andy.1972
03.11.15, 15:19
syn zamieszkał ze mną a córka z byłą w moim mieszkaniu postanowiłem splacać dalej to mieszkanie dla dzieci po to żeby zastawić im cos po sobie i tak była korzysta z mieszkania kosztem dzieci płace jej 1150zł alimentów i koszty utrzymania mieszkania 1100zł a nie mam kluczy do własnego mieszkania zmienione zamki nie mam sumienia wyrzucić córki z mieszkania i tak kiedys będzie jej a na tym korzysta była która nie uczestniczy w utrzymaniu mieszkania A jak w życiu bywa skończyła się miłosć byłej żony narobila długów wraz z partnerem i zaczeły się propozycje ta najważniejsza to chęć powrotu do mnie odmówiłem pożniej chciała pożyczyć gotówke odmówiłem to dalej miałem kredyt zaciągnąć na siebie a ona by spłacała odmówiłem . I teraz po tym wstępie sedno sprawy na wiosne tego roku w kwietniu zacząło się sprawa w sądzie o to że wraz z moją partnerką uprawiam sex na oczach mojej 10 letniej córki kilka rozpraw badanie psychiatryczne córka przesłuchiwana przez biegłych chciała odebrać mi córke i zakazać spotkań sąd nie dał wiary tym oskarżenią nadal spotykam się z córką zabieram ją do siebię to nie udało się i w sierpniu następna sprawa o zakwestionowanie rozdzielnosci majątkowej jestem oskarżony o to że zmusiłem byłą żone do podpisania rozdzielnosci o to że to wszystko zaplanowałem w 2003 roku .