hajnowiak 28.09.07, 09:19 czy w hajnowce jest cos co mozna by okreslic ta nazwa? a moze trzeba by wydzielic jakis odcinek np 3-go maja od skrzyzowania przy plusie po rondo przy kosciele nawet sprawnie daloby sie to objechac ;p Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mihaj Re: deptak 28.09.07, 15:45 Witajcie! Myślę, że należałoby powrócić do deptaka na ul. Wierobieja. Pamiętam taką inicjatywę, gdy burmistrzem był M. Gmiter. Mi to się podobało. Nie wiem:, Co spowodowało zaniechanie tego projektu? Teraz na tej ulicy zamontowano takie stylizowane latarnie, więc i nocą deptak prezentowałby się ładnie. Pozdrawiam M Odpowiedz Link Zgłoś
toovo Re: deptak 28.09.07, 20:25 Do deptaka potrzebne są knajpki, parasole, piwne ogródki, małe sklepiki z pamiątkami, butiki. Odpowiedz Link Zgłoś
czarka77 Re: deptak 28.09.07, 23:02 Też jestem za Wierobieja. Może dałoby się jeszcze ją jakoś uratować. Odpowiedz Link Zgłoś
janek_pradera Re: deptak 08.10.07, 18:31 odaje mój głos na wierobieja to nie najgorszy pomysł:)jest tam nawet chyba jakis przybytek piwoszy ze o remontowanej chyba starówce wspomne i kibolskim lokaliku:) Odpowiedz Link Zgłoś
stasss Re: deptak 10.10.07, 19:49 w sumie wolalbym deptak na 3 maja od skrzyzowania z batorego do ronda niestety nie ma chyba mozliwosci zorganizowania rozsadnego objazdu wiec pomysl upada zostaje wierobieja Odpowiedz Link Zgłoś
rekin19 Re: deptak 11.10.07, 23:31 Objazd da się zrobić ulicą Batorego i Sportową z jednej strony a z drugiej 3 Maja od Sportowej do Ronda i dalej Białowieską. Więc to może być wykonalne:) Odpowiedz Link Zgłoś