najeeli 08.04.16, 12:04 Mam za zadanie zrobić kartki dla dzieci chorych na raka i mam wielki problem, co napisać w środku? nie jest to moja mocna strona...... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brysia0 Re: Trudne zadanie 09.04.16, 09:23 O kurcze. A to z jakiejś okazji, czy ogólnie? Najlepiej życzyć im zdrowia, ale w tym przypadku nie wiedziałabym, jak to napisać żeby nie brzmiało "oklepanie". Może życzyć dużo słońca, uśmiechniętych ludzi wokół nich... Odpowiedz Link
3-mamuska Re: Trudne zadanie 10.04.16, 23:39 Uśmiechu, normalności, odrabiania lekcji, grania w piłkę z kolegami, spacerów po łące i zbieraniu kwiatów.zeby nie bolało lub bolalo jak najmniej. Słońca, siły , pozbycie sie intruza. Pozytywnego myślenia. Spełnienia marzen. Wsparcia i mnóstwa miłości. To tak na szybko ... A właściwie te które czytam codziennie, u 3 dzieci znajomych które walczą z ta straszą choroba. Ostatnio dowiedziałam sie ze pragną najbardziej normalności ,problemow dzieciństwa, rozbitego kolana. Odpowiedz Link