Dodaj do ulubionych

Porada modowa potrzebna

06.09.14, 09:52
czy to jest sukienka koktajlowa?

fotoforum.gazeta.pl/photo/6/fc/ce/5ro7/07fMIpCALfRfn4iNCB.jpg
i jak do czwartku nauczyć się pięknie chodzić na takim obcasie??? wink

fotoforum.gazeta.pl/photo/6/fc/ce/5ro7/TFsBn6PBYLVbu8SBtB.jpg
Obserwuj wątek
    • grave_digger Re: Porada modowa potrzebna 06.09.14, 11:25
      nie wiem, ale sukienka mi się podoba i buty też. wszystko w mojej tonacji wink
    • kolibeer2 Re: Porada modowa potrzebna 06.09.14, 11:31
      teoretycznie , to sukienka koktailowa powinna być do kolan lub lekko ponad , twoja powinna się nadać - lepiej pewnie ubrać się ciut konserwatywnie , niż ekstrawagancko ,
      z butami nie pomogę , bo to nie moja wysokość smile
      ale mi chyba by czerwone pasowały bardziej, albo czerwona torebka
      o coś w ten deseń :
      https://idahoweddingphotos.com/wp-content/uploads/2014/07/long-black-bridesmaid-dresses-with-red-shoes-black-bridesmaid-dresses-with-red-shoes-free-reference-images-pictures.jpg
      • asiaiwona_1 Re: Porada modowa potrzebna 06.09.14, 12:07
        o kurfa. zapomnialam o torebce. mam tylko czarna blyszczaca. jak czerwona kopertowke kupie to bedzie ok?
        • dlania Re: Porada modowa potrzebna 06.09.14, 12:11
          Ale ładna sukienka!
    • lady.godivia Re: Porada modowa potrzebna 06.09.14, 13:10
      sukienka super smile
      a buty...zakładasz i chodzisz po mieszkaniu i się przyzwyczajasz smile
    • hanti Re: Porada modowa potrzebna 06.09.14, 13:27
      tak, ta sukienka jest koktajlowa. Jeśli szpilki są dobrze wyważone do to czwartku będziesz biegać wink a i spójrz jak chodzisz w nich w lustrze, bo większość kobiet ugina kolana próbując łapać równowagę i wyglądają dość zabawnie smile

szpilki na nogi i do przodu wink
      • aqua48 Re: Porada modowa potrzebna 06.09.14, 13:33
        Sukienka bardzo ładna, jeśli ma uchodzić za koktailową, to moim zdaniem należałoby zakryć ramiona. Żakiet, szal, bolerko. Torebka może być czerwona. W butach zacznij chodzić już dzisiaj.
        • alicja.sunshine Re: Porada modowa potrzebna 06.09.14, 13:48
          Sukienka boska ( można wiedzieć skąd?!) ja bym bolerko sobie darowała, ew. marynarkę a szpilki... cóż trzeba ćwiczyć, możesz połazic w nich po domu, jak Cię zaczną bolec nogi ściagasz, nogi odpoczną zakładasz i tak przez kilka dni, albo np. dzisiaj chodzisz w nich godzine, jutro dwie po jutrze trzy i do czwartku bedziesz w stanie wytrzymac w nich 6 godzin.
    • mme_marsupilami Re: Porada modowa potrzebna 06.09.14, 13:55
      Buty wygladaja na w miare stabilne, dasz rade tylko zacznij chodzic juz.
      Kiecka bardzo fajna - gdzie sie takie kupuje ?
      • asiaiwona_1 Re: Porada modowa potrzebna 06.09.14, 14:04
        Dzieki za rady. Kiecka kupiona w F&F. Boskie sukienki tam mozna znalezc.
        • wilowka Re: Porada modowa potrzebna 06.09.14, 14:12
          jeśli nie masz wprawy w obcasach - kup sobie w rossmanie żelki pod środek stopy - no pod tą poduszkę smile Wytrzymasz dłużej (ą też scholla, ale droższe i nie ma sensu) smile
          • mme_marsupilami Re: Porada modowa potrzebna 06.09.14, 16:02
            Dobrze prawisz, te wkladeczki zelowe znacznie poprawiaja komfort !
    • rebelka1986 Re: Porada modowa potrzebna 06.09.14, 15:44
      Czy to są buty Sergio Leone? wink Mam identyczne, u mnie sprawdziły się świetnie, przetańczyłam całą imprezę, a baaaaardzo rzadko chodzę w butach na wysokim obcasie. Ale tak jak dziewczyny piszą, warto wcześniej przyzwyczajać nogi smile
      • asiaiwona_1 Re: Porada modowa potrzebna 06.09.14, 20:01
        Moze i Sergio. Ale nie Leone a WOJAS big_grin
        • aqua48 Re: Porada modowa potrzebna 07.09.14, 13:48
          asiaiwona_1 napisała:

> Moze i Sergio. Ale nie Leone a WOJAS big_grin

Wojasy też powinny być wygodne, choć to nie Sergio, Gino, ani nawet Manolo smile
    • starobrno Re: Porada modowa potrzebna 06.09.14, 20:06
      Sukienka super. W sprawie obcasow - znajdz na you tube flmy pt - jak chodzic na wysokich obcasach. Jest taki odcinek z Maja Sablewska - dziewczyna mowi jak stawiac nogi, na co zwracac uwage itd, mnie bardzo pomoglo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka