kozupcia 30.03.06, 19:38 W studencki czwartek nie wypada siedziec bezczynnie w domu? Kto z "osiedlowiczow" zaprasza na domówke? karlajn Londyn45 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kozupcia Re: domówka? 30.03.06, 19:52 Nie ma studentow na europejskim??? Toz to niemozliwe! Spodziewalam sie natychmiastowego odzewu a tu wiekie NIC :( Odpowiedz Link Zgłoś
kozupcia Re: domówka? 30.03.06, 20:18 w takim razie polaczmy sily. zapraszam gg:479557 Odpowiedz Link Zgłoś
szuwarek222 Re: domówka? 31.03.06, 11:50 studentów nie stac na mieszkanie na europejskim Odpowiedz Link Zgłoś
dark_man_x Re: domówka? 31.03.06, 22:32 Nie przesadzaj szefie. Znam studentki, które mieszkają na tym osiedlu. Odpowiedz Link Zgłoś
kubus_ek Re: domówka? 01.04.06, 11:14 szuwarek222 napisała: > studentów nie stac na mieszkanie na europejskim Kto Ci tak powiedzial. Mnie jakos bylo stac na mieszkanie tutaj:P Odpowiedz Link Zgłoś
mcmurphy25 Re: domówka? 02.04.06, 21:47 Moze i mieszkaja, ale chyba tylko tacy, ktorzy nosow swych z knigow zacnych nie wyciagaja.Jest tez inna opcja. Ukrywaja sie bojac sie atakow ponad 30 letnich ponad swoj dojrzalych osobnikow, dla ktorych glownymi problemami sa samochody parkujace bez zachowania nalezytej rownoleglosci w stosunku do wyznaczonych linii. Nie dziwie sie tez sie przed nimi ukrywam, choc studentem juz nie jestem (do niedawna jeszcze bylem):) Pozdrawiam Was studentki (zwlaszcza):) i studenci. Oby do spotkania kiedys na jakiej domowce na naszym OE:) Odpowiedz Link Zgłoś
rasti86 Re: domówka? 09.04.06, 21:54 Elo!! Ja jestem studentem ale nie z OE ale z chmieleńca moze połaczymy kiedyś siły???? :) Odpowiedz Link Zgłoś
zanoos1 Re: domówka? 12.04.06, 09:56 na europejskim nic sie nie dzieje przydalaby sie jakas impreza bo zycie towarzyskie na tym osiedlu trudno okreslic kwitnacym pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
qlka05 Re: domówka? 12.04.06, 17:26 jak imprezować skoro za chwilę zleci się ochrona albo sąsiad zacznie walić miotłą w sufit ? osiedle zacisze^_- Odpowiedz Link Zgłoś
maximus_t2 Re: domówka? 12.04.06, 18:01 do nauki k... a nie o imprezach myslec. imprezowac to sobie mozecie w knajpach Odpowiedz Link Zgłoś
qlka05 Re: domówka? 12.04.06, 19:18 Oo, jak widać na załączonym obrazku^_- więc rozprawianie o imprezach nie ma sensu O.o Odpowiedz Link Zgłoś
dark_man_x Re: domówka? 12.04.06, 19:32 No chyba nie będziesz się sugerowac wypowiedzią takiego parówczaka jak maximu? jakas bibka by się wam napewno przydała. U nas na Chmielencu studenci chleją na umór:D Odpowiedz Link Zgłoś
qlka05 Re: domówka? 12.04.06, 19:41 dark_man_x napisał: > No chyba nie będziesz się sugerowac wypowiedzią takiego parówczaka jak maximu? > jakas bibka by się wam napewno przydała. U nas na Chmielencu studenci chleją na > > umór:D akurat to co napisał max. mnie najmniej obchodzi. bo do kierowania nas do biurka z książką do ma najdalej. bardziej mi chodzi o to, że temat imprezy/integracji już był i nic się nie wykluło :P Odpowiedz Link Zgłoś
e-nick Re: domówka? 12.04.06, 19:42 No to sobie zaproś towarzystwo na Chmieleniec , na zdrowie . Odpowiedz Link Zgłoś
maximus_t2 Re: domówka? 12.04.06, 20:04 otoz to. nawiasem mowiac robiac zakupy w zabce (bo na razie albert idzie i dojsc nie moze) odnosze wrazenie ze to jakis kampus jest ten chmieleniec albo cus ;). no i dobrze, niech sie mingluja miedzy soba, ale jak tylko sobie pomysle ze taki palancina, niejaki darkman jest (?) studentem to wlos mi sie jezy na glowie.widze ze szkolnictwo "wyzsze" bardzo zeszlo na psy od moich czasow... Odpowiedz Link Zgłoś
nevada2000 Re: domówka? 12.04.06, 20:59 jak czytam wypowiedzi pana maximusa to myślę sobie ale to musi być twardy gość. (ciekawe czy spotka się z dark manem i wyjaśnią sobie pare spraw. czy dalej będą walczyć ze sobą na forum. Pozdrawiam maximusa Odpowiedz Link Zgłoś