witamina_b12
26.10.15, 20:40
Panowie często nam tu narzekają na zachowanie płci pięknej na portalach... To może są ciekawi jak to wygląda z drugiej strony, bo i panowie do świętych nie nalezą, zasadniczo można wyróżnić kilka typów:
a) Jestem jaki jestem
to jest motto i dewiza życiowa użytkownika. W opisie nie ma nic albo zdanie w stylu "napisz to się przekonasz..." - chyba o tym, ze nie warto było pisać ;)
b) Gawędziarz erotoman
Typ bardzo rozpowszechniony, uwielbia pisać, wymieniać się smsami, czasem nawet dzwonić, rozmowy są mniej lub bardziej wyrafinowane ale właściwie orbitują wokół seksu... Użytkownik nie porusza tematu spotkań zaczepiony o nie odpowiada wymijająco. Celem jest korespondencja sama w sobie
c) FochMistrz
Wysyła Ci wiadomość i masz 5 minut od jej odczytania na odpowiedź... jak się nie wyrobisz pada "nie to nie" i trafiasz na czarną listę.
d) Pan wyliczanka
długo często elokwentnie, a nawet z humorem wylicza jakie kobiety go nie interesują: robiące dzióbka, z dużym dekoltem, samotne matki, rozwódki, pracoholiczki, księżniczki itp itd.
Czyli w polu "SZUKAM" podaje czego "NIE SZUKA"
e) Człowiek renesansu -chodząca pasja.
Wspina się na Anapurne równocześnie wymieniając amorki w swojej Inazumie i łatając czaszę spadochronu , z którym zaraz skoczy by zanurkować w wielki błękit i całość uwiecznić w jakości HD stosowna kamerą na kasku. By spędzać z nim czas musiałabyś rzucić dom i prace i nosić za nim bidon
f) Pan-żona mnie nie rozumie.
Nie ma zdjęcia z wiadomych przyczyn, ale ogólnie jest dobrym człowiekiem i bardzo nieszczęśliwym.
g) Pan- zaczepka
nie wchodząc na profil zaczepia wysyłając email o treści "zaciekawił mnie Twój profil, proszę zadzwoń/napisz/odpisz."
h) Pan-nie będę łożył na cudze bachory
Zwolennik teorii o samcach Alfa. Kobietach, które same są sobie winne i Dzieci (vel potomstwa), na którego on nie będzie utrzymywał.
więcej mi cierpiliwosci nie starczyło by poznawać ;)