pawlozsiul 13.12.07, 00:04 Jeżeli nie odróżniasz krytyki negatywnych zjawisk i wszystko ma dla Ciebie walor wspierania Jaruzela, to nie ja, tylko Ty masz problem. Zgłoś się do Waloczki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mexico86 Re: Lechowskiemu odpowiedź zbiorcza 13.12.07, 00:09 Kogo reprezentujesz mówiac zbiorcza??? I wytłumacz mu kto to jest waloczka bo on tego nie rozumie. Odpowiedz Link Zgłoś
mexico86 Re: jest inteligentny, domyśli się z kontekstu. 13.12.07, 00:35 Wybacz moj mały mózdzek nie dorasta do piet twej jakże mądrej głowy....wytłumacz mu bo dla niego instytucja szeptuchy jest po prostu zabawna zreszta jak i dla mnie; tyle że ja to znam od dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś
1-bielska-zaraza Re: mexico nie daj się docetowi (niedoszłemu 13.12.07, 00:44 docentowi)ale te docenty tak mają że po ludzku ani w ząb tylko ten psełdo naukowy bełkot i rozgoryczenie Odpowiedz Link Zgłoś
mexico86 Re: mexico nie daj się docetowi (niedoszłemu 13.12.07, 00:52 Zycie w swoim swiecie....to sie chyba jakos fachowo nazywa? panie docecie prosimy o wykład. Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul gratuluję diagnozy 13.12.07, 13:00 Jeszcze siedemdziesiąt strzałów i może wreszcie trafisz. Odpowiedz Link Zgłoś
1-bielska-zaraza Re: więcej strzelać nie muszę ten strzałtrafił 10 13.12.07, 14:52 bo tylko nie doszł docent pisze takim bełkotem Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski50 Zaraz docent 13.12.07, 15:21 ..nic nie ma wspolnego z nienawiscia.Homosie moga dawac sobie w d...pe ale nie nie obnosza sie z tym po ulicach,niech nie deprawuja dzieci przez Teczowe Elementarze i niech nie mowia ze ich zwiazki to tez rodzina ,bo to jest Cywilizacja Smierci Odpowiedz Link Zgłoś
ram-bo Re: jest inteligentny, domyśli się z kontekstu. 13.12.07, 10:41 pawlosiur(jakoś tak) idąc do szkoły najpierw u Waloczki był ze starymi a teraz wyśmiewa????????? nie ładnie ! zaraz ci koledzy miłośnicy folkloru "tutejszego" dadzą popalić!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul Re: jest inteligentny, domyśli się z kontekstu. 13.12.07, 12:57 mexico86 napisał: > wytłumacz mu bo dla niego instytucja szeptuchy jest po > prostu zabawna zreszta jak i dla mnie; tyle że ja to znam od dziecka. Zapomniałem, że Lechowski z wielce oświeconego Podkarpacia, gdzie zabobon zlikwidowali już w XIX wieku. Ale to człowiek światowy, może coś mu się skojarzy z szamanem Kuchcińskim. Albo po sąsiedzku z Wielkim Edgarem, który jednym ruchem ust potrafi zatrzymać kolej żelazną we Włoszczowej. Odpowiedz Link Zgłoś
markochmeleski Re: Lechowskiemu odpowiedź zbiorcza 13.12.07, 06:44 wapominałem wcześniej,wystarczy Kolibaba Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 26 lat minello.... 13.12.07, 12:27 ..od dnia kiedy siepacze w mundurach Zomo,milicji i bez mundurow przerwali sen Polakow o wolnosci,demokracji,zyciu w prawdzie... Ty po 26 latach od tamtych strasznych dni piszesz,ze "kazamatach Ziobro" przebywa wiecej ludzi bez aktu oskarzenia i wyrokow sadu anizeli w obozach internowania.I co mam Ci na to odpowiedziec?Klamca? Stracil pamiec i rozum?Gdy Lukaszenka rysuje swoich wyznawcom taki obraz Polski to byc moze znajduje zrozumienie.Ty jednak zyjesz w wolnej Polsce i choc moze Ci sie ona nie podobac,to nie upowaznaia Cie to do klamstw. Nikt dzisiaj nie siedzi w areszcie czy wiezieniu bez aktu oskarzenia czy wyroku sadu i wie i tym kazdy przedszkolak a kazdy kto zyl w czasach komunistycznego terroru wie ze sady i milicja byly zbrojnym orezem PZPR a nie staly na strazy sprawiedliwosci i bezpieczenstwa Polakow.Wiesz co mi mowil sbek gdy zarzadalem nakazu rewizji podczas kolejnego przeszukania mojego mieszkania i domu moich rodzicow? Zapytal ktory egzemplarz inblanco ma wypelnic?Ty nie bronisz Jaruzela -Ty poprostu jestes siewca klamstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul po kolei Lechowski. 13.12.07, 12:51 Do ZOMO sie nie wstępowało. Do ZOMO powoływali. I to różni tę formację od siepaczy z dzisiejeszej prewencji - gdzie każda miernota, która zaliczy trzy wymyki na drążku może się później wyżywać na współobywatelach. > Nikt dzisiaj nie siedzi w areszcie czy wiezieniu bez aktu oskarzenia > czy wyroku sadu Potraktujmy to jako dowcip miesiąca. > Wiesz co mi mowil sbek? A wiesz, co mi powiedział sbek, kiedy zatrzymał mnie z powielaczem? "Spie*dalaj!" A kilkanaście lat później zatrzymuje mnie prewencja "do wylegitymowania" i na moją kąśliwą uwagę, "czy mamy stan wojenny i obowiązek noszenia dowodu?" leszcze ca 21 lat każą mi się położyć na ziemi. Noż ku*wa, nie po to Lechu skakał przez płot, żebyśmy mieli państwo policyjne. Odpowiedz Link Zgłoś
mexico86 Re: po kolei Lechowski. 13.12.07, 17:57 Bibuła bbuuuuuuuuuaaaaaaa..kurw..... to tobie powinni w Pomnik postawic a agent Bolek zrobic odsłoniecie ....rzucili mnie na glebe....wkolo pierd.....jaki to z Ciebie byl zajebi wojak i dales sie rzucic obszczymurkom??? Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski50 lechowski51 sie nie wyrabia 13.12.07, 12:54 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=252&w=71659635&a=71679721 Pomozemy? Stworzmy jeszcze kilku lechowskich.Zalozenia:Maja miec takie same poglady. Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul nie doceniasz siebie 13.12.07, 13:01 Wraz z Twoim pojawieniem się przybyło na forum kilku "lechowskich". Stałeś się dla nich guru. Wcześniej było tu nudnawo. Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski50 Re: nie doceniasz siebie 13.12.07, 13:08 Nie moge znalezc postu w ktorym jako lechowski pisalem ze pojawilem sie tutaj bo bylo strasznie nudno i d.maryni tylko pisali. Odpowiedz Link Zgłoś