krwawymsciciel 08.02.07, 18:14 ostatnio na muranowie jest dosc brzydka pogoda, pada snieg i jest troche mokro oraz swieci malo slonca Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leniwy_wiesniak Re: brzydka pogoda 08.02.07, 19:47 wyglądam właśnie przez okno... i rzeczywiście... w ogóle nie widzę słońca. Odpowiedz Link
vvesna Re: żenujący temat:))) 08.02.07, 20:11 No, przydałoby się go okrasić elementami seksu (najlepiej gdyby była to sprawa niewyjaśnionego ojcowstwa lub przynajmniej liczby partnerów seksualnych większych niż 1) lub wątkami związanymi z problemem z oddawaniem/oddaniem moczu;) Odpowiedz Link
krwawymsciciel znowu brzydko 13.02.07, 19:44 jest duzo sniegu, ktory nie stopnial i bardzo boli mnie glowa, pewnie to dlatego, ze w pracy wszyscy ida na zwolnienia z powodow nieznanych blizej i laduja w szpitalach Odpowiedz Link
tukee Re: znowu brzydko 13.02.07, 19:47 krwawymsciciel napisał: > jest duzo sniegu, ktory nie stopnial i bardzo boli mnie glowa, pewnie to > dlatego, ze w pracy wszyscy ida na zwolnienia z powodow nieznanych blizej i > laduja w szpitalach Wspólczuje Ci. ja na szczęscie nie jestem czuła na takie pogodowe nieprzyjemnosci. A na zwolnienia ida bo to moze baby-boom po mistrzostwach świata o którym warszawianka dziś wspominała ;))) Odpowiedz Link