partizan79 22.05.06, 08:39 Zawsze taka jest jak mam do pracy. Mogę Wam wysłać mój grafik, żebyście wiedzieli, kiedy będzie pogoda, a kiedy niepogoda. Na Dni Bielska będzie ciepło i słonecznie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ja-alutka Moja wina!! 22.05.06, 08:46 To ja jestem winna...na ten tydzień szczególnie potrzebuję ładnej pogody więc zamówiłam ;) Wybacz Partizanie :)) ☺ Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Moja wina!! 22.05.06, 09:03 No to ładnie mnie urządziłaś.. Mam nadzieję, że jak na cały tydzień to na Cały Tydzień i w środę nie będzie jakiejś jednodniowej zamieci śnieżnej.. Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Moja wina!! 23.05.06, 12:50 Rozumiem, że ta burza, to też zamówiona. Tak przed środą, dla partizana, żeby nie przeżył szoku termicznego.. Odpowiedz Link Zgłoś
ja-alutka Wszystko pod kontrolą!! 23.05.06, 13:04 Teraz moze być już tylko lepiej...!!☺ Odpowiedz Link Zgłoś
ja-alutka Re: Ładna pogoda. 23.05.06, 21:32 MIała być faajna i jest...A poza tym, jak wszystkim wiadomo pogodę nosimy w sobie...Życzę więc wam tej pogody ducha:)) ☺ Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Ładna pogoda. 24.05.06, 08:46 > MIała być faajna i jest... Ja bym polemizował... Odpowiedz Link Zgłoś
ja-alutka Pogoda....ducha ☺ 24.05.06, 09:09 Wiesz jest Polemika jest Dyskusja!! ☺ Ps. A pogoda jast sssuper:))) Odpowiedz Link Zgłoś
marcingeorge Studio Zima Radia Białystok ... 25.05.06, 00:16 Właśnie przeglądałem zdjecia satelitarne z prognozą pogody na ten weekend.Będzie deszczowo,wietrznie i zimnoooooooooooo.Tempperatura w granicach 8-12 stopni.Odkąd pamiętam Dni Bielska były zawsze słoneczne i ciepłe... :((( ------------ Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
marcingeorge Re: Studio Zima Radia Białystok ... 25.05.06, 00:20 tym razem nie zartuję Odpowiedz Link Zgłoś
napchafte_chochoncy Zimowy kawał mi sie przypomniał.... 25.05.06, 00:24 Zima. Legowisko niedzwiedzi. Maly niedzwiadek budzi starego siwego misia: - Dziadku! Dziadku, opowiedz mi bajke! - Spij... - mruczy dziadek - ...nie czas na bajki... - Ale dziadku! No to pokaz teatrzyk! Ja chce teatrzyk! - krzyczy maly. - No dooobrze... - sapie dziadek gramolac sie pod lózko i wyciagajac stamtad dwie ludzkie czaszki. Wklada w nie lapy i wyciagajac je przed siebie mówi: - Docencie Nowak, co tak halasuje w zaroslach? - To na pewno swistaki, panie profesorze... Odpowiedz Link Zgłoś
pitzlad Dowcip o Jasiu... 26.05.06, 14:27 Nauczycielka pyta dzieci: - Jakie warzywo sprawia, że oczy łzawią? - Rzepa, proszę pani - wyrywa się z odpowiedzią Jaś. - Nie Jasiu, zapewne miałeś na myśli cebulę. - Nie, proszę pani! Pani nigdy nie oberwała rzepą po jajach. ________________________ ************************ ________________________ Odpowiedz Link Zgłoś
arsen-lupin Re: Dowcip o Jasiu... 26.05.06, 16:02 Jasio ma katar, kapie mu z nosa, pociąga nosem i wyciera rękawem Nauczycielka widzi i pyta : - Jasiu, nie masz chusteczki ? Mam, ale obcym babom nie pożyczam. Odpowiedz Link Zgłoś
ja-alutka A propos pogody... 29.05.06, 08:15 Dzisiaj w sklepie byłam swiadkiem scenki. 2 facetów rozmawia przy stoisku alkoholowym, jeden z nich mówi : "Ale h...owa pogoda, nawet z sklepem wypić nie można", a drugi na to : "To dawaj do mojej altanki..." ☺ Odpowiedz Link Zgłoś
ja-alutka Zamawiam na Jutro!! 31.05.06, 23:16 Zamawiam Słoneczko i Ciut cieplej na jutro!! :) ☺ Ps. Z góry dziękuję za pozytywne nastawienie do mojego Zaówienia!! ☺ Odpowiedz Link Zgłoś