Dodaj do ulubionych

udalo mi sie w koncu znaleźć dobrą wróżkę

13.07.12, 14:54
pierwszy raz byłam u wrozki w Zelchowie.całkiem sympatyczna starsza kobieta. Naprawdę byłam w szoku.. nie wiem skąd wiedziała o pewnych zdarzeniach z mojego życia. Wrożka nazywa się Krystyna,ale nazwiska już nie pamiętam, to było kilka lat temu.
Od niedawna korzystam z wróżki , która stawia tarota i odsyła go mailem. Zawsze odpowiada na moje pytania, wiele już mi się sprawdziło. namiary znajdziecie na www.wrozby-tarot.com.
Szukam teraz taniego kursu tarota, może wiecie , gdzie można sie na taki zapisać? Dodam, że jestem z Warszawy.

Obserwuj wątek
    • andromeda1a Re: udalo mi sie w koncu znaleźć dobrą wróżkę 22.05.14, 10:57
      ostatnio wróżyła mi sara i muszę przyznać ,że wiele się sprawdziło,dodała mi także otuchy, zaproponowała rytuał,jestem ogólnie zadowolona i nieraz skorzystam jeszcze z jej usług. jakby którys/aś z was chciała skorzystać z jej usług to podaję wam do niej kontakt emailowy: kobietamag@interia.pl.
    • majkiwhite Re: udalo mi sie w koncu znaleźć dobrą wróżkę 04.11.22, 14:14
      To jest inne
    • jankowiksad12 Re: udalo mi sie w koncu znaleźć dobrą wróżkę 15.02.23, 21:47
      Ja korzystam z wróżb u Sary ,bardzo szybki kontakt, bardzo precyzyjnie opisuje zarówno obecną sytuację jak i przyszłość, 100% sprawdzalności, wróży mi już parę lat i wszystko trafione idealnie w punkt, email do niej -kobietamag@interia.pl
    • krystek12345 Re: udalo mi sie w koncu znaleźć dobrą wróżkę 20.02.23, 08:40
      Polecam Dagmarę, kontakt 514-928-815
    • beata.celina Re: udalo mi sie w koncu znaleźć dobrą wróżkę 27.02.23, 00:24
      To super
      • dianaspencer1986 Re: udalo mi sie w koncu znaleźć dobrą wróżkę 04.03.23, 13:39
        Tamaris polecam
    • peggy_carter123 Re: udalo mi sie w koncu znaleźć dobrą wróżkę 16.03.23, 09:54
      Hej, byłaś u tej Pani cyganki, która mieszka na Traugutta 36? Byłam miesiąc temu ale jak na razie nic się nie sprawdziło. Przeszłość i teraźniejszość się zgadzała. Żyję nadzieją, że się jednak sprawdzi ta wróżba. Jak u Ciebie ze sprawdzalnością?
    • papkinjuzi123 Re: udalo mi sie w koncu znaleźć dobrą wróżkę 04.05.23, 19:58
      też polecam Sarę, dużo mi pomogła, podnosząc na duchu, bez zbędnych pytań opisała moją obecną sytuację w relacji ,gdzie nie było lekko ale zamiast cukrzyć jak wiele innych, opisała jak się sytuacja ma, zarówno teraz jak i potem okazało się,że tak się właśnie wydarzyło... mimo,że nic wcześniej nie wskazywało na rozwój zdarzeń w tym kierunku,zapewne nieraz jeszcze skorzystam, email to : kobietamag@interia.pl
    • jagodziankaris1 Re: udalo mi sie w koncu znaleźć dobrą wróżkę 16.05.23, 17:10
      Mi też Sara sporo pomogła, w przeciwieństwie do innych,nie zadawała żadnych pytań dodatkowych,nie dopytywała i opisała mi zarówno co się dziś dzieje , przeszłość i przyszłość i ocena była bardzo słuszna ,po 2 miesiącach sporo już się sprawdziło, kontakt bardzo szybki, email do niej- kobietamag@interia.pl
    • lucjawawka Re: udalo mi sie w koncu znaleźć dobrą wróżkę 16.06.23, 09:38
      Ja polecam wróżkę Emilię ze strony ezoteriko.pl - pomogła wróżbami i rytuałem miłosnym. Jakby ktoś potrzebował kontaktu: emilia@ezoteriko.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka