Dodaj do ulubionych

Nowolipki 8

22.09.10, 14:24
remontują elewację, ale ocieplają tylko szczytowe ściany. Jak widać można to zrobić w rozsądny sposób. Mam nadzieję, że niechlubny remont 11, z której zrobiono smętny klocek uświadomił mieszkańcom, że ich domy są naprawdę piękne.
Obserwuj wątek
    • warszawianka_jedna Re: Nowolipki 8 02.10.10, 15:16
      chyba z tymi pochwałami zbytnio się pospieszyłam. Dziś już widać, że kolorek to się chyba komuś po jakichś prochach przyśnił. Będzie coś w rodzaju bladoróżowego z ciemniejszymi elementami.
      Muranów zaczyna wyglądać jak paczka landrynek. Dla osiedla objętego ponoć opieką konserwatorską, powinna być wyznaczona gama dopuszczalnych kolorów elewacji.
      • demika Re: Nowolipki 8 02.10.10, 19:19
        W piątek wracając z dzieckiem ze szkoły dostrzegłam ten kolor.Ręce opadają.Czy zatwierdzający takie remonty kompletnie mają wyczucia?
        • carinica011 Re: Nowolipki 8 04.10.10, 07:59
          nie rozumiem, ale kto zatwierdza takie decyzje? nie można się odwołac od landrynkowej elewacji? łączenie żółtego z zielonymi kółkami czy różowy pudrowy to kolory dobre do dziecięcego pokoju a nie na elewacje. nie mówię, że szare tynki są spoko, ale chyba lepsze od pstrokatych...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka