robert.norwegia Re: dobra wrózka e-mail 02.07.24, 11:37 Pracuję i mieszkam za granicą, korzystałem z usług różnych wróżek na telefon. Ale od kilku lat jestem w stałym kontakcie z panią, tel. 500 273 383, z którą mam sesje telefoniczne regularnie i z czystym sumieniem polecam każdemu. Jej czytania sprawdzają się zaskakująco szybko. Nie wyciąga żadnych wiadomości, wszystko zawsze się zgadza, widzi rzeczy, o których nie ma prawa wiedzieć. Konkretna kobieta, co lubię. Łączy wiedzę z wielu dziedzin, od psychologii i duchowości poprzez naturopatie. Pomaga w kwestii zdrowia psychicznego i fizycznego. Jest bardzo miła i niezwykle ciepła. Nie znam drugiej tak mądrej kobiety. Zmienia nastawienie, rozmawia, radzi, wspiera. Odkąd mam z nią kontakt moje życie zmieniło się na lepsze...Nie uznaje komercji, nie ma pseudonimu, widać i czuć, że działa z pasją. Nie jest droga. Można się do niej dostać już tylko drogą pantoflową, z polecenia. Ustala termin sesji przez sms. Odpowiedz Link
paula1567j Re: dobra wrózka e-mail 07.07.24, 19:08 Polecam wróżkę Sarę,bardzo mi pomogła, precyzyjnie naświetliła sytuację obecną i pryzszłą, po 6 miesiącach duża część wrózby już się sprawdziła, email do niej -kobietamag@interia.pl Odpowiedz Link
robert.norwegia Re: dobra wrózka e-mail 19.09.24, 22:46 Ja polecam panią tel. 500 273 383, charyzmatyczna, sprawdzalność 96%, nie znam drugiej tak niesamowitej osoby, rozmowa z nią to balsam dla duszy, można się też umówić na rozmowę telefoniczną co działa tak samo jak wizyta osobista. Jest też naturoterapeutką i doradcą duchowym. Wyleczyła mnie z boreliozy. Bardzo niedroga a skuteczna. Prawdziwa, z powołania. Bez komercyjnej otoczki i bzdur. Kobieta ma prawdziwy dar. Polecam w 100% Odpowiedz Link
rokitnik14rt Re: dobra wrózka e-mail 23.12.24, 12:15 Ja polecam Sarę, udało się szybko i sprawnie tego samego dnia umówić na wróżbę bez pytań opisała obecną moją sytuację i przyszłość po 2 miesiącach też się już w części sprawdziła,emai ldo niej - kobietamag@interia.pl Odpowiedz Link