mamaoskarka18 21.02.14, 20:21 Mam włosy koloru ciemny brąz malowane zawsze na odcienie brązu ale teraz mam ochotę na rudy nie chce rozjaśniać włosów czy są jakieś farby które pokryją mi brąz i dadzą piękny rudy, czy bez rozjaśniacza ani rusz Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olinka20 Re: Farbowanie włosów 21.02.14, 21:29 Jak masz ciemne to raczej bez rozjasniacza ani rusz, niestety. Odpowiedz Link
ella_nl Re: Farbowanie włosów 21.02.14, 21:50 Dobrze Olinka radzi. Ja chciałam zrobić tak jak Ty, zrobiłam i no cóż, miałam piękne CZARNE włosy. Potem musiałam ściągać farbę, Odpowiedz Link
anna_sla Re: Farbowanie włosów 22.02.14, 16:10 to zależy jak rudy chcesz ten rudy. Jak taki wykurwiście rudy to bez rozjaśniacza ani rusz, a jak taki miedziano-rudy to wystarczy kupić najbardziej rudą farbę jaką znajdziesz i troszkę dłużej potrzymać ją na głowie. Ja mam naturalny kolor taki ciemno-nijaki (jak to koleżanka nazywa - MYSI) i sama farba wystarczała. Ogólnie najbardziej polecam Garniera i Joannę.. przynajmniej z moimi włosami najlepiej współgrają bez niespodzianek większych. Odpowiedz Link