16.10.09, 22:59
Witam. jak myslicie czy taka forma reklamy jak telebim utzymalaby sie w waszym
miescie?? gdzie waszym zdaniem jest najlepsze miejsce na jego zamontowanie.
chodzi mi najbardziej o jakas sciane budynku. pozdrawiam i z gory dziekuje za
odpowiedzi.
Obserwuj wątek
    • sebcioo Re: Telebim 16.10.09, 23:26
      Moge zaproponowac dwie lokalizacje ... no moze trzy.
      1. w ciemnym zaulku zeby mozna bylo bez krepacji w niego rzucac
      2. gdzies przy jakims skrzyzowaniu w Bialymstoku, tam lubia takie durnoty
      ...
      3. na przeciwko okna/mieszkania gdzie spisz/mieszkasz
    • mexico86 Re: Telebim 16.10.09, 23:43
      Najlepiej w Zbuczu na stacji benzynowej....droga do Białowieży, cała
      Warszawka taj jeżdzi, reklamodawcy murowani
    • partizan79 Re: Telebim 17.10.09, 08:54
      Jak zamontujesz w poniedziałek to do piątku wieczór może i się
      utrzyma..
      • obserwer11 Re: Telebim 17.10.09, 09:27
        Przed wjazdem do Bielska "19" od BIałegostoku,
        Przed wjazdem do Bielska "19" od Siemiatycz,
        Przed wjazdem do Bielska "66" od Brańska,
        Przed wjazdem do Bielska "681" od Hajnówki,
        Przed wjazdem do Bielska od Plutycz - link poniżej :
        • odziej Re: Telebim 17.10.09, 12:01
          generalnie telebim to fajna sprawa, ale jeśli miałby to być sprzęt ledowy to byłbym pierwszym z tych co rzucą weń kamieniem ;)

mamy kilka takich w poznaniu i o ile w dzień nie sprawiają kłopotu to w nocy są jak ogromne żarówy oślepiające kierowców ;(
          • opileusz Re: Telebim 17.10.09, 15:05
            i co wam do rzucanie kamieniami ?? po pierwsze to jest on ubezpieczony po drugie
            kolego jes na nim zamontowana kamera ktora wszystko widzi kto co i dlaczego. po
            rzuceniu kamieniem wystarczy male pekniecie a juz szkoda przewyzsza 250zl i
            grozi kara pozbawienia wolnosci. a tak apropo to dlaczego nie rzucasz w te co
            stoja w poznaniu??-
            • partizan79 Re: Telebim 17.10.09, 17:30
              Kamerki nie będzie już w środę.
            • przemek_ser Re: Telebim 17.10.09, 17:46
              Może na dachu sdh (o ile jest to możliwe technicznie) nucą nikomu by
              nie przeszkadzało bo naprzeciw są budynki usługowe.
              Proponuje nie wdawaj się w zbędne gadki i przyzwyczaj się do takich
              odpowiedzi. Te forum po prostu ma taką specyfikę, że nigdy nikt nie
              odpowie na zadane pytanie tylko bedzie próbowal być najlepszym prześmiewcą.
              • sebcioo Re: Telebim 17.10.09, 18:09
                > ... nikomu by nie przeszkadzało ...
                A komu mialoby to byc potrzebne? I w czym?
                • partizan79 Re: Telebim 17.10.09, 18:29
                  No co Ty Sebciuu, nie wiesz, że nad SDH wiodą szlaki lotnicze
                  Warszawa - Mińsk, Warszawa - Moskwa?
              • mexico86 Re: Telebim 17.10.09, 20:54
                przemek_ser napisał:

> Może na dachu sdh (o ile jest to możliwe technicznie) nucą nikomu
                by
                > nie przeszkadzało bo naprzeciw są budynki usługowe.
                > Proponuje nie wdawaj się w zbędne gadki i przyzwyczaj się do
                takich
                > odpowiedzi. Te forum po prostu ma taką specyfikę, że nigdy nikt
                nie
                > odpowie na zadane pytanie tylko bedzie próbowal być najlepszym
                prześmiewcą.
                Mieszkancom bloku obok Sdh, też nie bedzie przeszkadzać??????

• przemek_ser Re: Telebim 17.10.09, 21:53
                  Nie jestem pewien. Światło z tego urządzenia nie byłoby skierowane
                  bezpośrednio w okna żadnego mieszkalnego budynku. Ale pojawia się
                  problem z tym odbitym od okien innych budynków. Ja podałem tylko to
                  miejsce jako przykład.
            • sebcioo Re: Telebim 17.10.09, 18:09
              A co da wam stawianie ich? Wqwienie mieszkancow i kierowcow? Taki ma byc cel?
            • partizan79 Re: Telebim 17.10.09, 18:27
              Uważaj na Przemka Sera. To znany forumowy prześmiewca.
              • przemek_ser Re: Telebim 17.10.09, 18:42
                Reklama dźwignią handlu. Myślę, że jakiekolwiek pytania odnośnie celu
                tej inwestycji nie są potrzebne. Jest inwestor i jeżeli dostanie zgodę niech sobie to stawia, wiesza... robi co chce (swoboda
                działalności gospodarczej). Chyba, że w tym mieście jest potrzebne
                forumowe referendum i oczywiście zgoda najważniejszych osób świeckich.

Ja jednak lubię wdawać się z wami w gadki bo później bardzo się
                spinacie żeby się odgryźć :p

pozdROWER wszystkim
              • sebcioo Re: Telebim 17.10.09, 18:58
                eeee on raczej malo smieszny a bardziej zalosny jest.
                Ale sluszna rada, dzieki.
                • szpila555 Re: Telebim 17.10.09, 19:01
                  Proponuję na skrzyżowaniu ulic Północna i Mickiewicza oraz ulic Studziwodzka z
                  Wiejską ;)
                  • sebcioo Re: Telebim 17.10.09, 19:24
                    No cos ty. Toz to bylaby taka INWESTYCJA. Jakze to tak chowac ją na zadupiu?
                    Koniecznie w centrum, koniecznie na wysokosci, niech wszyscy patrza w gore i
                    rozdziawiaja geby. Bo inwestor postawil inwestycje i robi reklame. Wolnosc
                    dzialalnosci gospodarczej tryumfuje. HURA.

A ze paru niepelnosprytnych nie rozumie dlaczego ludzie chca rzucac w telebim
                    kamieniami i chca go umiescic na zadupiu to juz ... maly pan pikus.
                  • partizan79 Re: Telebim 17.10.09, 19:43
                    Myślę, Szpilo, że skrzyżowanie ulic Grabniak i Dubiażyńskiej byłoby
                    lepszym rozwiązaniem.
                    • szpila555 Re: Telebim 17.10.09, 22:30
                      partizan79 napisał:

> Myślę, Szpilo, że skrzyżowanie ulic Grabniak i Dubiażyńskiej byłoby
                      > lepszym rozwiązaniem.

Tam niedługo będzie skrzyżowanie drogi krajowej prowadzącej od "19" do przejścia
                      granicznego w Połowcach z Dubiażyńską, więc ta lokalizacja to wyrzucenie kasy w
                      błoto. ;)
                • partizan79 Re: Telebim 17.10.09, 19:41
                  Ja tego od telebimów ostrzegałem. Ciebie nie trzeba. Ty se zawsze
                  poradzisz..:)
                  • mexico86 Re: Telebim 17.10.09, 20:56
                    Przemek- LOBBYSTA?????
            • odziej Re: Telebim 17.10.09, 21:57
              opileusz napisał:
              a tak apropo to dlaczego nie rzucasz w te co stoja w poznaniu??

bo rzucają tylko debile, a tacy jak ja idą do zarządcy drogi i piszą ,iż dany
              przedmiot znajdujący się w pasie drogowym narusza zasady ruchu drogowego i może
              powodować zagrożenie na drodze - i bez rzucania się obchodzi, a ledowego
              badziewia już nie ma ;)niech sobie właściciel świeci w domu nad łóżkiem ...
              • wujekjarek1 Re: Telebim 17.10.09, 22:44
                najlepiej na srodku ronda i zeby sie krecil :)
                wuj pozdrawia
                • to_ja8 ... temat na oddzielny wątek 19.10.09, 08:55
                  wujekjarek1 napisał:

> najlepiej na srodku ronda i zeby sie krecil :)
                  > wuj pozdrawia

---

Wuju, tylko w którą stronę miałby się kręcić?
                  Ale to jest temat na oddzielny wątek
              • riverisland Re: Telebim 19.10.09, 15:30
                Mi np. ryje niektórych przechodniów w pasie drogowym bardziej przeszkadzają od ledów. Zgłosiłem to do zarządcy drogi ale on powiedział żebym pocałował się w...ryj
                • riverisland Re: Telebim 19.10.09, 15:35
                  Fajnie by było widzieć taki bim koło ronda właśnie, tak żeby był widoczny od strony torów. Fajna sprawa... I co z tego, że od tych ledów niektórym krowy przestałyby dawać mleko...
                  • opileusz Re: Telebim 09.11.09, 21:59
                    i jak niema jeszcze telebimu w waszym pieknym miescie ?? macie jeszcze jakies
                    fajne pomysly na jego umieszczenie??
                    • pawlozsiul Chcesz zostać forumowiczem miesiąca? 09.11.09, 22:08
                      Będziemy na Ciebie głosować, tylko zabierz się z tym telebimem do
                      Hajki choćby czy innych Siemiatycz.

opileusz napisał:

> i jak niema jeszcze telebimu w waszym pieknym miescie ?? macie
                      jeszcze jakies
                      > fajne pomysly na jego umieszczenie??
                    • pawlozsiul chociaż - właściwie - zmieniam zdanie 09.11.09, 22:13
                      Ostatnio sąsiedzi mnie wku*wili donosem na policję za palenie
                      ogniska, więc jak im telebim poświeci w okna, nie będę im współczuł.
                      Mam taką lokalizację - nie centrum, ale dość atrakcyjna. Dam Ci
                      stówę rabatu, jak przesuniesz go o 3 stopnie od drogi w stronę ich
                      okien. Poza tym lokalizacja nie jest uciążliwa dla normalnych ludzi.
                      Jeżeli jesteś poważnie zainteresowany napisz na
                      pawlozsiul@gazeta.pl - podam Ci na maila namiary działki.
                      • opileusz Re: chociaż - właściwie - zmieniam zdanie 09.11.09, 22:20
                        przeszkadza wam przeszkadza. podjedz do zambrowa. jak w takie szare dni miasto
                        odzylo. kazdy jest zachwycony. no ale co tu duzo gadac .... :x
                        • sebcioo Re: chociaż - właściwie - zmieniam zdanie 09.11.09, 23:07
                          To moze zamieszkaj w Zambrowie skoro tam tak ... kolorowo sie zrobilo po
                          postawieniu telebima.

Chcialbym zobaczyc tych "zachwyconych".

BTW bierzesz prozac? Albo moze cos palisz?
                        • partizan79 Re: chociaż - właściwie - zmieniam zdanie 10.11.09, 18:53
                          Zambrów - stolica bambrów.
                        • sebcioo Re: chociaż - właściwie - zmieniam zdanie 15.11.09, 20:41
                          opileusz napisał:
                          > przeszkadza wam przeszkadza. podjedz do zambrowa. jak w takie
                          > szare dni miasto odzylo. kazdy jest zachwycony. no ale co tu duzo > gadac .... :x
                          Widzialem ten telebim. Jesli on ozywia miasto, jesli niemu miasto odzywa to ...
                          to jest kpina a nie miasto. Tak jak telebim z Zambrowa to kpina.

BTW wczesniejszy wpis prosze o skasowanie, za szybko nacisnalem "wyslij".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka