dwa-filary 06.12.06, 21:03 Czemu na naszym forum zrobiło sie smutno? Na innych forach życie tętni, a u nas nic sie nie dzieje.Smutno. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czlowiek_z_m2 Re: Smutno 06.12.06, 21:20 Smutno? Kobieto daj spokój. Każdy pisze wtedy kiedy może. Albo wtedy kiedy chce :). Dobrze przynajmniej, że żadna dzieciarnia tu się nie wypowiada bo dopiero byś miała wtedy urwanie głowy z nimi... Pozatym wiosnę mamy :) więc po co pisać... Odpowiedz Link
tukee Re: Smutno 06.12.06, 22:07 Dwa! Nie martw sie, ja zagladam tu przynajmniej DWA :-) razy dziennie :-). Czas widać niesprzyjający ale nie ma powodu do niepokoju. Pozdrawiam Cie najserdeczniej jak umiem. Przyjmuję do serca Twój apel z całą serdecznością. :-) Pozdrawiam Tukee Odpowiedz Link
vvesna Re: Smutno 06.12.06, 22:10 JaK tO DZiEcIarNiA SiĘ nIE WypOwIAdA? KoFFanY mNiE niE zAuWaŻYłEś? TeSh mI CoŚ! AlE bEkA;) Odpowiedz Link
tukee Re: Smutno 06.12.06, 22:33 vvesna napisała: > JaK tO DZiEcIarNiA SiĘ nIE WypOwIAdA? > KoFFanY mNiE niE zAuWaŻYłEś? > TeSh mI CoŚ! > AlE bEkA;) > No proszę, Wiosna na forum przyszła zimową wieczorową porą :-) Zakupów Ci Madzia zazdroszczę okropnie , bużka dla rudzielca no i czekam na nowe bloxoprzepisy:-)) > > > > > > > Odpowiedz Link
vvesna Re: Smutno 06.12.06, 23:15 Od bloxoprzepisów to mój KoFFaNy Jarek jest. Ale zdradzę, że sporo mamy do wstawienia, bo ostatnio dobre rzeczy ciągle jemy:) Odpowiedz Link
tukee Re: Smutno 06.12.06, 23:42 vvesna napisała: > Od bloxoprzepisów to mój KoFFaNy Jarek jest. > Ale zdradzę, że sporo mamy do wstawienia, bo ostatnio dobre rzeczy ciągle jemy: > ) No żebyście się w te kurteczki pomieścili ;-))) Buziak Odpowiedz Link
dwa-filary Re: Smutno 07.12.06, 08:57 O.K.Mężczyzno-pewnie że nie ma przymusu pisania,ale miło jak coś się dzieje. Z tą wiosną to uważaj-zbyt długi czas rozanielenia może żle wpływać. Odpowiedz Link
sugarbox Re: Smutno 06.12.06, 22:21 Na forum jak na kolejce wysokogórskiej...raz na dole, raz na górze:) No...sinusoida taka:) Odpowiedz Link
sloag Re: Smutno 09.12.06, 15:56 i ja tez protestuję, wcale nie smutno. piszemy i przychodzimy w pierwsze piątki, nie tak jak niektórzy - nieobecni - nieusprawiedliwieni... :) Odpowiedz Link
dwa-filary Re: Smutno 09.12.06, 18:00 Chętnie bym przystała w te piątki,ale chyba do Was nie bardzo pasuję.Wy młodzi ,a ja choć" rycząca"ale pięćdziesiątka.Choć duchem dużo,dużo młodsza Odpowiedz Link
sloag Re: Smutno 10.12.06, 11:04 e tam, wymowka. o wieku sie nie dyskutuje. nie iwem ile laqt maja dokładnie nasi stali bywalcy, ale czy to ważne? Odpowiedz Link
aankaa Re: Smutno 10.12.06, 17:38 ja się (narazie) odważyłam na tylko jeden piątek, ten urodzinowy, forum :) i powiem Ci, że do dziś smak torta mi pozostał <mlask> nieraz "obawiam się", że spotkałabym sąsiada i jakoś tak by mi było ... dziwnie ... Odpowiedz Link
dwa-filary weselej 10.12.06, 17:51 Mam te same odczucie,ale nie boję się sąsiadów-jak mam cos powiedzieć to mogę i w oczy,ale anonimowośc jest do przodu.Jakość łatwiej. Odpowiedz Link
aankaa coś Ci powiem ... 10.12.06, 20:08 młodzi duchem mogą (w _te_ piątki, przynajmniej od jesieni do wiosny) poczuć się młodymi "w ogóle" - w Bibie jest ciemno, duszno, tłumnie, jeden na drugim/przez trzeciego ... tylko odwagi tsza ... Odpowiedz Link
aankaa coby wdepnąć w towarzystwo, które zna się 10.12.06, 20:09 jak, przysłowiowe, łyse konie i nie siedzieć ciemnym jak tabaka w rogu Odpowiedz Link
dwa-filary Re: coś Ci powiem ... 10.12.06, 20:37 Qdwagę mam i nawet na czwartą się zmieszczę.Dziękuję za zaproszenie.Myślę,że będę. Pierwszy piątek to 05.01.2007.Aż taką maszkarą to chyba nie jestem,nie przestraszę Was. Odpowiedz Link
aankaa fajnie wyszło :) 10.12.06, 20:53 namawiam/zapraszam na spotkanie, na które sama nie mam odwagi pójść ... a może, wcześniej ... jakaś integracja "w podgrupach" ? no, starzy bywalcy, macie czas i ochotę ?? Odpowiedz Link
dwa-filary Re: fajnie wyszło :) 10.12.06, 21:14 Hej,hej jaka integracja?Ja już zaufałam i co????? Odpowiedz Link
niegrzeczna_czarna Re: dwa-filary 11.12.06, 08:56 Ja mam propozycję. Mieszkasz jak się zorientowałam obok mnie, masz pieska, może jakiś mały, wspólny spacerek po skwerku????? Odpowiedz Link