i.madzia 13.11.06, 13:42 Czy Ty nigdy nie przepraszasz? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
khaki3 Re: Khaki!!! 13.11.06, 13:53 A kogo mam przepraszac? osoby,ktore maja w moich oczach szacunek i darze je przyjaznia nawet netowa zawsze moga byc pewne,ze przeprosze jesli zrobie zle. osoby,ktore sa mi obojetne niech nie licza na przeprosiny bo nie bede przepraszala,za to,ze zyje i mam swoje zdanie. chyba jeszcze istnieje takie cos jak wolnosc slowa i wolnos prywatna? czy mam sie juz teraz dostosowac do innych bo tak ladniej i wygodniej? Odpowiedz Link Zgłoś
i.madzia Re: Khaki!!! 13.11.06, 14:06 Nawet jeśli nie zgadzasz się z Romanem, nie powinnaś tak obcesowo się do niego zwracać. Mimo wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: Khaki!!! 13.11.06, 14:08 no taka le on moze sobie swobodnie mnie obrazac? nazywac mnie jak chce? moze swobodnie wypisywac jak to ja jestem zla? a jak mu pozwole na takie pisanie to niedlugo zacznie pisac jeszcze wieksze bzdury!nikt nie bedzie mi wmawial kim jestem i nikt nie bedzie wmawial mi,ze gruszki na wierzbie rosna. chcesz to sobie na to pozwalaj. ja sobie nie zycze.nie dochodzi po dobroci moze dojdzie po zlosci. Odpowiedz Link Zgłoś
i.madzia Re: Khaki!!! 13.11.06, 14:18 khaki3 napisała: > no taka le on moze sobie swobodnie mnie obrazac? nazywac mnie jak chce? moze > swobodnie wypisywac jak to ja jestem zla? a jak mu pozwole na takie pisanie to > niedlugo zacznie pisac jeszcze wieksze bzdury!nikt nie bedzie mi wmawial kim > jestem i nikt nie bedzie wmawial mi,ze gruszki na wierzbie rosna. chcesz to > sobie na to pozwalaj. ja sobie nie zycze.nie dochodzi po dobroci moze dojdzie p > o > zlosci. -------------- Dłużej na forum jesteś, więc powinnaś wiedzieć, że tym sposobem Romana nie zniechęcisz. Ja Go omijam i bez wygaszania. Raz tylko dałam się schwytać w jego sieć pajęczą. Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Khaki!!! 13.11.06, 14:09 Madziu, a zapytaj Khaki, czy Jej się wyświetla ilość wpisów w wątku rzeczywista czy ta okrojona? Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: Khaki!!! 13.11.06, 14:11 nie mam podstaw,zeby i ciebie wygaszac. ale jesli tak bardzo sie oburzasz to na twoja prosbe moge i ciebie wykasowac. skoro tak bardzo ci na tym zalezy. Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Khaki!!! 13.11.06, 14:15 Bardzo bym prosił, żebyś i mnie dołączyła do pakietu wygaszonych. Wolę być ze współplemieńcami, jacy by oni nie byli. Odpowiedz Link Zgłoś
klon555 Re: Khaki!!! 13.11.06, 17:14 khaki3 tylko obiecuje , nigdy jednak piwa nie postawi ma swojego konsuma , który tą piankę spija . - tak to robi się uznanie w Bielsku ? Odpowiedz Link Zgłoś
za_cccp Wy to jesteście Partizan idealista! 13.11.06, 14:32 Ostatni muszkieter. Szkoda, że wasz świat odchodzi w przeszłość. A już na długo przed rewolucją było we Francji takie hasło bliskie sercu: "Jeden za wszystkich, wszyscy za jednego". A teraz co? Indywidualizm i libesralizm. A wy pod prąd, mimo wszystko. Mołodiec. Zwracamy wam order - decyzja o jego odebraniu była błędem. Wypaczenia się u nas czasem zdarzają. Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Wy to jesteście Partizan idealista! 14.11.06, 11:20 Spasibski, towariszcz. Odpowiedz Link Zgłoś
i.madzia Re: Khaki!!! 13.11.06, 14:13 Ty zapytaj! później będzie na mnie. Z tym wygaszaniem, to ściema przecież. Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: Khaki!!! 14.11.06, 13:32 to sie wreszcie dowiem kogo i za co niby mam przepraszac? Odpowiedz Link Zgłoś