Dodaj do ulubionych

KOLEDZY!!! Z FORUM

16.06.06, 22:01
pomóżcie i napiszcie mi jaką to czarną limuzynę zakupił "malutki
nieobecniutki", bom ciekaw okrutnie. Mniemam, ze rolls jakiś lubo volvo,
chociaż on mi na Beemkę wygląda. Kurde za daleko mieszkam żeby
pojechaćzobaczyć, a zazdrość mnie gniecie.Pamietam jak palił gumę po
Mickiewicza czymś w kolorze beżowym, ale to dawno było.
Prooooszęę!
Obserwuj wątek
    • ryszard_kosynier Re: KOLEDZY!!! Z FORUM 17.06.06, 09:34
      konsum5 napisał:
      pomóżcie i napiszcie mi jaką to czarną limuzynę zakupił "malutki
      > nieobecniutki", bom ciekaw okrutnie

>>Żebyś już nie cierpiał i mógł normalnie funkcjonować, to Ci powiem to co
      wiem.Opiel, tylko nie wiem jaki Omega albo inna Vectra wyglądłem przez okienko
      ale nie nic nie widać, 2.3D,cwiet czornyj. Rejestracja kończy się literkami
      AK,które były wcześniej obśmiewane na forum.A o god wypuska już musisz zapytać
      właściciela.Jak Ci teraz ciut lżej,to cała przyjemność po mojej stronie.
      • mnie-tu-juz-nie-ma Re: KOLEDZY!!! Z FORUM 17.06.06, 10:04
        Limuzyna została ochrzczona "Transporter Czarna Perła"
        Ledwo mieści się w moim garażu. Resztę mniej-więcej opisał kosynier.
        Przy 160-u trzeba wytrącać prędkość, bo nie ma na podlasiu takich dróg, żeby
        więcej docisnąć pedał.
        W czwartek jadę do Gliwic, po powrocie coś więcej napiszę o osiągach. A
        właściwie ma na wyposażeniu sprzęt odpowiedni, żeby pisać na forum z trasy
        (oddzielne zasilanie do kompa i wewnętrznę oświetlenie, tel, modem, lodówkę).
        Przy spokojnej jeździe pali ok. 6-u litrów.
        I tak ogólnie to w trasie płynie tak samo przy 90-u jak i 160-u.
        Aha i auto jest jeszcze trochę stuningowane.
        • mnie-tu-juz-nie-ma Re: KOLEDZY!!! Z FORUM 17.06.06, 10:07
          Zapomniałem dodać - E klasa.
          A w sierpniu będzie miał skórzaną tapicerkę.
          • edi9911 Re: KOLEDZY!!! Z FORUM 17.06.06, 10:21
            Caś mi tu pod oknem wyje.
            Serwis sprawdż czy to przypadkiem nie Twoja limuzyna
            • edi9911 Re: KOLEDZY!!! Z FORUM 17.06.06, 10:22
              O już przestało .Dzięki S.
            • mnie-tu-juz-nie-ma Re: KOLEDZY!!! Z FORUM 17.06.06, 11:35
              edi9911 napisał:

> Caś mi tu pod oknem wyje.
              > Serwis sprawdż czy to przypadkiem nie Twoja limuzyna
              -----

To na pewno jakiś "pierdopęd" burczał pod oknem.
              Ja dzisiaj mam "afterday" po wczorajszym grillu i nie odpalam gabli, bo jestem
              w toku. Ale jak przyjdziesz obejżeć "Czrną Perłę", to w lodówce jest jeszcze
              kilka zimnych piw i kawa mrożona. Obsłuż się sam.
              • edi9911 Re: KOLEDZY!!! Z FORUM 17.06.06, 12:00
                mnie-tu-juz-nie-ma napisał:
                Ale jak przyjdziesz obejżeć "Czrną Perłę", to w lodówce jest jeszcze
                > kilka zimnych piw i kawa mrożona. Obsłuż się sam
                Serwis Ty chyba jesteś jeszcze"nawalony"
                Ja, obca osoba w Twojej lodówce....?
                I mogę zimne?To jest więcej niż spodziewałem się.
                DZIĘKI
                • mnie-tu-juz-nie-ma Re: KOLEDZY!!! Z FORUM 17.06.06, 12:26
                  edi9911 napisał:

> Serwis Ty chyba jesteś jeszcze"nawalony"
                  > Ja, obca osoba w Twojej lodówce....?
                  > I mogę zimne?To jest więcej niż spodziewałem się.
                  > DZIĘKI

-----

U mnie drzwi przed wszystkimi są otwarte.
                  Możesz przychodzić śmiało, nie ma mnie w domu.
                  Jestem na zawodach "Szansy"
                  • partizan79 Re: KOLEDZY!!! Z FORUM 17.06.06, 12:41
                    20 minut temu tak jakby stamtąd szedł Szpila. Przypalił fajeczkę i zawinął
                    między "piątką" a pocztą w osiedle. Przypartyzanciłem:)
                    • szpila555 Re: KOLEDZY!!! Z FORUM 17.06.06, 13:00
                      partizan79 napisał:
                      > 20 minut temu tak jakby stamtąd szedł Szpila. Przypalił fajeczkę i zawinął
                      > między "piątką" a pocztą w osiedle. Przypartyzanciłem:)

PRAWDA ;)
                      • szpila555 Re: KOLEDZY!!! Z FORUM 17.06.06, 13:02
                        Zastanawiałem się dlaczego wyje alarm w byłym budynku Poczty
          • partizan79 Re: KOLEDZY!!! Z FORUM 17.06.06, 10:23
            Żyvetsia...:)
          • ryszard_kosynier Re: KOLEDZY!!! Z FORUM 18.06.06, 08:35

> Zapomniałem dodać - E klasa.

>E- klasa to chyba na zamówienie KK, normalnie Ople są w klasach A,B,C.
        • ryszard_kosynier Re: KOLEDZY!!! Z FORUM 17.06.06, 13:02
          > (oddzielne zasilanie do kompa i wewnętrznę oświetlenie, tel,<

<Telefon to teraz w samochodzie ma prawie każdy,ja nie chwalac sie mam 2,a jak
          jadę na zachód to jeszcze 1 z nr. niemieckim,tak że to żadna rewelka,ale że ma
          gniazdo z prądem i wewnętrzne oświetlenie,tu to kurde zaskoczyłeś i chyba nie
          tylko mnie.Wielu automobilistów nie zaśnie dzisiejszej nocy,a i popołudnie im
          spieprzyłeś.Co do skóry to nie kupuj skórzanych foteli,nie zdają egzaminu,latem
          gorące,zimą dlugi czas zimne,to tak poważnie(popytaj jeżdżących niepotrzebny
          wydatek).Spalanie 6 na 100km.też możliwe ale tak jechać to trzeba mieć stalowe
          nerwy lub mieć duuuużo czasu.Szerokości!!!.
        • ryszard_kosynier Re: KOLEDZY!!! Z FORUM 17.06.06, 15:12
          > Ledwo mieści się w moim garażu

>>Nie pisz o wielkości samochodu, bo to jest dwuznaczne.Tak ponoć mówią
          mężczyżni którzy mają kompleks małego ,,małego,,.Po to kupują długie samochody.
          • mnie-tu-juz-nie-ma Nie wiem do ci mam odpowiedzieć r. kosynierowi... 17.06.06, 22:48

Może najpierw zlikwiduj wyciek oleju z busa....
            A potem zróbh porządki w drugim pierdopędzie!!!
            • ryszard_kosynier Re: Nie wiem do ci mam odpowiedzieć r. kosynierow 18.06.06, 07:47

>
              > Może najpierw zlikwiduj wyciek oleju z busa....
              > A potem zróbh porządki w drugim pierdopędzie!!!

>Czego sie denerwujesz,ja grzecznie aty od razu z mordą,ty coraz fajniejszy
              jesteś.Powiedz jaki samochód kupić by dorównać twojemu,byś przestał się ze mnie
              nabijać i nazywać mój samochód ,pierdopędęm, pomimo że jest kilkakrotnie
              cichszy od twojego.W busie to nie wyciek, to taki dwunożny piesek co chodzi i
              zagląda pod moje auto podsikuje.To z niemocy, że ugryżć nie może.Pozatym widzę
              że u ciebie pozostali zdrowi.
              • ryszard_kosynier Re: Nie wiem do ci mam odpowiedzieć r. kosynierow 18.06.06, 08:41
                > > A potem zróbh porządki w drugim pierdopędzie!!!

>Cóż człowiek uczy się całe życie,gdybym wiedział że będziesz się że mnie
                nabijał,to zamiast tego sam,kupiłbym każdemu z rodziny limuzyny i jeszcze
                zostałoby na dobrą wycieczkę,a tak cóż szkoda gadać.(nie otwieraj okien podczas
                szybkiej jazdy bo pózniej złośliwy jesteś,od tego jest klimatyzacja).
                • mnie-tu-juz-nie-ma Radzę nie zamawiać Taryfiarza, który miele jęzorem 18.06.06, 11:33
                  ryszard_kosynier napisał:

> Cóż człowiek uczy się całe życie,gdybym wiedział że będziesz się że mnie
                  > nabijał,to zamiast tego sam,kupiłbym każdemu z rodziny limuzyny i jeszcze
                  > zostałoby na dobrą wycieczkę,a tak cóż szkoda gadać.(nie otwieraj okien
                  podczas
                  >
                  > szybkiej jazdy bo pózniej złośliwy jesteś,od tego jest klimatyzacja).

==============

Sam zaczynasz jakąś głupią dyskusję, a potem biadolisz.
                  Ja tam nie zaglądam ludziom w portfele i nie wyzywam od biedaków.
                  A ty...?
                  Niedługo zabraknie żwiru na os. Północ do zasypywania plamy oleju pod busem,
                  który chciałeś na tym forum promować.
                  Zajmij się lepiej swoimi sprawami... itd.
                  A tak w ogóle nie mam ochoty na dyskusje z tobą.
                  Aha jeszcze jedna uwaga:
                  zawsze mi się wydawało, że porządny taryfiarz jest jak ksiądz - obowiązują
                  zasady tajemnicy lub dyskrecji.
                  A ty mielesz jęzorem kogo i gdzie woziłeś oraz kto płacił.
                  Pewnie niedługo nie będziesz już miał klientów w Bielsku.
                  • ryszard_kosynier Re: Radzę nie zamawiać Taryfiarza, który miele ję 18.06.06, 12:32
                    > zawsze mi się wydawało, że porządny taryfiarz jest jak ksiądz - obowiązują
                    > zasady tajemnicy lub dyskrecji.
                    > A ty mielesz jęzorem kogo i gdzie woziłeś oraz kto płacił.
                    > Pewnie niedługo nie będziesz już miał klientów w Bielsku.
                    Czym sie fredziu denerwujesz ,to o tobie było ?.O moich klijentów się nie
                    obawiaj,Spoko,gorzej bedzie jak ciebie zwolni pan C,jak się dowie paru rzeczy,a
                    to juz niedługo.Koniec dyskusji z pawianem.Nie łaż w nocy koło mego sam. bo
                    mogę cię wziąć za zlodzieja,a wtedy przechlapane.
                    • mnie-tu-juz-nie-ma Radzę nie zamawiać "KLIJENTA", który miele jęzorem 18.06.06, 14:02
                      > Czym sie fredziu denerwujesz ,to o tobie było ?.O moich klijentów

====
                      Ty jesteś niezły "KLIJENT"
                      Schowaj autka do garażu bo idzie burza.
                      Przy okazji może zmyje plamę oleju pod busem.
                      • privateon Re: Radzę nie zamawiać "KLIJENTA", który miele ję 18.06.06, 14:37

> ryszard_kosynier napisał:
                        > > Czym sie fredziu denerwujesz ,to o tobie było ?.O moich klijentów
                        >
                        > ====
                        > Ty jesteś niezły "KLIJENT"
                        >
                        >
                        > tego " KLIJENTA" gdzieś widziałem, a nazywał sie wtedy "zorrocośtam"
        • mnie-tu-juz-nie-ma Re: KOLEDZY!!! Z FORUM 24.06.06, 00:28

> Limuzyna została ochrzczona "Transporter Czarna Perła"
          > Ledwo mieści się w moim garażu. Resztę mniej-więcej opisał kosynier.
          > Przy 160-u trzeba wytrącać prędkość, bo nie ma na podlasiu takich dróg, żeby
          > więcej docisnąć pedał.
          > W czwartek jadę do Gliwic, po powrocie coś więcej napiszę o osiągach. A
          > właściwie ma na wyposażeniu sprzęt odpowiedni, żeby pisać na forum z trasy
          > (oddzielne zasilanie do kompa i wewnętrznę oświetlenie, tel, modem, lodówkę).
          > Przy spokojnej jeździe pali ok. 6-u litrów.
          > I tak ogólnie to w trasie płynie tak samo przy 90-u jak i 160-u.
          > Aha i auto jest jeszcze trochę stuningowane.

=====

Obiecałem coś niecoś o osiagch, więc...:
          Wczoraj zrobiłem trasę 1189 km.
          Odcinek od Statoilu (w Bielsku) - do mostu na Wiśle w Warszawie pokonałem w 130
          minut (2 ha i 10 minut).
          Największą prędkość - 186 km/h udało mi się osiągnąć na A1. Od południowej
          strony Katowic jest chyba jedyny w Polsce odcinek normalnej autostrady.
          Inne osiągi?
          Przy jeździe do 120-u pali 6,1 l/100km.
          Na zbiorniku paliwa (80 l.) zrobiłem 1202 km. W tym także było kręcenie się po
          Warszawie 3-godzinny korek w centrum Katowic.
          • partizan79 Re: KOLEDZY!!! Z FORUM 24.06.06, 00:30
            Nieźle jak na 80-letni zbiornik paliwa;
            • obserwer11 Jakiś kierowca z Bielska Podl. 24.06.06, 00:35
              podobno został zatrzymany przed Warszawą , miał trochę promili !!!
              nie wiem dokładnie , czy prawojazdy ma zatrzymane ? Suszarka przechwyciła go
              przed Wesołą , mówili ,że Taksówkach z Bielska z przyczepką Orlenu , czy coś
              takiego ........
              • mnie-tu-juz-nie-ma Re: Jakiś kierowca z Bielska Podl. 24.06.06, 02:05
                > podobno został zatrzymany przed Warszawą , miał trochę promili !!!
                > nie wiem dokładnie , czy prawojazdy ma zatrzymane ? Suszarka przechwyciła go
                > przed Wesołą , mówili ,że Taksówkach z Bielska z przyczepką Orlenu , czy coś
                > takiego ........

=====

U mnie w domu wszyscy zdrowi.

img234.imageshack.us/img234/423/img00040uq.jpg
                Fotkę zrobiłem wczoraj w centrum Katowic.

Zwróćcie uwagę na piętrowy (czerwony) pojazd z lewej strony - londyński eMeP.
                Na dachu roztańczona młodzież. Muzyka przygrywała z Jeepa. Gdy na kolejnych
                światłach zrównał się z moim autem myślałem, że popękają szyby. Tak na oko z 5-
                tysięcznych kolumn na Jeepie biło po uszach dużo powyżej 100-u decybeli.
                Tak na Śląsku młodzież uczciła ostatni dzień nauki w szkole.
                • mnie-tu-juz-nie-ma Re: Jakiś kierowca z Bielska Podl. 24.06.06, 02:19

> > podobno został zatrzymany przed Warszawą , miał trochę promili !!!
                  > > nie wiem dokładnie , czy prawojazdy ma zatrzymane ? Suszarka przechwyciła
                  > go
                  > > przed Wesołą , mówili ,że Taksówkach z Bielska z przyczepką Orlenu , czy
                  > coś
                  > > takiego ........
                  >
                  > =====
                  >
                  > U mnie w domu wszyscy zdrowi.
                  >
                  > img234.imageshack.us/img234/423/img00040uq.jpg
                  > Fotkę zrobiłem wczoraj w centrum Katowic.
                  >
                  > Zwróćcie uwagę na piętrowy (czerwony) pojazd z lewej strony - londyński eMeP.

====
                  * londyński eMPeK
              • obserwer11 Sprostowanie : 24.06.06, 19:29
                przepraszam, promili nie było , raczej prędkość ...... wyjaśniło się !
                • pawlozsiul Jak mogłeś to zrobić małemu Krzysiowi? 25.06.06, 12:04
                  Taki był z siebie dumny, że przysrał koledze na forum a tu się okazuje, że
                  nakłamał. Teraz biedny uszka ma pewnie czerwone. Krzychu, pilnuj foremek i
                  łopatki!
                  • mnie-tu-juz-nie-ma Drapią się koty, oj drapią... 25.06.06, 16:31
                    pawlozsiul napisał:

> Taki był z siebie dumny, że przysrał koledze na forum a tu się okazuje, że
                    > nakłamał. Teraz biedny uszka ma pewnie czerwone. Krzychu, pilnuj foremek i
                    > łopatki!

-------

obserwer11 napisał:

> podobno został zatrzymany przed Warszawą , miał trochę promili !!!
                    > nie wiem dokładnie , czy prawojazdy ma zatrzymane ? Suszarka przechwyciła go
                    > przed Wesołą , mówili ,że Taksówkach z Bielska z przyczepką Orlenu , czy coś
                    > takiego ........

---

img46.imageshack.us/img46/198/img00244lr.jpg
                    • ryszard_kosynier Re: Drapią się koty, oj drapią... 25.06.06, 18:28
                      >
                      > img46.imageshack.us/img46/198/img00244lr.jpg
                      Słuchaj pedale masz cos do mnie to powiedz a nie kurwo robisz zdjecia
                      samochodów .z eby nie było niedomówien pisze to do cwela K. kondrata
                      zw.Kondomem.
                      • ryszard_kosynier Re: Drapią się koty, oj drapią... 25.06.06, 18:37
                        A jak chcesz cwelu wiedzieć kto mnie trzyma w spółdzielni i kto mnie
                        wsadził,to ci powiem M.Jakubiuk zwany tu szpilą 555,on mnie wsadził i on mnie
                        trzyma , przegrywając we wszystkich wyborach,paniatno piedarast.
                      • mnie-tu-juz-nie-ma Re: Drapią się koty, oj drapią... 25.06.06, 18:42

> mnie-tu-juz-nie-ma napisał:
                        > >
                        > > img46.imageshack.us/img46/198/img00244lr.jpg
                        > Słuchaj pedale masz cos do mnie to powiedz a nie kurwo robisz zdjecia
                        > samochodów ... (dalej na takim samym poziomie członka R.N. SM - K.
                        Jabłuszewskiego)

--
                        • mnie-tu-juz-nie-ma Re: Drapią się koty, oj drapią... 25.06.06, 18:43
                          Za ten teks to już będziesz ścigany - obiecuję ci to i nie pomogą ci żadne
                          układy w bielskiej policji.
                          • ryszard_kosynier Re: Drapią się koty, oj drapią... 25.06.06, 18:51

> Za ten teks to już będziesz ścigany - obiecuję ci to i nie pomogą ci żadne
                            Ucałuj mnie w dupę przygłupie .Badż w koncu konsekwentny i choć raż dotrzymaj
                            słowa ciulu.A o piękności męzczyzn nie mów chyba że cię to podnieca,zresztą tak
                            w Bielsku mówią.Buziaki gałuboj.
                            • ryszard_kosynier Re: Drapią się koty, oj drapią... 25.06.06, 18:54
                              Wiesz co ty mi możesz oszuście, lachę zrobic,tylko że nie mam twoich
                              skłonności.PA frajerczyk.
                              • ryszard_kosynier Re: Drapią się koty, oj drapią... 25.06.06, 18:56
                                Zastanów się nad jednym,jak nas wsadzą do jednej celi, kto będzie robił za
                                dziewczynkę ,ja napewno nie .Zero wyboru.Całuski,sssssłodziutki.
                                • mnie-tu-juz-nie-ma Re: Drapią się koty, oj drapią... 25.06.06, 19:03

> Zastanów się nad jednym,jak nas wsadzą do jednej celi, kto będzie robił za
                                  > dziewczynkę ,ja napewno nie .Zero wyboru.Całuski,sssssłodziutki.

----

To znaczy, że sam się przyznajesz do skłonności...
                                  Oj człowieku nie błaźnij się bardziej niż już to zrobiłeś.
                                  • ryszard_kosynier Re: Drapią się koty, oj drapią... 25.06.06, 19:34

> To znaczy, że sam się przyznajesz do skłonności...
                                    > Oj człowieku nie błaźnij się bardziej niż już to zrobiłeś
                                    Ja nie musze się do niczego przyznawać mnie zna połowa Bielska z normalnej
                                    strony <a ciebie z tej drugiej pedalskiej .Chcesz opini.Wezwij prokuratora
                                    oszuście Kondracie wel Zorropodlaski i.t.p Cwelowskie nicki.Czekam na gejowską
                                    ripostę.
                                    • privateon Re: A co z tą drugą połową? 25.06.06, 21:16
                                      Od jakiej strony cię zna?
                                    • baam1 PANOWIE JESTEM POD WRAŻENIEM!!!! 25.06.06, 23:55
                                      • obserwer11 Re: PANOWIE JESTEM POD WRAŻENIEM!!!! 26.06.06, 07:20
                                        NIE O TO MI CHODZIŁO ?
                                        Tylko o to czy PRAWO JAZDY pozostały !
                                        nie pedały ?
                                      • ryszard_kosynier Re: PANOWIE JESTEM POD WRAŻENIEM!!!! 26.06.06, 09:02
                                        Baam masz całkowitą rację,miałem zły dzień.Przepraszam wszystkich z wyjątkiem
                                        mtjn.
                      • pawlozsiul Dwa wnioski 26.06.06, 10:43
                        1. Baam za mało udziela się na forum.

2. Krzysio powinien skończyć z donosami w rodzaju "proszę panią, a Rysiek
                        zaparkował na trawniku"; "a Rysiek ma wyciek oleju" tylko stać się Krzysztofem.
                        Panowie, mieszkacie obok siebie, znacie się - nie możecie się spotkać i po
                        męsku wypić butelki albo strzelić sobie w ryj?
                        • mnie-tu-juz-nie-ma Re: Dwa wnioski 26.06.06, 22:53
                          pawlozsiul napisał:

> 1. Baam za mało udziela się na forum.
                          >
                          > 2. Krzysio powinien skończyć z donosami w rodzaju "proszę panią, a Rysiek
                          > zaparkował na trawniku"; "a Rysiek ma wyciek oleju" tylko stać się
                          Krzysztofem.
                          >
                          > Panowie, mieszkacie obok siebie, znacie się - nie możecie się spotkać i po
                          > męsku wypić butelki albo strzelić sobie w ryj?

======

Nie wiem czy zauważyłeś, ale ryszard_kosynier od pierwszego swego wpisu na tym
                          forum wprowadzal w błąd forumowiczów i robi to do dzisiejszego dnia. Brak
                          merytorycznych argumentów w dyskusjach doprowadził go do przypisywania - w
                          szczeniacki, a wręcz infantylny sposób - mojej osobie patologicznych
                          skłonności, o których ja bynajmniej nic nie wiem.
                          Nie żadaj ode mnie zbyt wiele - ja z ludźmi jego pokroju nie pijam. Mało tego,
                          mimo zaproszeń na popijawę do SM nie korzystałem i nie mam zamiaru...
                          No cóż, jeżeli r_k ma kompleksy, a nawet ludzi mierzy długością samochodu, to
                          można chyba czerpiąc z nauk Froyda uznać, że w jego przypadku przedłużeniem
                          penisa jest przyczepka.
                          • pawlozsiul Re: Dwa wnioski 26.06.06, 23:44
                            Pogadam z wami o Freudzie. Tylko najpierw kupie sobie "Smarta", żeby dyskusja
                            była ciekawsza.
            • mnie-tu-juz-ni-ma Re: KOLEDZY!!! Z FORUM 24.06.06, 12:32
              partizan79 napisał:

> Nieźle jak na 80-letni zbiornik paliwa;

>>Trzeba mieć E_klase,wtedy się jeżdzi za darmochę.
          • pitzlad Re: KOLEDZY!!! Z FORUM 24.06.06, 08:20
            2 godziny i 10 minut do Warszawy? Żeby dojechać do Wawy w takim czasie to po
            drodze musiałbym się na kawę zatrzymać.
            Ostatnio trasa do wawy (trochę dalej niż do mostu) zajęła mi 1,50h i wcale się
            nie spieszyłem.
            • mnie-tu-juz-nie-ma Re: KOLEDZY!!! Z FORUM 24.06.06, 10:49
              pitzlad napisał:

> ...Ostatnio trasa do wawy (trochę dalej niż do mostu) zajęła mi 1,50h...

====

... Ale z Wyszkowa???
              • pitzlad Re: KOLEDZY!!! Z FORUM 24.06.06, 16:33
                Tak, z Wyszkowa... ha ha ha
                A co myślałeś że z Bielska?
                Ja niestety nie mam czym sie tak bujnąć by w 130 minut dojechać do Stolycy z
                Bielska. Ale 1,50h to jest faktyczny czas jazdy z Bielska Do Warszawy.
                • mnie-tu-juz-nie-ma Re: KOLEDZY!!! Z FORUM 24.06.06, 19:46
                  pitzlad napisał:

> Tak, z Wyszkowa... ha ha ha
                  > A co myślałeś że z Bielska?
                  > Ja niestety nie mam czym sie tak bujnąć by w 130 minut dojechać do Stolycy z
                  > Bielska. Ale 1,50h to jest faktyczny czas jazdy z Bielska Do Warszawy.

====

Gdybym jadąc w nocy w środku tygodnia do Warszawy wyrobił się w 1,50 h, to
                  znaczy, że ryzykowałbym życiem pasażerów.
                  A... i to nie omnie wspomina obserwer w poście o przyczepce z "orlenem".
    • edi9911 Re: KOLEDZY!!! Z FORUM 17.06.06, 10:06
      Jeśli limuzyna to pewnie WOŁGA albo CZAJKA.
      To jest luksus i prestiż .
      A może to już nie ta epoka?
    • konsum5 ot i niechcący 19.06.06, 10:30
      rozpętałem burzę
      Ale gnany ciekawością..., zapytuję, kto to jest "C", u którego zatrudnia się
      mnie__..
      • zorropodlaski Re: ot i niechcący 02.07.06, 06:56
        Pan,, C,, tj. ,,CICHY DYSTRYBUTOR LODÓW PODLASKICH ,,!!!Rysiek z kosą oraz ten_który-mowi-że_go_Brak umawiaja sie potajemnie na lody ciepłe w Wawie!!!Potrzebuja do tego celu szybkich aut z lodówką!!!A olej cieknie by smarowanie było.Czasem i takie stosunki bywają bolesne jak sie nie smaruje!!!Światlo jest potrzebne ,bo w tym wieku to i popalcu ciężko jest trafić,a co dopiero bez światła!!!Chłopaki ujawnijcie się przed społecznością Bielska,a ekologia skorzysta no i w kieszeni zostanie.Podobno w niedalekich Czechach nawet już śłub możecie wziąść!!!Ależ była by to para ,,kosiastyRysiek,,z,,nieobecna Krzysią,,!!!Toż to SSSSZZZZZZZZZZZZZZZOOOOOOKKKKKKKKKKKKKKKKKKK!!!
        • mnie-tu-juz-nie-ma Napiszę krótko... 02.07.06, 07:39
          Co ty człowieku pierd...sz?
        • konsum5 Re: ot i niechcący 03.07.06, 01:55
          ha, ha ,he, heh, he, ale, ale...?
          czy to znaczy , że mtjnm, coś nie teges?
          no , no , no !!! I że co niby, że bez smarowania i w dodatku ciepłe lody ???
          TOZ TO PERWERSJA OBRZYDLIWA, A FUUUUUUUUU !!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka