hgl 08.08.05, 05:20 Czy twoją rolą jest szczucie jednych na drugich? Zobacz na wątki "sąsiedzi" które założyłeś na dwu(?) forach lokalnych. Latasz od jednego forum do drugiego i sam nie bardzo wiesz o co ci chodzi. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cydz Re: Do założyciela 17.12.05, 19:58 Czyżby Cię Hans nie lubili u siebie?? A propos też nie podobają mi si.ę twoje watki o bitych dzieciach. Pa. Nie bądź zły. Sam mam dzidziusia itp itd ale akurat tego typu fora nie są moim zdaniem do takich teamtów. Odpowiedz Link
hansgrubber Re: Do założyciela 17.12.05, 23:33 1. A skad wiesz ze wczesniejszy gosc jest z Czarnej? Ma jakis znak? A poza tym czy krytyka oznacza brak sympatii? Blad w mysleniu. 2. Watki Ci sie nie podobaja bo nie powinny byc na takich forach. A jakie powinny byc. Uprzejmie donosze ze mamy wolnosc slowa. 3. Nie jestem zly raczej rozbawiony. Odpowiedz Link
obserwer11 Re: Do założyciela 25.12.05, 19:12 hansgrubber jest spoko ! mówię Wam znam go z Forum nie od dziś ! czasem człowiek wkurzy się maksymalnie ,że nie po jego myśli , oraz brak logicznego myślenia i niepotrzebne lawirowanie w temacie > pozdrawiam Świątecznie! Odpowiedz Link