warszawianka_jedna 29.03.12, 09:44 w dawnym studiu kuchennym HTH Nowolipki/J.P.II powstała nowa chińska restauracja. Kto był niech się podzieli wrażeniami. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malysiusiak Re: nowy "chińczyk" przy Nowolipkach 30.03.12, 08:42 Ciekawe kiedy zwiną interes... :) Odpowiedz Link
jondro6 Re: nowy "chińczyk" przy Nowolipkach 17.04.12, 08:33 Całkiem niezly "chińczyk", jedzenie smaczne, porcje nie za duże, można powiedzieć w sam raz, miła obsługa. lokal nie funkcjonuje zbyt długo co daje się trochę wyczuć: byłem z kimś i dostaliśmy jedną parę sztućców, gość który nas obsługiwał miał trochę tremę:), co mi kompetnie nie przeszkadzało, ale myślę, że za jakiś czas może się to fajnie rozkręcić.. w każdym bądź razie polecam i życzę powodzenia temu miejscu.. Odpowiedz Link
tuskas Re: nowy "chińczyk" przy Nowolipkach 20.04.12, 13:54 Jedzenie nawet smaczne, chociaż zapomnieli o jednej porcji makaronu sojowego, który w rezultacie był za tłusty... Ale może się rozwiną?? Odpowiedz Link