Dodaj do ulubionych

Wróżby - Poznań

13.05.11, 09:14
Witam
Proponuje darmową wróżbę z kart cygańskich i kart klasycznych. Zainteresowanych proszę o kontakt, tel 513710540 lub email jr65@wp.pl Poznań
Pozdrawiam
Jacek
Obserwuj wątek
    • euzebiabio Re: Wróżby - Poznań 01.05.14, 16:23
      ostatnio korzystalam z wróżki sary i jestem zadowolona,wróżby się w większości sprawdziły, zajmuje się także rytuałami. zostawiam wam kontakt do niej -kobietamag@interia.pl
    • aniela2525 Re: Wróżby - Poznań 23.08.16, 12:42
      .
    • amadeusz7700 Re: Wróżby - Poznań 28.08.16, 15:56
      nie wierzyłem we wrozki, ale byłem przybity i nie miałem z kim pogadac, ktos poradzil mi by spróbować z wróżby, i tak to się zaczęło, ona wrozy przez net, zwracałem się do niej kilka razy, balem się wyprowadzic z miasta na wies, całkowicie zmienic swoje zycie, byłem po rozwodzie i zatracilem sens czegokolwiek, ale podniosłem się, gdy nie Donata, nie wiem, co bym zrobil, może źle, ale jestem zadowolony ze zmian, wróciłem do swojej pasji, agroturystyki, która porzuciłem dla ukochanej, a teraz poznałem kobiete, Donata powiedziala, ze to ta wlasciwa :), polecam te wróżkę, dziekuje jej w ten sposób za wsparcie, wrozka_donata@op.pl

• martynkaminka Re: Wróżby - Poznań 22.11.16, 20:29
      mogę polecić Ci wróżkę sarę, skusiłam się na skorzystanie z jej usług i nie mogę powiedzieć złego słowa, nie owijała w bawełnę i bardzo wiele się już sprawdziło, jestem pod wrażeniem jej umiejętności gorąco ją polecam, email do niej to kobietamag@interia.pltelefon do niej 784 676 783 polecam;)
    • martcsaks Re: Wróżby - Poznań 12.12.16, 09:48
      mogę polecić wam wróżke sarę, bardzo wiele mi pomogła, rozwiązała wiele moich problemów.,skorzystam z niej zapewne niebawem,email do niej :kobietamag@interia.pl jeszcze raz gorąco polecam
    • marietka12 Re: Wróżby - Poznań 14.12.16, 18:07
      podobnie jak inni widzę poprosiłam o pomoc wróżkę sarę i jej rady były w moim przypadku bardzo trafne,nie owijała w bawełnę ,wysoka bardzo sprawdzalność, gorąco polecam, email do niej ;kobietamag@interia.pl
    • mariamarias Re: Wróżby - Poznań 24.12.16, 10:52
      mogę polecić wam rewelacyjna wrozke sare- już po 4 mieiacach prawie wszystko mi się sprawdzilo,email do niej kobietamag@interia.pl , szczerze polecam;)
    • dsddgdggdgg Re: Wróżby - Poznań 21.01.17, 09:56
      korzystałam ostatnio z wróżki sary,jej przepowiednie okazały się bardzo trafne, wiele mi pomogła, gorąco polecam -email do niej kobietamag@interia.pl
    • aniela2525 Re: Wróżby - Poznań 16.03.17, 15:37
      .
    • martusiamila Re: Wróżby - Poznań 01.04.17, 12:45
      po raz kolejny skorzytsałam z usług wróżki sary i jestem pod wrażeniem jej sprawdzalności, po niespełna 2 miesiącach większość mi się sprawdziła, email do niej kobietamag@interia.pl ;)
    • milrita Re: Wróżby - Poznań 08.03.18, 14:51
      Wrózki dziela sie na oszustki i te króre rzeczywiscie bezblednie przepowiadaja terazniejszosc i bliska przyslosc. Wile razy tego doswiadczylam sprawdzlnosc w 100%, wystrzegajcie sie tych!!!!!. Zastanówcie sie skad maja ta wiedze, nie od Boga, oznacza to ze zly duch byc moze wam dobrze podpowie wile razy, zdobyje wasza ufnosc, by nastepnie zniszczyc wam Zycie. Wiem cos o tym, nigdy nie bylam osoba pobona, ludzie nie zdaja spobie sprawy jak to moze zaszkodzic,zniszczyc cala rodzine , modlcie sie do Boga, lub stawiennictwo Swietch , Swietej Rity.
      • naana_i Re: Wróżby - Poznań 27.03.18, 07:02
        ..
    • lucja1wer Re: Wróżby - Poznań 13.07.21, 16:05
      ja polecam Wróżkę Sarę jest to bardzo miła i sympatyczna osoba a przy tym konkretna , nie owija w bawelnę tylko w punkt odpowiada na pytania a co najważniejsze jest bardzo wysoka sprawdzalność , co u nikogo wcześniej mi się nie zdarzyło!
      korzystam z jej usług już od kilku lat i prawie wszystko zdążyło się już sprawdzić, z tego co wiem poza wrózbami zajmuje się też rytuałami,ja póki co skorrzystałam jedynie u niej z oczyszczania energetycznego 2 miesiące temu i juz widać róznicę w jakości życia jest coraz lepiej, jednym słowem rózne problemy zaczynają się redukować i część już znacznie poprawiła ;) email do niej kobietamag@interia.pl
    • tereniakrakow Re: Wróżby - Poznań 16.09.21, 13:06
      ja często korzystam z wróżki Alicji jeżeli chodzi o przyszłość, fajna kobieta a do tego wszystko prawie się sprawdza jej strona to: wrozki.net/wrozkaonline lub oficjalna strona www.wrozka alicja.pl
      zamawiacie wróżbę łatwo i bezpiecznie przez Internet a odpowiada bardzo szybko zazwyczaj do 2 godzin na email

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka