Dodaj do ulubionych

Rejsy Statkiem Alanya

IP: *.jjs.pl 14.06.12, 13:24
W Porcie w Alanyi można zakupić rożnego rodzaju rejsy statkiem, od takich godzinnych wzdłuż wybrzeża do całodniowych (około 8 godzinnych), które wraz z transportem z hotelu kosztują od 18 euro w biurach lokalnych do nawet 40 euro u rezydenta. Można też dojechać do portu dolmuszem i samemu przejść się w poszukiwaniu najatrakcyjniejszej ceny na taki całodniowy rejs wzdłuż wybrzeże. Przy każdym statku są wystawione tablice reklamujące morską przygodę, ze zdjęciami atrakcji (min skakanie z groty kochanków wprost do morza dla lubiących trochę adrenaliny), a ceny bezpośrednio u kapitanów to 15 euro, choć można wynegocjował i 12 i 10 euro też od osoby dorosłej . Godziny rejs wzdłuż wybrzeża (bez lunchu w cenie) to koszt 5-7 euro - więc chyba nie warto
Na statek wchodzi około 30 osób, ale jeśli ktoś ma życzenie odbyć taki rejs w mniejszym gronie musi liczyć się z odpowiednio wyższą stawką od osoby. No i na pokładzie można zakupić napoje schłodzone oraz piwo. Trzeba też upewnić się, czy podczas rejsu kapitan uraczy wam disco na pokładzie, czy raczej pozwoli na relaks i wsłuchiwanie się w szum fal.
www.youtube.com/watch?v=R2VwuG5n9ek
PS. Iza mam nadzieję, że odpowiedziałam na Twoje pytania:)
Obserwuj wątek
    • Gość: Iza Re: Rejsy Statkiem Alanya IP: 91.208.72.* 14.06.12, 13:40
      Super dzięi wielkie, będę tego szukac i chciałbym skorzystać z takiej wycieczki . Ja też sie nie loguję na stałe nie widzę w tym sensu
      • Gość: gość Re: Rejsy Statkiem Alanya IP: *.jjs.pl 14.06.12, 13:47
        Szczegóły takiego rejsu znajdziesz w opisie biur legalnych, czy touroperatorów, to te same rejsy. Całodniowy rejs jest tylko jeden, wiec nie trudno go znaleźć.
        Iza dziękuję za zrozumienie:)
    • panbagien Re: Rejsy Statkiem Alanya 14.06.12, 14:08
      Twój post jest całkowicie niewiarygodny, bo się nie zalogowałaś. Podejrzewam, że nawet nigdy nie byłaś w Alanyi...
      • Gość: Iza Re: Rejsy Statkiem Alanya IP: 91.208.72.* 14.06.12, 14:13
        A jak się ktoś zaloguje to jest bardziej wiarygodny? Dlaczego?
        • panbagien Re: Rejsy Statkiem Alanya 14.06.12, 14:20
          To chyba oczywiste. Skąd ja mam wiedzieć, że jesteś naprawdę Izą? A co jeśli dyskutuję teraz z jakimś Romanem albo Szymonem???
          • Gość: Iza Re: Rejsy Statkiem Alanya IP: 91.208.72.* 14.06.12, 14:24
            a jakie to ma zanczenie czy jestem Iza czy Romek , jak ty jestes panbagien to też nic nikomu nie mówi tu chodzi o informacje a nie o spotkanie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka