11.10.15, 17:58
Podpowiedzcie proszę gdzie kupię normalną kurtkę. Wszędzie pełno pikowanych, błyszczących i szeleszczących pseudo puchówek które kompletnie mi się nie podobają a przy okazji nie wpisują się w moją figurę. Płaszcz flauszowy mam, szukam kurtki lekko przedłużanej żeby zakryła tyłek. Dziś byłam w Factory, wszechmorze paskudnych waciaków i drelichów w kosmicznych cenach troszkę mnie powalił. Przez internet nie kupię, muszę przymierzyć bo nie wszystko w co się mieszczę dobrze na mnie wygląda. Marzę o czymś w tym rodzaju:
allegro.pl/493-damska-parka-kurtka-zimowa-2w1-czarna-xxl-i5621937946.html
allegro.pl/490-damska-parka-kurtka-zimowa-2w1-czarna-xxl-i5644163818.html
allegro.pl/67-sub-kurtka-parka-wiosna-lato-blog-44-xxl-i5661277938.html
Obserwuj wątek
    • redlinka Re: kurtka 11.10.15, 19:49
      W ubieglym roku mialam ten sam problem, samo badziewie, w koncu wlasnie w factorym kupilam zwykla czarna kurtke , bez bzdetnych zlotych suwakow, cekinow itd. lekko za tylek i super cieplasmile tom taylor, ale cena byla badziewna za tosad
    • andziulec Re: kurtka 11.10.15, 22:16
      Takie jak zaprezentowałaś widziałam w reserved i house. Spróbuj.
      • rudamarta4 Re: kurtka 11.10.15, 22:20
        Ja dziś kupuiłam na Marywilskiej- u skośnych za 85zł. A dwie alejki dalej u Polaków taka sama za 150zł. W Zarze bardzo podobna za 299zł....
        • mamaoskarka18 Re: kurtka 12.10.15, 06:15
          Taka jak chcesz kupiłam w piątek w kik'u za 130 zł
    • redheadfreaq Re: kurtka 12.10.15, 08:25
      Prawdziwą, niebłyszczącą i nieszeleszczącą puchówkę kupiłam w TkMaxxx za niezbyt wielkie pieniądze. Wypełniona pierzem, nie cienką warstwą waty, jak te w sieciówkach. Niestety, kiedy rok temu szukałam kurtki, większość była albo pozornie gruba (wystarczyło ścisnąć, żeby się przekonać jak jest cienka), albo była nieźle ocieplona przy samym ciele - rękawy były natomiast nieocieplone wcale. Pogodziłam się z myślą, że w zimie albo wygląda się stylowo i marznie, albo przypomina ludzika Michelin i nie trzęsie jak osika.
    • dziewczyna_bosmana Re: kurtka 13.10.15, 10:35
      Obeszłam wczoraj calutki Wola Park i nic. Same puchówki/waciaki, drelichy, parki albo płaszcze. Tracę nadzieję uncertain

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka