derka1 24.11.07, 20:01 Jak w tytule. Moja kolezanka chcialaby zamieszkac na Muranowie ale nie wie czy byloby ja stac na 30-35m2. Czy ktos sie moze orientuje jakie sa ceny? Dziekuje Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a.da.m Re: kupno kawalerki 24.11.07, 23:41 nieco mniejsze, ale super mieszkanko :-) www.domiporta.pl/details,30796,103217999.asp Odpowiedz Link
kocio-kocio Re: kupno kawalerki 25.11.07, 12:27 U mnie przez ścianę, pokój z kuchnią, ok. 31 metrów, 11000 za metr. Odpowiedz Link
a.da.m Re: kupno kawalerki 25.11.07, 12:43 kocio - a w ktorym budynku? ktore pietro? cena transakcyjna, czy ofertowa? Odpowiedz Link
kocio-kocio Re: kupno kawalerki 25.11.07, 13:06 Nad kinem Muranów. 3 piętro. Cena nie wiem, bo pytałam z ciekawości. Odpowiedz Link
a.da.m Re: kupno kawalerki 25.11.07, 13:18 okna na bankowy? tez nie ma pewnie windy.... dopytuje tak, bo wlasnie sprzedaje jednopokojowe na muranowie i badam rynek :-) Odpowiedz Link
kocio-kocio Re: kupno kawalerki 25.11.07, 14:43 Okna na Bankowy. A konkretnie na Arsenał, czyli na Andersa. No pewnie, że nie ma windy. Odpowiedz Link
a.da.m Re: kupno kawalerki 25.11.07, 15:37 hmmm... to moje musi byc duoz cichsze. pietro porownywalne... a tam sa trzy, czy cztery pietra (zastanawiam sie, czy to ostatnie - u mnie nie). to, ze nie ma windy, nie jest wacle takie oczywiste :-) na muranowie jest sporo starych budynkow z windami. nie znam zadnego ponizej piecu pieter z winda, ale na wszelki wypadek trzeba sie upewnic ;-) Odpowiedz Link
kocio-kocio Re: kupno kawalerki 25.11.07, 21:31 Trzecie piętro to ostatnie. Mieszkam w lustrzanym mieszkaniu, prawie identycznie położonym (klatka obok) i wcale nie uważam, żeby tu było głośno. Mam wymienione okna, a od jezdni oddziela nas kawał trawnika i rząd drzew. Bardziej uciążliwe niż ul. Andersa jest sąsiedztwo komendy stołecznej (miewają napady jeżdżenia kolumną wozów na sygnale w środku nocy). A szum aut jest większy u moich rodziców, który mieszkają na Woli, przystanek autobusowy od Trasy Toruńskiej. Odpowiedz Link
a.da.m Re: kupno kawalerki 25.11.07, 22:44 szacuje jedynie wartosc swojego :-) a cichsze jest na pewno. i nie ostatnie pietro. ale za to mniejsze... coz... dzieki wielkie za szczegoly i ciekawe za ile uda sie to mieszkanie sprzedac Twopim sasiadom :-) ja ogloszenie wystawilem dopiero kilka dni temu i cena jest mocno zaporowa. nie spieszy mi sie za bardzo :-) zwlaszcza, ze jeszcze koncze remont "nowego" Odpowiedz Link
derka1 Re: kupno kawalerki 25.11.07, 22:00 Dzieki wielkie. Wszystko przekaze zainteresowanej. Odpowiedz Link
diaspora13 Re: kupno kawalerki 06.12.07, 23:37 ja swoje 33 m (IV p., jest winda) na Andersa kupiłam w kwietniu za 290 tys. tyle, że było do naprawdę generalnego remontu, więc z wyposażeniem trzeba jeszcze doliczyć jakieś 30 tys.... Odpowiedz Link