Dodaj do ulubionych

Chwilówki na raty Faraon24

30.10.20, 09:11
Liderami na listopad 2020 zostają:

1. Supergrosz
2. Profimo
3. AASA Lekkie raty

Supergrosz wyróżnia się szeroką dostępnością nawet ze słabszymi bazami. Profimo podwyższył kwotę pierwszej pożyczki. AASA stabilnie utrzymuje się tuż za nimi z wysoką kwotą i długim okresem na zwrot.

Do klasycznych chwilówek z jedną ratą w listopadzie przypisane jest takie zestawienie

1. Giantus
2. Kuki
3. Wonga

październikowe archiwum www.faraon24.pl/nowe-chwilowki-na-raty/
strona główna adres www.faraon24.pl
Obserwuj wątek
    • 001jamesbond Re: Chwilówki na raty Faraon24 31.10.20, 13:27
      Do tych bez zaświadczeń dodać trzeba kilka pozycji jeszcze:

+ Monedo Now
      + Smartney

co najmniej te dwie firmy

• gymbuster Re: Chwilówki na raty Faraon24 01.11.20, 04:45
      A jak wygląda weryfikacja?
      • niebieskislon Re: Chwilówki na raty Faraon24 01.11.20, 12:06
        Istnieje kilka poziomów weryfikacji:

weryfikacja

1. połączenia internetowego
        2. tożsamości
        3. rejestrów BIK i BIG
        4. kodem SMS
        5. telefoniczna
        6. dochodów

połączenie internetowe jest sprawdzane pod kątem potencjalnych zagrożeń informaccznych

tożsamość weryfikowana jest przez mini przelew jednorazowy z konta wnioskodawcy, sprawdzane są też dane dowodu osobistego w rejestrze dokumentów zastrzeżonych ZBP

rejestry BIK z historią kredytową i BIG z ewidencją zaległych długów są weryfikowane uznaniowo, mogą być weryfikowany jeden, kilka a w niektórych przypadkach żaden

kod SMS wysyłany jest w celu potwierdzenia poprawności numeru telefonu, wymagane do przekazania decyzji kredytowe, alertów z przypomnieniem o spłacie i do kontaktu z doradcą

dochody najczęściej są podawane na zasadzie oświadczenia, w niektórych przypadkach będzie konieczne dostarczenie zaświadczenia o dochodach, wyciągu z konta lub zgoda na automatyczne pobranie danych o przelewach przychodzących za ostatnie 3 miesiące
    • maciej.bramorski Re: Chwilówki na raty Faraon24 08.11.20, 05:46
      „Co do zasady chwilówki spłacane są w jednej racie. Można spłacać w ratach nie przekraczając ostatecznego terminu spłaty.„ [cytat z faraon24.pl]

ostateczny termin spłaty jest najważniejszy jeśli mówimy o darmowych chwilówkach.

Z własnego doświadczenia z firmami Vivus i Lendon wiem, że lepiej spłacić 2 dni wcześniej z powodu sesji ELIXIR.

Termin spłaty Vivus padł mi na 3 listopada, przelew zrobiłem 1 listopada i weszło 2 po południu. Nauczyłem się tego po Lendon'ie – termin był na 7 czerwiec, spłaciłem 7 rano, weszło 8 rano co poskutkowało anulowaniem promocji. Lendon był rok temu, teraz nie mają promocji.

Doradca z Expander'a mi to wytłumaczył. Na poślizgu między 7 a 8 czerwca wygenerowana została strata ponad 200 pln czego w budżecie nie przewidziałem.

Giantus wygląda na kapitał całkowicie polski, tak samo Profimo. Te marki jeszcze namieszają w branży fintech.
      • rafal-0212 Re: Chwilówki na raty Faraon24 19.07.21, 00:14
        Nawet 5000 zł za 0%
        Decyzja nawet w 5 minut
        Cały proces 100% online

rafagliski.oferty-kredytowe.pl/o/salechannel.php?idSaleChannel=1748&idDistributor=34955
    • rafal-0212 Re: Chwilówki na raty Faraon24 19.07.21, 00:12
      Pożyczaj nawet do 3500 zł
      Szybka decyzja
      Minimum formalności
      RRSO 0% dla pierwszej pożyczki

rafagliski.oferty-kredytowe.pl/o/salechannel.php?idSaleChannel=1633&idDistributor=34955

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka