:44
Starszy syn ma niedorozwiniętą jedną nerkę. Wada wrodzona, prawdopodobnie dziedziczna. No i teraz w środę mam usg z młodszym, że sprawdzić czy u niego wszystko OK. Nie moge spać już od tygodnia. Boję się dziewczyny. Serce mi się ściska na samą myśl, że jemu też to mogło się przytrafić. Ja wiem, że można żyć z jedną nerką, że niektórzy nawet nie wiedzą, że mają jedną nerkę (np. mój sąsiad dowiedział się, że ma tylko jedną nerkę w wieku 56 lat podczas usg wątroby). Bla, bla, bla, bla. Ale to moje dziecko jest. A moje dziecko ma być zdrowe i sprawne i szczęśliwe i w ogóle naj naj...! Ostatnio to mi się nawet śniło, że musiałam zdecydować któremu z nich oddam swoją nerkę, bo obaj potrzebowali... Proszę o czary, trzymanie kciuków, modły do Najwyższego czy w co tam kto wierzy. Proszę, proszę, proszę, żeby tylko był zdrowy.

Spanikowana w czarnym dole pogrzebana JA.
Obserwuj wątek
    • melancho_lia Re: czary potrzebne 17.02.14, 11:01
      Czaruję, czaruję i kciuczę.
      Dobrze będzie. Mój syn też ma wadę układu moczowego- tez się bałam , ze córka tak samo- ale na szczęście ona ma wszystko ok. Starszakowi też ta wada się cofnęła z wiekiem niemal całkowicie.
      Bądź dobrej myśli smile
      • dlania Re: czary potrzebne 17.02.14, 11:08
        Trzymam kciuki!!!!!!!wink
        Jakby co, to moja koleżanka ma 3 nerki, tez sie jako dorosła dowiedziała, może zechce jedna oddaćwink
    • guderianka Re: czary potrzebne 17.02.14, 11:42
      Jasne, że trzymam. I będzie dobrze
      • niutaki Re: czary potrzebne 17.02.14, 11:59
        trzymam, trzymam mocni i bedzie dobrze!
    • magjug Re: czary potrzebne 17.02.14, 12:26
      kciuczę, wysyłąm pozytywne fluidy i w garach z dobrymi czarami mieszam!! Muuuuusi pomóc!! Będzie dobrze, będzie dobrze, będzie dobrze...
      • jan.kran Re: czary potrzebne 17.02.14, 13:29
        Bardzo mocno trzymam. Pamiętaj że nie poinniśmy sie bać przyszłości bo ona jeszcze nie istnieje..
    • dziewczyna_bosmana Re: czary potrzebne 17.02.14, 13:35
      Czaruję i w kotle mieszam. Będzie zdrowa!
    • margotka28 Re: czary potrzebne 17.02.14, 14:34
      czaruję i kciuki trzymam.
      • aqua48 Re: czary potrzebne 17.02.14, 14:42
        Trzymam, mocno, za obu. Starszak niech w ogóle nie zauważa braku, a młody ma mieć wszystko ok!!!
    • whiteczeremcha Re: czary potrzebne 17.02.14, 21:58
      Trzymam kciuki ,modlę się,bo wiem ,że dla każdej matki jej dzieci są najważniejsze... bo jak jest zdrowie , to resztę można załatwić ...
    • olinka20 Re: czary potrzebne 17.02.14, 22:08
      Trzymam kciuki, oby było wszystko ok!
    • robbea1 Re: czary potrzebne 18.02.14, 09:31
      Trzymam mocno kciuki i czary odprawiam!!!!
    • one-smutasek Re: czary potrzebne 18.02.14, 14:06
      Trzymam kciuku z całych sił!!! Mój mąż ma jedną nerkę i dowiedział się o tym w wieku 35 lat przy okazji usg wątroby wink do tego grupę krwi 0...Ma się świetnie smile Czaruję czaruję i w kotle mieszam smile
      • ella_nl Re: czary potrzebne 18.02.14, 17:26
        Czaruję i trzymam kciukasysmile
    • czarny_dol Re: czary potrzebne 19.02.14, 15:51
      Hej babeczki kochane!! Już po - są dwie nereczki. Wszystko gra!! Dziękuję za czary i modły!!
      • jan.kran Re: czary potrzebne 19.02.14, 15:53
        Super !!!
        • ella_nl Re: czary potrzebne 19.02.14, 16:13
          Super, bardzo się cieszę!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka