Gość: ( . ) ( . ) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.03, 16:14 co sądzicie o dziewczynach sprzedających w piekarni "Bochen" na Ogrodowej? mam na myśli zwłaszcza jedną, Tą czarną - niezła jest. <ciekawe jakiego stanu....> Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bashaman Re: ŁADNE SPRZEDAWCZYNIE W PIEKARNI 'BOCHEN' IP: *.visp.energis.pl 23.09.03, 22:16 Gość portalu: ( . ) ( . ) napisał(a): > <ciekawe jakiego > stanu....> Co, że w ciąży??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dj portas RŁADNE SPRZEDAWCZYNIE W PIEKARNI 'BOCHEN' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.03, 22:40 hej!!! z tego co mi wiadomo, to jeszcze stanu wolnego, ale czy to prawda - tego nie wiem:( następnym razem zwrócę uwagę na rączki szanownych pań (panien):) A propo - w porównaniu z paniami, które sprzedają na mickiewicza to naprawdę- zresztą szkoda gadać - po prostu bez porównania... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sanchopansa Re: ŁADNE SPRZEDAWCZYNIE W PIEKARNI "BOCHEN" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.03, 18:25 Będę chodził na Ogrodową, bo nie dość, że tam jest na co popatrzeć to jeszcze obsługa jest o wiele, wiele milsza!!! Odpowiedz Link Zgłoś