Dodaj do ulubionych

typy osobowości

29.03.14, 17:19
wrocilam dzis ze szkolenia o osobowosciach. niby wszyscy wiedzą co i jak,ale nie do konca. szkolenie musze przyznac swietne, jak nigdy byłam do konca wink heheh i nie czulam uplywajacego czasu 4h.
zrobilismy test na sobie i tak jak podejrzewalam jestem MELANCHOLIKO-CHOLERYKIEM wink chyba najtrudniejszy zestaw z możliwych heeh. I tak myslalam, męza tez dobrze ocenilam-zrobil test i prawie,ze czysty FLEGMATYK z odrobiną SANGWINIKA. Tośmy sie idealnie dobralibig_grin Jak mu odczytalam moje i jego charakterystyczne cechy to obydwoje bylismy w szoku i sie usmialismy,ze to wypisz-wymaluj mysmile

Wiecie jakim typem jestescie? macie swiadomość?
Obserwuj wątek
    • zuzanka79 Re: typy osobowości 29.03.14, 18:10
      Też byłam kiedyś na takim szkoleniu, w zasadzie to było kilka spotkań. Właśnie na nim nie chciano mi powiedzieć ani słowa o mnie na podstawie charakteru pisma big_grin
      Wyszło mi z testu osobowości że jestem sangwinikiem w 70 % reszta rozkładała się po równo pomiędzy 3 pozostałe w typy. Z czym ja się oczywiście nie zgadzam, bo w życiu flegmatyczna nie jestem. Za to często wyłazi ze mnie choleryk a na starość nawet melancholik wink
      • jk3377 Re: typy osobowości 29.03.14, 18:23
        tu nam wlasnie tłumaczyla,ze pojecie FLEGMATYK wszystkim niepotrzebnie kojarzy sie z góry źle. ten typ wcale nie nalezy do najgorszych, tylko dlatego,ze dziala wolniej. w sumie w kazdym jest czesc cech dobrych, czesc złych-zalezy jaki typ to oceniawink
        • zuzanka79 Re: typy osobowości 29.03.14, 19:49
          Jeśli mogę zapytac, z jakiej okazji to szkolenie?
          • jk3377 Re: typy osobowości 29.03.14, 19:55
            sama sobie wybrałam, nauczycielskie, metody pracy z dziecmi w zaleznosci od osobowosci. ciekawe i potrzebnesmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka