dziennik-niecodziennik 14.10.14, 21:38 Rixton - Me and My Broken Heart / Lonely No More MASHUP (Andie Case Cover) chodzi za mna od dwoch dni podoba wam sie? mi bardzo PS. i chyba tylko kierowca ma zapiete pasy... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olinka20 Re: muza muza 15.10.14, 19:04 Nieee, nie moj typ, ale faktycznie dosc łatwo wpada do ucha. Ja ostatnio miele Illusion i Florencje na zmiane. Odpowiedz Link
solejrolia Re: muza muza 16.10.14, 17:41 a ja Kiesza, tłukę ją na okrągło fascynuje mnie ten kawałek, i ten taniec ala lata 90-te mąż śmieje się, że naprawdę potrafię tak zatańczyć, no tak, potrafię! przecież my tak skakaliśmy swego czasu (te 18-tki do świtu bladeeego) Kiesza - Hideaway (Official Video) Odpowiedz Link
magiczna_marta Re: muza muza 16.10.14, 19:50 Hideaway- Kieszy (tak to się odmienia?) to świetny kawałek u mnie na playliście w pierwszej 10 jeszcze: - In The Air Tonight- Phil'a Collins'a - Move Like Jagger- Maroon 5 - She Doesn't Mind- Sean'a Paul'a - E.T.- Katy Perry - Nie wie nikt - Moniki Urlik - Happy- Pharell'a Wiliams'a - Use Somebody- Kings of Leon - Nowiny - Paktofoniki - Nie Ma Czym Oddychac- Pokahontaz ale to nie są nowości Odpowiedz Link
wilma1970 Re: muza muza 19.10.14, 13:16 Teledysk Kieszy kręcony jest jednym ujęciem. Nie umiem wklejać inaczej tylko tak m.youtube.com/watch?v=MejbOFk7H6c ale ja lubię takie projekty. Teledyski tej grupy są zawsze ciekawe. Odpowiedz Link
esofik Re: muza muza 18.10.14, 00:29 do mnie przyczepił się ostatnio Sam Smith Sam Smith - I'm Not The Only One Odpowiedz Link
esofik Re: muza muza 18.10.14, 09:32 i nigdy nie mam dosc Hozier Hozier - Take Me To Church Odpowiedz Link
ebes Re: muza muza 18.10.14, 19:48 A powiedzcie mi czy są takie serwisy muzyczne, coś jak Biblionetka dla książek, które podpowiadają co mi się spodoba na podstawie ocenionych wcześniej piosenek? Kojarzy mi się, że jest coś takiego ale mam pomroczność i nie mogę znaleźć. Odpowiedz Link
next_exit Re: muza muza 19.10.14, 11:20 jest spotifz, gdzi sluchasz muzyki i on Ci potem podpowiada podobnych artystow, albo np uklada playlisty na podstawie tego co polubilas Odpowiedz Link
hamburzanka Re: muza muza 22.10.14, 19:58 nie tylko kierowca - pasazerka ma pas zapiety pod biustem Odpowiedz Link