grave_digger 03.03.14, 18:03 Nie dostał Byłam pewna, że dostanie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziennik-niecodziennik Re: Nie wierzę 03.03.14, 18:06 no ja też nie wierze. kurde, tyle lat juz. mam nadzieje ze kiedys dostanie. PS. bardzo długo go nie znosilam... Odpowiedz Link
jk3377 Re: Nie wierzę 03.03.14, 18:47 hehh gra aktorska swietna, ale film średni... lubie go,ale nie tak jak Denzela Odpowiedz Link
kolibeer2 Re: Nie wierzę 03.03.14, 18:55 ale mój Jared dostał (tylko niech już tak się nie odchudza .. ) a jakby Leo dostał toby część internetów mówiła , że z litości Odpowiedz Link
one-smutasek Re: Nie wierzę 03.03.14, 19:13 No niestety co nie zmienia faktu, że jest zankomitym aktorem. Nie przepdam za takim typem urody itd. ale muszę przyznać że w przeciwnieńswtie do innych "gwiazd" nie gra na jedno kopyto i dostać powinien. Odpowiedz Link
szarsz Re: Nie wierzę 03.03.14, 22:04 Za Django też nie dostał, Christoph Waltz go pobił, a też był świetny. Drugi taki wiecznie-nominowany to Martin Scorsese, no ale on się chyba w końcu doczekał? Odpowiedz Link
grave_digger Re: Nie wierzę 04.03.14, 08:10 Już wiem, pobił go ten Matt czy jak mu tam, co dla roli wychudł. No tak, Ameryka kocha takie zagrywki, ale Leo w końcu się doczeka. Odpowiedz Link
arwena_11 Re: Nie wierzę 04.03.14, 09:41 Leo powinien dostać już dawno za Co gryzie Gilberta Grape'a. To była rola na miarę oscara. Reszta dobre, ale nie powalające. Przypuszczam, ze w końcu szanowna akademia naprawi błąd i dostanie swojego oscara, ale za jakąś rolę mniejszego formatu. Już tak bywało w przeszłości. Albo na koniec "za całokształt" Odpowiedz Link
jan.kran Re: Nie wierzę 04.03.14, 10:02 Ja ostatnio obejrzałam Gilberta po raz pierwszy. Film mnie zachwycił a Leo był rewelacyjny!!! Ale z drugiej strony po zagraniu w Titanic stracił w moich oczach ... Może jeszcze znajdzie role swojego życia , jest na pewno znakomitym aktorem. Na pocieszenie dodam że Oskary , zwłaszcza ostatnio to jakas porażka. A Hitchcock nie dostał ani jednego i to dopiero jest jazda PPPP Odpowiedz Link
jan.kran Re: Nie wierzę 04.03.14, 16:20 Wiem , ale a calokształt dostaje każdy kto długo w tej robocie siedzi , nawet Wajda sie załapał. Odpowiedz Link