pub.blues1 17.09.07, 08:42 Chciałbym sprostować, że klon0001 nie jest moim znajomym, który tym niby atakiem podciąga mój wątek do góry. A podziękować chciałem klonowi0001 za podciąganie mego wątku do góry. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klon0001 Re: Chciałbym podziękować i sprostować. 17.09.07, 13:32 Masz rację, nie jestem Twoim znajomym, nie prowadzę, nie prowadziłem, i prowadzić nie bedę konkurencyjnej działaności (pojawiły sie takie podejrzenia) I może właśnie dlatego, jako jedyny osmieliłem się zwrócić Ci uwagę na oczywisty fakt, że wykorzystujesz publiczne forum do promowania swojej działalności(prywatnej). Wszyscy inni też to wiedzą ale ze względu na prywatna znajomość z właścicielem, powstrzymywali się przed napisaniem tego. Widzę, że mocno zbulwersował Cie fakt, że jednak ktoś miał czelnośc to uczynić. Odpowiedz Link Zgłoś
klon0001 Re:A jeśli chodzi o sprostowania... 17.09.07, 15:56 to nie jest to żaden "atak" lecz proste stwierdzenie faktu i swobodne wyrażenie myśli, która mi się nasunęła po dość czestych ostatnio wizytach na forum. "Atakiem" chcesz nazywać więc to, do czego każdy (według niektórych) ma prawo? Więc twoim "prawem" jest reklama własnych interesów, co jest niezgodne z "prawem" (w domysle regulamin)? A moim "bezprawiem" jest wyrażenie opinii na ten temat,do czego, według "prawa" (w domysle regulamin), mam "prawo" Muszę przyznać, ze nie bardzo rozumiem Odpowiedz Link Zgłoś
pub.blues1 Drogi Klonie0001 17.09.07, 16:41 Oczywiście że masz prawo wyrazania swoich mysli i rob to jak najczęściej, ale jeżeli jestes taki praworządny, odważ się to uczynić nie pod pseudo, ale firmuj sie swoim praworządnym imieniem. Tak na marginesie - znam może 3-4 forumowiczów osobiscie, reszta jest dla mnie tylko nickiem. Oczywiście o ile uraziłem twoje praworządne uczucia - przepraszam. A jak zauwazyłeś prosilem szpilę o usunięcie tych postów, Odpowiedz Link Zgłoś