Dodaj do ulubionych

sława, castingi,itd.

24.03.12, 23:05
Hejka smile No więc, już zakładałam podobny wątek, w którym pytałam 'jak zostać sławna?', no i były odpowiedz 'idź na casting!'. Okej, okej. No więc jak (skąd) mam się dowiedzieć o castingach?
- Czy są jakieś strony internetowe
- Gdzie w większych miastach znajdę informacje o castingach?
No bo teraz mieszkam w małym mieście, ale w wakacje i ogólnie często jestem w większym. smile No i chciałabym się wybić. Być aktorką / piosenkarką. Takie moje największe marzenie to być w Disney'u. I mam jeszcze takie pytanie: jak się 'dostać' do Disney'a? I czy w ogóle się da?
Z góry dziękuję za odpowiedzi i pozdrawiam! smile kiss
Obserwuj wątek
    • hejkaa Re: sława, castingi,itd. 25.03.12, 14:31
      odświerzam .
    • kokosh_ Re: sława, castingi,itd. 03.04.12, 21:53
      no dobra ogólnie to rzygam tęczą, ale nich Ci będzie. masz w ogóle talent? jak masz to spier*adaj do Ameryki, bo tu się nie wybijesz tylko naucz się dobrze angielskiego, skończ dobrą szkołę teatralną a żeby się do takiej dostać trzeba ostro zakuwać, także możesz już iść się uczyć ; * 3/4 castingów jest ustawionych, rolę dostają ci, którch rodzice są jakoś związani z produkcją to po pierwsze a po drugie ci, którzy mają już doświadczenie w tej branży. sama byłam na castingu, reżyser na wszystkich krzyczał, w ogóle byli niezbyt mili także tego. no, ale jak tak bardzo chcesz, to zwykle informacje o castingach są w gazetach lokalnych, czasem na ulotkach w jakimś centrum handlowym czy po prostu w internecie wstukujesz sobie " CASTING *miasto*".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka