to_ja8 08.05.07, 08:51 Słyszałem podczas wczorajszego grilla, że... Hansgrubber wyskoczył z samolotu!!! ocalił współpasażerów Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
partizan79 Re: Dobre nowiny!!! 08.05.07, 09:27 A co piłeś na grillu? Znowu gin?:P Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 Re: Dobre nowiny!!! 08.05.07, 11:54 partizan79 napisał: > A co piłeś na grillu? Znowu gin?:P === To samo co wszyscy Odpowiedz Link Zgłoś
nikwiosenny Re: Dobre nowiny!!! 08.05.07, 13:00 to_ja8 napisał: > To samo co wszyscy Coraz bardziej się przystosowujesz do bielskich realiów i dobrze . Nie jest tak żle . Co niektorzy tylko ruską wódkę uważają za trunek konieczny przy grillu i powinieneś uznać to za wyjątek , niekoniecznie jako składnik do docinków . Stare przysłowie pszczół mówi , że niesposób dyskutować z gustami . Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 Walę co innego... 08.05.07, 14:04 partizan79 napisał: > A co piłeś na grillu? Znowu gin?:P === Ale za to zzisiaj walę sok brzozowy przywieziony z Białorusi Odpowiedz Link Zgłoś