wyciszka Re: Mam patanie... 04.01.06, 19:47 No więc mam pytanie,z jakiego języka pochodzi imię Białej Czarownicy? Odpowiedz Link Zgłoś
direta Re: Mam patanie... 05.01.06, 08:52 blondyna2005 napisała: > a co konkurs? :P > Zgadza się. Właśnie przed chwilą znalazłam ten konkurs i zaraz wkleję info na stronie. A do wyciszki - jest coś takiego jak słownik, a jeśli nie, to jest coś takiego jak wyszukiwarka. Np google. Fajnie jest zadawać pytania, ale próbować w ten sposób "cudzymi rękami" odpowiadać na pytanie konkursowe, to chyba trochę nie fair? Odpowiedz Link Zgłoś
wyciszka Och wybaczcie,czekam na was na sądzie ostatecznym. 05.01.06, 10:01 Jaką karę mi wymyślicie? Było oczywiste,że tak odpowiecie. Tak,konkurs. A z wyszukiwarki mądrale skorzystałam,ze słownika błyskotliwycy też. Jakbym umiała sama dojść do tej wiedzy,nie prosiłabym o pomoc. Najpierw pomyślcie,zanim kogoś oskarżycie,sępy jedne; ) I to na stronce o Narnii,a gdzie ludzka pomoc? Śmieje sie. Odpowiedz Link Zgłoś
direta Re: Och wybaczcie,czekam na was na sądzie ostatec 05.01.06, 10:22 wyciszka napisała: > Jaką karę mi wymyślicie? Nie chodzi o karę tylko o elementarną uczciwość. Gdybyś napisała otwarcie, że bierzesz udział w konkursie i nie potrafisz znaleźć odpowiedzi na takie i takie pytanie (tu link do konkursu) wszystko byłoby w porządku. > Było oczywiste,że tak odpowiecie. Wcale nie. Ja o mało Ci nie odpowiedziałam, tylko jeszcze wtedy nie znałam odpowiedzi na to pytanie. Zaciekawiło mnie i chcialam wiedzieć, czy pytasz, czy moze chcesz się czyms z nami podzielić, ale było juz póżno i nie rozwijałam tematu. > Tak,konkurs. > A z wyszukiwarki mądrale skorzystałam,ze słownika błyskotliwycy też. > Jakbym umiała sama dojść do tej wiedzy,nie prosiłabym o pomoc. No cóż - ja skorzystałam z wyszukiwarki i znalazłam odpowiedź. Nawet nie trzeba było długo szukać. Ale nie podam Ci co wpisałam w googla, bo nie lubię jak ktos mnie obrzuca wyzwiskami. > Najpierw pomyślcie,zanim kogoś oskarżycie,sępy jedne; ) > I to na stronce o Narnii,a gdzie ludzka pomoc? A co to ma do rzeczy gdzie? Uczciwośc obowiązuje wszędzie, a juz zwłaszcza na stronce Narni. A co do sępienia.... (nie będę rozwijać) > Śmieje sie. Słusznie. Śmiech to zdrowie. Trzy minuty śmiechu zastępuja 15 minut gimnastyki (a może odwrotnie?) Odpowiedz Link Zgłoś
blondyna2005 Re: Och wybaczcie,czekam na was na sądzie ostatec 05.01.06, 11:38 wystarczyło by poprostu dokładnie forum przeczytac i byś też sama do tego doszła. moze jestem wredna ale ja do tego sama doszłam i ty też powinnaś. śmiej się. złośc piękności szkodzi :)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kolorko Re: Och wybaczcie,czekam na was na sądzie ostatec 05.01.06, 13:58 Kochana, z ciekawosci wrzuciłam w google- znalazłam odpowiedz w pół minuty:) Odpowiedz Link Zgłoś
wyciszka :) 05.01.06, 16:19 Kwoczki,widzę,że nie macie co robić,takie eleboraty ,śmieje się. Ja też sobie poradziłam moje drogie czy drodzy. A złość mi nie zadzkodziła; ) Ciągle jestem piękna,kwoczki. lol2 Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: :) 05.01.06, 17:48 blondyna2005 napisała: > za to na mózg chyba siadło Na jajka - jak kwoczka to na jajka ;) Odpowiedz Link Zgłoś