13.11.06, 13:42
Czy Ty nigdy nie przepraszasz?
Obserwuj wątek
    • khaki3 Re: Khaki!!! 13.11.06, 13:53
      A kogo mam przepraszac? osoby,ktore maja w moich oczach szacunek i darze je
      przyjaznia nawet netowa zawsze moga byc pewne,ze przeprosze jesli zrobie zle.
      osoby,ktore sa mi obojetne niech nie licza na przeprosiny bo nie bede
      przepraszala,za to,ze zyje i mam swoje zdanie. chyba jeszcze istnieje takie cos
      jak wolnosc slowa i wolnos prywatna? czy mam sie juz teraz dostosowac do innych
      bo tak ladniej i wygodniej?
      • partizan79 Re: Khaki!!! 13.11.06, 14:03
        Co tak krótko? Tylko 6 linijek..
      • i.madzia Re: Khaki!!! 13.11.06, 14:06
        Nawet jeśli nie zgadzasz się z Romanem, nie powinnaś tak obcesowo się do niego
        zwracać. Mimo wszystko.
        • khaki3 Re: Khaki!!! 13.11.06, 14:08
          no taka le on moze sobie swobodnie mnie obrazac? nazywac mnie jak chce? moze
          swobodnie wypisywac jak to ja jestem zla? a jak mu pozwole na takie pisanie to
          niedlugo zacznie pisac jeszcze wieksze bzdury!nikt nie bedzie mi wmawial kim
          jestem i nikt nie bedzie wmawial mi,ze gruszki na wierzbie rosna. chcesz to
          sobie na to pozwalaj. ja sobie nie zycze.nie dochodzi po dobroci moze dojdzie po
          zlosci.
          • i.madzia Re: Khaki!!! 13.11.06, 14:18
            khaki3 napisała:

> no taka le on moze sobie swobodnie mnie obrazac? nazywac mnie jak chce? moze
            > swobodnie wypisywac jak to ja jestem zla? a jak mu pozwole na takie pisanie to
            > niedlugo zacznie pisac jeszcze wieksze bzdury!nikt nie bedzie mi wmawial kim
            > jestem i nikt nie bedzie wmawial mi,ze gruszki na wierzbie rosna. chcesz to
            > sobie na to pozwalaj. ja sobie nie zycze.nie dochodzi po dobroci moze dojdzie
            p
            > o
            > zlosci.
            --------------
            Dłużej na forum jesteś, więc powinnaś wiedzieć, że tym sposobem Romana nie
            zniechęcisz. Ja Go omijam i bez wygaszania. Raz tylko dałam się schwytać w jego
            sieć pajęczą.
        • partizan79 Re: Khaki!!! 13.11.06, 14:09
          Madziu, a zapytaj Khaki, czy Jej się wyświetla ilość wpisów w wątku rzeczywista
          czy ta okrojona?
          • khaki3 Re: Khaki!!! 13.11.06, 14:11
            nie mam podstaw,zeby i ciebie wygaszac. ale jesli tak bardzo sie oburzasz to na
            twoja prosbe moge i ciebie wykasowac. skoro tak bardzo ci na tym zalezy.
            • partizan79 Re: Khaki!!! 13.11.06, 14:15
              Bardzo bym prosił, żebyś i mnie dołączyła do pakietu wygaszonych. Wolę być ze
              współplemieńcami, jacy by oni nie byli.
              • khaki3 Re: Khaki!!! 13.11.06, 14:16
                twoj wybor.chcesz? prosze bardzo.
                • partizan79 Re: Khaki!!! 13.11.06, 14:17
                  Dzięki.
                • klon555 Re: Khaki!!! 13.11.06, 17:14
                  khaki3 tylko obiecuje , nigdy jednak piwa nie postawi
                  ma swojego konsuma , który tą piankę spija .
                  - tak to robi się uznanie w Bielsku ?
              • za_cccp Wy to jesteście Partizan idealista! 13.11.06, 14:32
                Ostatni muszkieter. Szkoda, że wasz świat odchodzi w przeszłość. A już na długo
                przed rewolucją było we Francji takie hasło bliskie sercu: "Jeden za
                wszystkich, wszyscy za jednego".

A teraz co? Indywidualizm i libesralizm. A wy pod prąd, mimo wszystko.
                Mołodiec. Zwracamy wam order - decyzja o jego odebraniu była błędem. Wypaczenia
                się u nas czasem zdarzają.
                • partizan79 Re: Wy to jesteście Partizan idealista! 14.11.06, 11:20
                  Spasibski, towariszcz.
          • i.madzia Re: Khaki!!! 13.11.06, 14:13
            Ty zapytaj! później będzie na mnie. Z tym wygaszaniem, to ściema przecież.
    • khaki3 Re: Khaki!!! 14.11.06, 13:32
      to sie wreszcie dowiem kogo i za co niby mam przepraszac?
      • partizan79 Re: Khaki!!! 14.11.06, 13:38
        Za czekoladę:P
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka