warszawianka_jedna 17.06.06, 23:28 oglądacie, kibicujecie, ignorujecie. Mecz USA-Włochy był niesamowity. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sloag Re: Mundial 18.06.06, 00:07 tak? niesamowity?? tylko dlaczego Ktos mi zły wynik podpowiedział???? co??? Odpowiedz Link
leniwy_wiesniak Re: Mundial 18.06.06, 11:04 warszawianka_jedna napisała: > oglądacie, kibicujecie, ignorujecie. Nie oglądamy bo nie mamy TV. Generalnie to ja ignoruję, bo mnie piłka kopana nie interesuje. No ew. kibicuję jednej drużynie, bo z fajnego kraju są: "Pobrzeżi Slonoviny" (po czesku ale pisownia polska) Ta nazwa mnie rozwala więc życzę im jak najlepiej ;) Odpowiedz Link
krwawymsciciel Re: Mundial 18.06.06, 17:21 ogladam u kogos albo gdzies z reguly, bo nie mam tv. a co do kibicowania, to czechy albo afryka --> to bylby total, gdyby mistrzem swiata w takim megaeuropejskim sporcie jak pilka nozna zostala jakas afrykanska druzyna. Odpowiedz Link
warszawianka_jedna Re: Mundial 18.06.06, 20:32 krwawymsciciel napisał: > to bylby total, gdyby mistrzem swiata w takim > megaeuropejskim sporcie jak pilka nozna zostala jakas afrykanska druzyna. hm, Brazylia, Argentyna i Urugwaj to typowo europejskie kraje ;-) Odpowiedz Link
krwawymsciciel Re: Mundial 18.06.06, 22:43 oj tam, wlochy fr4ancja niemcy o to mi chodzilo ;) Odpowiedz Link
warszawianka_jedna Re: Mundial 19.06.06, 00:00 niestety mam wrażenie, że wielkie europejskie drużyny kończą się, azjaci wchodzą do gry. Odpowiedz Link
sloag Re: Mundial 19.06.06, 00:07 no i w ... kolejne źle obstawione mecze!!! a francuska druzyna grała dzis pierdołowato... Odpowiedz Link
osmol Re: Mundial 20.06.06, 13:32 To ja mam tego niefarta, że w trakcie spotkań jestem w pracy. Nie ma to jak zaczynać pracę o 16 i konczyc o 21 :/ Ale już na 2 połowę ostatniego wieczornego spotkania jestem w domu :) Choc ogladam bezjakiejs tam wielkiej fascynacji. Ot, z zainteresowaniem po prostu. Jako odskocznię do szarego polskiego futbolu. __________ osmól Odpowiedz Link
osmol Re: Mundial 20.06.06, 18:37 Ano nie było mnie nie było... praca.. kobiety, rozstania i takie tam :p Choć obiecuję naprawić swój błąd i jak ten syn marnotrawny wrócić na Foruma łono :) A nawet nie tylko foruma a spotkań też. Ha! A co! __________ osmól Odpowiedz Link
desperately.seeking.something Re: Mundial - wygraliśmy! 20.06.06, 21:08 warszawianka_jedna napisała: > tylko co z tego? > wygraliśmy pietruszkę :)) Odpowiedz Link
osmol Re: Mundial - wygraliśmy! 20.06.06, 21:59 Znaczy, że nasza druzyna jest wegetarianami! Oni musza gać o to co lubią! Zielenina ponad wszystko! Ot co! __________ osmól Odpowiedz Link
warszawianka_jedna Re: Mundial 10.07.06, 21:58 Wlosi miestrzami swiata...Zidane konczy kariere w nieslawie, oj nie tego sie spodziewalam. Odpowiedz Link
krwawymsciciel Re: Mundial 10.07.06, 22:17 jaka tam nieslawa. na mnie facet zrobil zajebiste wrazenie. mysle, ze po parunastu latach w tym calym biznesie facetowi za piec dwunasta mialy prawo puscic nerwy. i puscily mu w pieknym stylu. Odpowiedz Link