gq_1966 28.02.06, 20:04 Mój ulubiony redaktorzyna?????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bielszczanin Re: Wlasnie czytam wasze wpisy 28.02.06, 20:19 Hej. Swoją drogą Twoja obecnośc tutaj wydaje sie być niezbędna. :) Odpowiedz Link Zgłoś
serwispodlasia Re: Wlasnie czytam wasze wpisy 28.02.06, 20:21 bielszczanin napisał: > Hej. > Swoją drogą Twoja obecnośc tutaj wydaje sie być niezbędna. :) Też tak uważam. :) Odpowiedz Link Zgłoś
cydz Re: Wlasnie czytam wasze wpisy 28.02.06, 21:38 Ja również tak uważam. Swiat jest wtedy prostszy - nie trzeba główkować. Serwis raz dwa rozkmini co jest dobre a co złe, co czarne co białe. Przeczytam i nie będę musiał nad tym myśleć. Czekam że Serwis wzmocni swoją działalność przed wyborami - bo nie wiem na kogo głosować - Bębenek, Sysuł czy ulubieniec Serwisy Leśnik Radek amoże Prof. zupełnie się gubie. Bo chyba na obecnego Burmistrza to chyba nie wypada głosować tyle pieniędzy wydał na śmieci - owisko, chciał zlikwidowąc ostoje polskości w Bielsku, rozkopał całądzielnicę za torami, zlikwidował krzaki przy ratuszu gdzie mozna było zawsze zrobić siku itp. ... Odpowiedz Link Zgłoś
serwispodlasia Wlasnie czytam wasze wpisy i ... 28.02.06, 22:18 Mogę stwierdzić tylko jedno: Cydz!!! W domu psa konkretnego nie masz, a na forum kolegów szukasz? Nie mieszaj mnie do swoich intryg i lokalnej polityki!!! _______________________________ Tym razem ni klikaj Tutaj, bo się zdiwisz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul Jasne, Ty jesteś przecież apolityczny! 28.02.06, 22:22 Drugi Kwaśniewski - redaktor wszystkich bielszczan, szacuneczek. Zupełnie poważnie - podziwiałem Twoją gazetę za wysiłek bycia obiektywną. Raz szło Ci lepiej, raz gorzej - ale przynajmniej się starałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
serwispodlasia Re: Jasne, Ty jesteś przecież apolityczny! 28.02.06, 22:29 Z tym porównaniem do Kwacha, to jakoś ci nie wyszło. Nie widzę żadnych zbieżności. Co ty człowieku pierd.............. ................................... ................................... ................................... ................................... ................................... ................................... ................................... ................................... ................................... ................................... ................................... ................................... ................................... ................................... ................................... ................................... ................................... ................................... ................................... ................................... ................................... ................................... ................................... ................................... ................................... ................................... ................................... ................................... ................................... ................................... ................................... ................................... ................................... ................................... ................................... ................................... ................................... ................................... ................................... ................................... ................................... ................................... ................................... ................................... ................................... ................................... ................................... ................................... ................................... ................................... ................................... ................................... ................................... ................................... ................................... ................................... ................................... ................................... ................................... ................................... ................................... ................................... ................................... ................................... ................................... ................................... ................................... ................................... ................................... ................................... ................................... ................................... ................................... ................................... ................................... ................................... ................................... ................................... ................................... ................................... ................................... ................................... ................................... ................................... ................................... ................................... ................................... ................................... ................................... ................................... ................................... ................................... ................................... ................................... ................................... ................................... ................................... ................................... ................................... ................................... ................................... ................................... ................................... ................................... ................................... ................................... .............................olisz? Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul A jednak! 28.02.06, 22:37 Widzę, że szczotkę przygotowujesz. Szpalty szersze, jeśli mogę coś doradzić. Ja widzę analogii sporo: powszechna sympatia, społeczne zaufanie, wspomniana apolityczność i wznoszenie się ponad wszelkie podziały. Odpowiedz Link Zgłoś
serwispodlasia Re: A jednak! 28.02.06, 23:05 A ja myślałem, że jesteś inteligentniejszy i onoszę wrażenie, że nie czaisz fazy, a co najmniej pogięło cię prezynajmniej w jednym miejscu. Dlatego przydałoby się zastosować - w twoim przypadku - prostowanie kręgosłupa ideologiczno-moralnego? Przecież wulgaryzmem z poprzedniego wpisu dobitnie ci dałem do zrozumienia, co sądzę o twoim podjudzaniu. Pozostałych forumowiczów przepraszam za nieministerialne zwroty. _______________________________ Ze specjalną dedykacją "pawlozsiul-owi" na zakończenie tego wątku!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul Re: A jednak! 01.03.06, 06:41 Raczej Ty zaczynasz żyć w oblężonej twierdzy. Nie mogę czaić, ponieważ zakładasz, że miałem na myśli coś, czego akurat nie miałem. Odpowiedz Link Zgłoś
siwy62 Re: A jednak! 01.03.06, 08:27 Pawlo!!! Jeżeli to ten serwis podlasia - to rozumiem że cham. Słowo p..isz uważam za nie parlamentalne i nawet napisane przez tak szacownego Obywatela, w taki rozwlekły sposób , nie zwalnia go od obowiązku bycia kulturalnym, jeżeli jest inaczej - to cham. Odpowiedz Link Zgłoś
serwispodlasia Re: A jednak! 01.03.06, 14:55 Siwy!!! Idąc Twoim tokiem myślenia jesteś takim samym chamem, jak ja. Ewentualnie używasz też nicku pawlosiul. Ja użyłem zacytowanego przez ciebie sformułowania, żeby zakończyć dyrdymały na mój temat. Wydawało mi się, że wystarczająco dosadnie. Pozostałych forumowiczów przeprosiłem i nikt nie interweniował, bo wszyscy zrozumieli oprócz Ciebie. Stąd bardzo prawdopodobne - jak sądzę jest stwierdzenie, że "siwy62" = "pawlosiul" lub w jedną trąbkę dmuchacie. Jak jesteś poważnym człowiekiem to przestań "chrzanić" durnoty. Zacznij merytoryczną stskusję na poważny temat, a nie jątrzysz jak pawlosiul. Odpowiedz Link Zgłoś
serwizpodlasia Re: A jednak! 01.03.06, 15:03 merytoryczną stskusję A jak tu ,,stskusjować,, jak usta zajęte, tu sami trębacze i saksofoniści tylko ty ponoć fleciasz.Amen chamen Odpowiedz Link Zgłoś
serwispodlasia O!!!! Teraz tego przyciągnęły... 01.03.06, 15:31 ...chamskie prywyczki _______________________________ Kliknij Odpowiedz Link Zgłoś
serwizpodlasia Re: O!!!! Teraz tego przyciągnęły... 01.03.06, 15:42 serwispodlasia napisał: > ...chamskie prywyczki s chamom, tolko cham haworyt Odpowiedz Link Zgłoś
serwispodlasia No właśnie... 01.03.06, 15:47 Jedź może na postuj i nie popisuj się swoim chamstwem. A racja!!! z tobą to i nawet pies z kulawą nogą... _______________________________ Co my tu mamy? Odpowiedz Link Zgłoś
serwizpodlasia Re: No właśnie... 01.03.06, 17:15 ty nawierno gałuboj,każesz postać psu z kulawą nogą nieładnie,ja wolę poleżeć a jak się grosz skończy skoczę do ojca kumpla i może znów na coś go naciągnę,albo obiecam Obserwerowi że będę u niego pracował on szukał pracownika węzmę zaliczkę i hajda góry albo mazury,tylko mnie nie wydaj Obserwerowi bo z lekkiego życia nici.I już nie klikaj, bo ja i tak wiem że jesteś tym co tam wyskakuje Odpowiedz Link Zgłoś
serwispidlasza Myśl Serwis, bo wstyd rodzinie przynosisz! 02.03.06, 06:50 Jeżeli "siwy62" = "pawlozsiul" to pawlozsiul jest siwy. Ty też jesteś siwy, zatem "pawlozsiul" = "serwispodlasia". Tylko dlaczego piszesz sam do siebie? Mówię ci, "siwy62" = "alutka" - pomyśl nad tym! Odpowiedz Link Zgłoś
cydz Re: A jednak! 01.03.06, 21:16 siwy62 napisał: > Pawlo!!! > Jeżeli to ten serwis podlasia - to rozumiem że cham. Aj tam od razu cham. Jesli serwis o tej godzinie siada do pisania i jest taki nerwowy to po prostu ktoś mu dokuczył w trakcie albo w trakcie zrezygnował sponsor. "Niedopoj gorszy niż pierepoj" albo coś podobnego - generalnie wiesz o co chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
zerwispodlasia Re: A jednak! bełkot , czy kot bełt ????? 01.03.06, 21:47 rozpi ......sali się kozacy , niby jakowyś lite.....ci czółko pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
serwizpodlasia Re: A jednak! bełkot , czy kot bełt ????? 01.03.06, 22:28 pozdrówko Odpowiedz Link Zgłoś