hansgrubber 17.07.07, 14:20 pl.youtube.com/watch?v=_dE7j7o1xj4 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hansgrubber Uwaga niecenzuralne - dla dorosłych! 17.07.07, 16:45 Zeby nie bylo ze nie ostrzegalem! :) www.dojarka.pl/f/2716/Upadek_parodia Odpowiedz Link
hansgrubber Re: Uwaga niecenzuralne - dla dorosłych! 07.08.07, 20:24 Dodaje inny link bo pierwotny zostal usuniety. pl.youtube.com/watch?v=q2whkmQmK-U Odpowiedz Link
carrramba Re: Ostateczne rozwiazanie problemu teletubisow 17.07.07, 17:20 witam, przypadek zupelny,ze tu trafilam. i co widze ? pierwszy link jaki zobaczylam, to......Adolf Hitler. Jesli mam byc szczera, nie podoba mi sie A.H i Teletubisie. Osmiesza to Polakow jeszcze bardziej niz ta paniusia, ktora dopatrzyla sie sklonnosci homseksualnych u jednego z Teletubisiow. Ale do meritum, nie podoba mi sie to co zobaczylam. Zastanawiam sie nawet, czy wykorzystanie wizerunku Hitlera nie podpada pod jakis paragraf ? Czy sie myle ? Odpowiedz Link
hansgrubber Re: Ostateczne rozwiazanie problemu teletubisow 17.07.07, 20:38 1. Fajnie ze trafilas i zachecam do czytania innych watkow. :) 2. Szczerze mowiac nie wiem dlaczego Adolf osmiesza Polakow, zawsze myslalem ze osmieszal a nawet hanbil Niemcow. Polakow osmiesza ich zasciankowosc, uprzedzenia, lenistwo. Itp. A co do wykorzystania wizerunku Adolfa to nie znam takiego prawa. Ale moze Ty znasz to zacytujesz paragrafy. 3. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
carrramba Re: Ostateczne rozwiazanie problemu teletubisow 18.07.07, 02:44 Oczywiscie, ze osmiesza Polakow. Paniusia od Teletubisiow juz zrobila co mogla, zeby Polske osmieszyc. Dodanie teraz A.H do tego wszystkiego, to chwyt ponizej pasa. Dla mnie to osmieszanie nas. ps nie mam pojecia o paragrafach, gdybam sobie codziennie w Szkocji /mieszkam tam/ slysze docinki o Polakach i Teletubisiach, Szkoda, ze sie pod ziemie nie moge zapasc Odpowiedz Link
penicylina81 Re: Ostateczne rozwiazanie problemu teletubisow 18.07.07, 08:04 Przecież to tylko parodia, nie ma czym się bulwersować. A posłużenie sie akurat tą postacią- wątpie by mogło nas bardziej ośmieszyć... Odpowiedz Link
hansgrubber Re: Ostateczne rozwiazanie problemu teletubisow 18.07.07, 09:39 Pełna zgoda. Odpowiedz Link
penicylina81 Re: Ostateczne rozwiazanie problemu teletubisow 18.07.07, 09:43 Odruchowo doszukuję się ironii :-P Odpowiedz Link
hansgrubber Re: Ostateczne rozwiazanie problemu teletubisow 18.07.07, 09:51 Niepotrzebnie. Twoje sformulowanie bardzo mi sie podobalo. :) Odpowiedz Link
penicylina81 Re: Ostateczne rozwiazanie problemu teletubisow 18.07.07, 09:55 Dobra, koniec już tego kopiowania wypowiedzi wzajemnych:-) Odpowiedz Link